עבור לתוכן

שימוש במדפסת מקומית בהשתלטות על מחשב מרוחק

Featured Replies

פורסם

השטלתי על מחשב מרוחק , ואני חיב להדפיס ממנו מסמכים ,ואני רוצה להדפיס ממדפסת שמחוברת למחשב השולט, והגדרתי בהשתלטות שישתמש במשאבים מקומיים ,וכשאני מנסה להדפיס ,הוא מראה לי את המדפסת ברשימה של המדפסות ,אבל בפועל הוא לא נותן להדפיס ,הוא כותב הודעה שלא ניתן להדפיס בגלל בעיות הגדרה . למשהוא יש רעיון מה צריך להגדיר עוד . תודה מראש

פורסם

קודם כל הבעיה שאתה מציין היא אפליקטיבית נטו ולא קשורה בשום צורה לתחום של תקשורת.

שנית איזה event אתה רואה ב event log אחרי שזה קורה?

פורסם
  • מחבר

מחילה, אבל אני לא יודע מה זה event .

בכל מקרה זה נראה לי קשור להשטלתות מרחוק, כי מהמחשב השולט הוא מדפיס מצוין.

פורסם

winkey+r

eventvwr.msc

תחת אירועים בקטגוריית system תמצא את הרישום המתאים.

פורסם
  • מחבר

בדקתי במנהל האירועים בשתי המחשבים ולא היה שום ציון על אירוע .

פורסם
  • מחבר

כעת בדקתי והוא מראה על שגיאה מלפני שעה

מקור-TerminalServices-Printers

מזהה אירוע -1111

קטגוריה -ללא

מילות מפתח -קלאסי

רמה -שגיאה

מה זה אומר ? תודה

פורסם

אני נתקל בזה הרבה בעבודה שלי.

אתה צריך שעל המחשב שאליו אתה מחובר יהיה מותקן אותו דרייביר בדיוק כמו שמותקן במחשב השולט. גם הגירסה חייבת להיות תואמת.

תיכנס במחשב הנשלט ללוח הבקרה, משם להגדרת מדפסות ופקסים. תלחץ קליק ימני באמצע החלון שנפתח ובחר בהוספת מדפסת חדשה.

תגדיר את המדפסת כמדפסת מקומית (לא חשוב מאיזו יציאה. כלומר, זה יכול להיות COM, USB או SERIAL -זה ממש לא משנה) ותן לו לחפש דרייברים מ Windows update.

אם הוא לא מוצא כלום תצטרך לאתר את הדגם של המדפסת באופן ידני.

אם גם שם הדגם של המדפסת לא מופיע, תצטרך להוריד דרייברים עדכניים מהאתר של החברה של המדפסת. אם יש אפשרות כזו באתר, תוריד קובץ ZIP ותפתח אותו במחשב שלך, תעשה למדפסת שלך update driver ידנית מתוך מקום ספציפי ותאתר את הדרייבר שפתחת. אותו דבר תעשה גם במחשב הנשלט בהוספה של מדפסת חדשה.

פורסם
  • מחבר

יש בעיה אם במחשב הנשלט זה 64 ביט ובגלל זה זה דריבר שונה ?

פורסם

בזה עוד לא נתקלתי. תנסה. מקסימום, אם זה לא יעבוד, תסיר ותתקין דרייבר 32 ביט.

בד"כ מוציאים לאותו relese שתי גרסאות זהות שאחת עובדת על 32 ביט ואחת על 64.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי מלכתחילה להתקין 32 אבל הוא לא נותן הוא אומר שזה לא מתאים

בכל אופן כעת אני מנסה להתקין את ה64 ואנ י יבדוק אם זה עובד תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 8.03.2011 בשעה 15:25:54

התקנתי ולא עזר .

אגב ,מה שמעניין שחיברתי כעת מדפסת אחרת במחשב השולט, והתקנתי אותה רק שם, וזה מדפיס .אבל אני חייב לפתור את הבעיה במדפסת הקודמת ,כי זאת לא מדפסת מהירה .

פורסם

התקנת את התוכנה עצמה דרך קובץ ההתקנה של הדרייבר או שעשית הוספת מדפסת ובחרת בדרייבר כמו שאמרתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים