עבור לתוכן

מעקב אחר חבילה מארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כשבועיים הזמנתי חבילה מארה"ב, מספר המעקב שלה היה כזה : LJxxxxxxxxUS . החבילה הגיעה אלי אתמול. מה שמוזר הוא שבאתר USPS הסטטוס של החבילה עדיין "התקבל למשלוח בסניף הדואר בניו יורק" ובדואר ישראל אין לה זכר.

האם זה קשור למספר המעקב? כי הזמנתי עוד חבילה והפעם המספר שלה הוא CQxxxxxxxxUS . האם זו חבילה מסוג שונה שיהיה אפשר לעקוב אחריה? והאם מישהו נתקל בבעיה כזו שהמספר מעקב לא עבד בארץ?

פורסם

אני הזמנתי משהו בEBAY דרך USPS עם מספר מעקב

לקח לו שבועיים וחצי להגיע, ובמעקב בUSPS כל הזמן היה כתוב שהוא עדין בארה"ב

אני חושב שאתה יכול להיות רגוע

פורסם
  • מחבר

תודה

אבל יש למישהו מושג למה זה קורה?

שילמתי על מספר מעקב כמה דולרים (הזמנתי טלפון דיי יקר בכל זאת) ומסתבר שהוא לא שימושי בכלל

פורסם

כנראה אין להם שום קשר עם הדואר פה.

אני מזמין מioffer ואני מקבל מספר מעקב שאני יכול לבדוק אותו גם באתר של הדואר.

הוא כותב לך אפילו שהחבילה שלך נמצאת בתיבה בבית שלך.

http://www.israelpost.co.il/itemtrace.nsf/mainsearch?openform

שים לב!

מספר פריט תקין מכיל 8 או 13 תוים (מספרים ואותיות בלבד) רצופים וללא רווחים וסמנים אחרים.

להלן מספר דוגמאות:

מספר פריט לדואר שליחים - 8 תוים 23456789

מספר פריט לדואר שליחים - 13 תוים 01123456789IL

מספר פריט לדואר רשום - 13 תוים (תמיד) RR123456789IL

מספר פריט ל- EMS בינלאומי מהיר EE123456789IL

פורסם

בעקרון הדואר הכי פשוט של USPS הוא זבל טהור, הרבה זמן ומספר מעקב לא רלוונטי.

אני יכול להגיד על הדבר הזה דווקא דברים טובים על דואר ישראל, שדווקא מדייק בשינויים כשזה מגיע לארץ, ובעיקר Royal Mail של בריטניה שמתעדכן על השניה.

שלא לדבר על UPS, על כל דבר קטן אתה יודע.

פורסם

הפורמט LJxxxxxxxxUS הוא כלל אינו מס' מעקב של USPS. הוא מס' חבילה פנימי, שתקף לענייני מכס וביקורת ייצוא בלבד.

מספרי מעקב ב-USPS בדואר בינלאומי ניתנים רק ב Priority Mail ומעלה (יקר יחסית).

הפורמט שלהם הוא XXX XXX XX XXX XXXX XXXX, ואף יותר ארוך.

פורסם

ממש לא, פרטי דואר בינ"ל הם תמיד בפורמט של 13 תוים. בד"כ 2 אותיות, 9 מספרים, ושוב 2 אותיות.

2 האותיות הראשונות= סוג המשלוח. המספר הוא מספר החבילה, ו 2 האותיות האחרונות מציינות את המוצא.

סתם לדוגמה, הנה מספר של חבילה שנשלחה אלי ב priority-

CJ240140664US

פורסם
  • מחבר

החבילה שהזמנתי עכשיו ( QC) נשלחה ב Priority לטענת המוכר, עדיין מספר המעקב חסר תועלת.

@Scorn האם הצלחת לעקוב אחר החבילה שנשלחה בפריוריטי?

פורסם

ממש לא, פרטי דואר בינ"ל הם תמיד בפורמט של 13 תוים. בד"כ 2 אותיות, 9 מספרים, ושוב 2 אותיות.

2 האותיות הראשונות= סוג המשלוח. המספר הוא מספר החבילה, ו 2 האותיות האחרונות מציינות את המוצא.

סתם לדוגמה, הנה מספר של חבילה שנשלחה אלי ב priority-

CJ240140664US

צודק, לא דייקתי בדבריי. יש אפשרות לבצע מעקב על פורמט LJxxxxxxxxUS, אבל רק במסגרת Priority.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים