עבור לתוכן

רוצה לקנות מחשב+מסך+מקלדת+עכבר+מדפסת: איפה הכי כדאי?

Featured Replies

פורסם

פותח הדיון ירה לעצמו ברגל... אפשר לנעול.

IN-WIN Power Man 350W

jesus fucking christ

תהנה מהזיקוקים

פורסם

אין בעייה לקנות באייבורי כל עוד יש להם בדיוק מה שאתה רוצה.

IN-WIN Power Man 350W

jesus fucking christ

תהנה מהזיקוקים

בדיוק. אם כבר אז תשדרג את ההפק ל-HEC.

MSI חברה טובה, להגיד שהיא טובה יותר מ-gigabyte זו שטות. יש דגמים ויש דגמים.

פורסם

MSI חברה טובה, להגיד שהיא טובה יותר מ-gigabyte זו שטוט. יש דגמים ויש דגמים.

שטות

פורסם

אולי אני FANBOY של MSI, אבל אני באמת מעדיף תמיד אותם למותגים אחרים. פשות מכיוון שרק אייוורי מייאבים אותם ומוכרים ברשת שלהם, ורוב החברים המבינים בחומרה לא קונים מאייוורי, אז לכן MSI פחות ידוע בארץ ואפילו יש "מומחים" שמאיזים להגיד ש MSI זה זבאלה של אייוורי.

בכל מקרה מסכים עם החברים שפותח הדיון חייב להחליף את הספק דחוף. יש באיוורי מלא HEC ומחירים זולים.

פורסם

אז על מי אתה מציע לו לסמוך? עליך? על מודעות הענק שמבטיחות "מחשב גיימרים פיצוץ חדיש" ב-1200 ש"ח עם מעבד 2 דורות אחורה, מארז/ספק גנריים וכרטיס חלוש ומיושן? אולי לפי מספר ה-LIKEים של החנות בפייסבוק? :nixweiss:

זו אמירה שכבר מחשידה אותך בפרסום סמוי :nono: (בקושי).

לא רק שזה ממש לא נכון, כמעט תמיד מפרט איכותי ומשתלם יעלה אצלם יותר ולעיתים בהפרשים משמעותיים.

תבדוק ותראה...

תהיה ענייני ותבין מה שרשום ואל תחפור סתם..זמן שווה כסף

מה קשור למה שרשמתי ולמודעות של המפרטים ?.אל תכניס מילים סתם.אני רשמתי,שבמידה ואתה יודע מה אתה הולך לרכוש ,והמחירים נוחים,אז אין שום בעיה לרכוש מהם.

ואיך הגעת למסקנה שזה פרסום סמוי ? הרי רשמתי שאייבורי מייבאים את ה"ג'אנק"-זבאלה של MSI,זאת אומרת שהMSI שמיובא ע"י אייבורי,זה לא ה MSI שתקנה בUSA.וזה בדוק !

וזאת הסיבה היחידה שאני לא ממליץ לרכוש את ה MSI של אייבורי.

אז החכמולוג מעלי שרושם שהלוחות MSI בארץ שמוייבא ע"י אייבורי זה MSI כמו בחו"ל,אז כנראה שהוא צריך לעשות שעורי בית.

לפני שאתם שוללים חנות בגלל שקבלתם בחנות אחרת יחס ומחיר קצת יותר טוב ,זה לא אומר שהחנות פסולה,ונתקלתי בהרבה מקרים כאלה בפורומים.

הרבה שמועות רצות פה על חנויות על סמך אי ידיעה והנפצות שמתגלגלות.בשביל לרשום צריכים לדעת 100% שאנשים לא יפסידו את הפרנסה שלהם.

דרך אגב איוורי עכשיו יקרים ויש הצעות מ RSM, למשל שבקלות שוברות את מחירים של איוורי. לא יודע מה קרה להם, אבל מחירים עלו. KSP באמת מאוד זולים אבל אליהם לא הייתי מתקרב.

בקשר לMSI אני דווקא לא מסכים שזה זבל. MSI זה מותג הרבה יותר איכותי מ GIGABYTE למשל וכמה מותגים אחרים מפורסמים. יש לי עכשיו לוח אם של MSI במחשב והתעקשתי לקבל דווקא MSI.

אם תראה אתר של איוורי, אז הם דווקא דוחפים מלא GIGABYTE עכשיו במפרטים המוכנים שלהם, כי GIGABYTE מאוד זול.

דוגמה קלאסית להודעה על סמך אי ידיעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים