פורסם 2011 במרץ 714 שנים השטלתי על מחשב מרוחק , ואני חיב להדפיס ממנו מסמכים ,ואני רוצה להדפיס ממדפסת שמחוברת למחשב השולט, והגדרתי בהשתלטות שישתמש במשאבים מקומיים ,וכשאני מנסה להדפיס ,הוא מראה לי את המדפסת ברשימה של המדפסות ,אבל בפועל הוא לא נותן להדפיס ,הוא כותב הודעה שלא ניתן להדפיס בגלל בעיות הגדרה . למשהוא יש רעיון מה צריך להגדיר עוד . תודה מראש
פורסם 2011 במרץ 714 שנים קודם כל הבעיה שאתה מציין היא אפליקטיבית נטו ולא קשורה בשום צורה לתחום של תקשורת.שנית איזה event אתה רואה ב event log אחרי שזה קורה?
פורסם 2011 במרץ 714 שנים מחבר מחילה, אבל אני לא יודע מה זה event . בכל מקרה זה נראה לי קשור להשטלתות מרחוק, כי מהמחשב השולט הוא מדפיס מצוין.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים מחבר כעת בדקתי והוא מראה על שגיאה מלפני שעה מקור-TerminalServices-Printersמזהה אירוע -1111קטגוריה -ללאמילות מפתח -קלאסי רמה -שגיאהמה זה אומר ? תודה
פורסם 2011 במרץ 814 שנים אני נתקל בזה הרבה בעבודה שלי.אתה צריך שעל המחשב שאליו אתה מחובר יהיה מותקן אותו דרייביר בדיוק כמו שמותקן במחשב השולט. גם הגירסה חייבת להיות תואמת.תיכנס במחשב הנשלט ללוח הבקרה, משם להגדרת מדפסות ופקסים. תלחץ קליק ימני באמצע החלון שנפתח ובחר בהוספת מדפסת חדשה.תגדיר את המדפסת כמדפסת מקומית (לא חשוב מאיזו יציאה. כלומר, זה יכול להיות COM, USB או SERIAL -זה ממש לא משנה) ותן לו לחפש דרייברים מ Windows update.אם הוא לא מוצא כלום תצטרך לאתר את הדגם של המדפסת באופן ידני.אם גם שם הדגם של המדפסת לא מופיע, תצטרך להוריד דרייברים עדכניים מהאתר של החברה של המדפסת. אם יש אפשרות כזו באתר, תוריד קובץ ZIP ותפתח אותו במחשב שלך, תעשה למדפסת שלך update driver ידנית מתוך מקום ספציפי ותאתר את הדרייבר שפתחת. אותו דבר תעשה גם במחשב הנשלט בהוספה של מדפסת חדשה.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים בזה עוד לא נתקלתי. תנסה. מקסימום, אם זה לא יעבוד, תסיר ותתקין דרייבר 32 ביט.בד"כ מוציאים לאותו relese שתי גרסאות זהות שאחת עובדת על 32 ביט ואחת על 64.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים מחבר ניסיתי מלכתחילה להתקין 32 אבל הוא לא נותן הוא אומר שזה לא מתאים בכל אופן כעת אני מנסה להתקין את ה64 ואנ י יבדוק אם זה עובד תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 8.03.2011 בשעה 15:25:54התקנתי ולא עזר .אגב ,מה שמעניין שחיברתי כעת מדפסת אחרת במחשב השולט, והתקנתי אותה רק שם, וזה מדפיס .אבל אני חייב לפתור את הבעיה במדפסת הקודמת ,כי זאת לא מדפסת מהירה .
פורסם 2011 במרץ 814 שנים התקנת את התוכנה עצמה דרך קובץ ההתקנה של הדרייבר או שעשית הוספת מדפסת ובחרת בדרייבר כמו שאמרתי?
פורסם 2011 במרץ 814 שנים מחבר הוספת מדפסת ובחרתי בדרייבר. מישהוא שלח לי לינקhttp://www.virtualizationadmin.com/articles-tutorials/terminal-services/printing/windows-terminal-services-printing.htmlאבל לא לגמרי הבנתי, יען כי אני חלש באנגלית ,אם מישהוא יסביר בקצרה זה מאוד יועיל .תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.