עבור לתוכן

מתלבט בין 3 Lenovo - לקנייה בחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום

כמה שאלות לי:

1. מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים:

ThinkPad T410i

IdeaPad Y460

IdeaPad U460

מחפש מחשב חזק, בעיקר לצפייה בסרטים דרך מסך חיצוני,אבל גם לשימוש ביתי ופיתוח, עדיפות לדיסק במהירות 7200. האם ל-IdeaPad יש יתרון על ה-ThinkPad בגלל היכולות הגרפיות שלהם? זה רלוונטי לגבי צפייה בסרטים בכלל?

2. אני מתכוון לקנות דרך חנות לנובו ברשת, את אחד משלושת המחשבים הנ"ל. למישהו יש ניסיון עם קנייה בחנות לנובו, או בחנות יצרן בכלל? על פניו, זה נראה משתלם, הם מציעים עכשיו במבצע הרבה דגמים, ויש גם אקסטרה הנחות עם קופונים. יש קאצ' שאני מפספס חוץ ממיסים בארה"ב, מע"מ ועלות משלוח?

תודה רבה

פורסם

1) אין רלוונטיות לכרטיס מסך עבור צפייה בסרטים. ברוב המקרים העומס נופל על המעבד, וגם במקרים שבהם כרטיס המסך יכול לעזור, המעבדים המודרניים מספיק חזקים.

2) אין הגיון להשוות מחשב עסקי כמו Thinkpad למחשב ביתי כמו Ideapad.

3) למיטב ידיעתי לIdeapad אין אחריות בינ"ל (אלא אם זה השתנה לאחרונה). לThinkpad יש.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להצביע על יתרון של העסקי על הביתי בהנחה שהמפרטים שווים פחות או יותר מבחינת מעבד, זכרון, דיסק (לIdeaPadים יש כרטיסי מסך עצמאיים לדעתי ולThinkPad אני לא בטוח)? חוץ מהניידות וה"קלאס" שלו?

פורסם

איכות בנייה, עמידות, הנדסת אנוש, סט פיצ'רים עשיר יותר (trackpoint, משטח מגע יותר טוב, תמיכה בתחנת עגינה), שירות עדיף במקרה הצורך (בארץ IBM נותנת שירות לThinkpad אך לא לIdeapad).

לגבי כרטיסי מסך עצמאיים - יש Thinkpadים עם ויש בלי - במקרה שלך לא נראה שכרטיס מסך עצמאי הוא יתרון בכלל.

פורסם
  • מחבר

צריך את עזרתכם באתרים מומלצים לקניית הLenovo. אתר החברה לא מאשר לקנות לבעלי כרטיסי אשראי לא אמריקאיים.

מבאס... דווקא היו להם שם אחלה הנחות

פורסם
  • מחבר

בהמשך להתלבטות שלי...

יש למישהו תובנות בקשר להבדלים בין הL412 לT410 ?

הL412 קצת יותר זולים, אבל אין עליהם הרבה ביקורות, אם יש מישהו שיכול לתרום מהידע שלו בנושא, אני אשמח.

תודה

פורסם

הגימור של סדרת L נופל מסדרה T. החומרים זולים יותר, המחשב עבה וכבד יותר, המקלדת פחות נוחה. לרוב גם נוטים לקנפג אותם במפרטים פחות מרשימים, למרות שיש חפיפה רבה.

עם זאת, עדיין הפיצ'רים הבסיסיים של סדרת הThinkpad קיימים, והL יכולים להיות מחשבים טובים למי שרוצה מחשב ברמה עסקית במחיר לא גבוה.

פורסם

אני קניתי את הT400 שלי מאמזון כשהייתי בארה"ב לפני שנתיים.

לא היו שום בעיות, יש אחריות מלאה גם בארץ, ממה ששמתי לב לא לקנות באתר של לנובו זאת לא אבדה כ"כ גדולה מאחר ורוב המחשבים באים מראש עם הרבה רכיבים מופחתים במחירים מפתים אבל כשמוסיפים את כל הדברים אז המחיר כבר לא כזה אטרקטיבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים