עבור לתוכן

תיקיות "נעלמות" בשיתוף רשת

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מוזרה ברשת - הרשת מורכבת משרת שמריץ WINDOWS 7 ואליו מחוברים 3 מחשבים שמריצים WINDOWS XP. על השרת נמצאת

תיקיית מסמכים שמשותפת עם תחנות העבודה. בזמן האחרון חלק מהתיקיות בספריה הנ"ל לא מופיעות בסייר הWINDOWS. ניתן לגשת אליהן

ישירות (ע"י שורת הכתובת) אבל אי אפשר לראות אותן בסייר. לא מדובר על תיקיות מוסתרות וכדו'. ניסיתי להגדיר את השיתוף מחדש וזה לא עזר,

בערך 10% מהתיקיות פשוט לא מופיעות (למרות שניתן לגשת אליהן,כאמור). זו בעיה שהתחילה בשבועיים האחרונים, עד אז הכל עבד חלק.

יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה?

פורסם

נסה לבטל שיתוף לתיקיית האם ולאפשר, תפעיל מחדש את המחשבים, לי זה פתר בעיות דומות.

עוד משהו שאני מכיר אבל לא יודע אם יעזור:

1. אינדקסינג... תפעיל אותו (לא בטוח שהוא קשור), בכל אופן יש סוג של folder cache שהכונן רשת צריך לעדכן בקשר לקבצים חדשים, אחרת לא רואים אותם.

2. בעיקרון אם לא התעסקת עם זה אז לא רלוונטי (לא בטוח שמדובר בכלל בזה), אבל יש אופציה באבטחה (הגדרות של התיקיה):

List folder contents

פורסם

המממ בעיית auto-discovery זה משהו שלא פשוט לדבג עם הכלים שיש ל Windows.

לא פשוט יותר בשבילך למפות כונן רשת לנתיב UNC של שיטפים במקום לסמוך על המנגננים של Windows?

פורסם
  • מחבר

עקרונית המחשבים נמצאים בשימוש אנשים שלא מבינים יותר מדי במחשבים, כך שאני מנסה כמה שפחות לשנות כדי לא לבלבל אותם. מה יתן לי

הפתרון שהצעת?

פורסם

"קישור" קבוע לאותו משאב משותף. האמת זה יוצא יותר פשוט מהלגיע בכל דרך אחרת (לדעתי).

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הבנתי אותך, אתה רוצה סה"כ למפות כונן רשת לספריה הנ"ל או שאתה מתכוון למשהו אחר?

פורסם

בדיוק. במקום לתת דרכין מסובוכות (שאולי גם לא תמיד יצליחו לעבוד) לתת להם לגשת למשאב ברשת כמו שהם ניגשים לדיסק קשיח/כונן אופטי.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה, אבל מה ההבדל בין זה לבין קיצור הדרך לשיתוף שהם משתמשים בו כרגע?

פורסם

זה לא בדיוק מה שהבנתי מההסבר שלך.

ניתן לגשת אליהן ישירות (ע"י שורת הכתובת) אבל אי אפשר לראות אותן בסייר.
פורסם
  • מחבר

אני אפרט. ישנה תיקיה בשם "מסמכים ברשת" (שהיא התיקייה ששיתפתי ברשת) ובתוכה לכל משתמש יש תיקיה עם שמו (מדובר ביותר ממאה

תיקיות). משום מה כ10% מתיקיות המשתמש האלו לא נראות בסייר, למרות שניתן לגשת אליהן ישירות. להקצות כונן רשת (או קיצור דרך)

לכל אחת מהן ייצור בלגן.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ שוב. אני ממש אובד עצות. אני לא מצליח למצוא את שורש הבעיה והמשתמשים כל הזמן מציקים לי :(

פורסם

היי, אני רק רוצה להבין את זה שוב.

בעצם כאשר אתה נכנס לשיתוף אתה לא ראוה את כל התוכן שלו באופן אקראי?

פורסם
  • מחבר

מדובר בתיקיות שנעלמו באופן קבוע. קשה לי לעקוב כמה מתוך כלל התיקיות (יש שם מאות תיקיות ואין לי כח לעבור אחת אחת, רק על מה

שמתלוננים אלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים