פורסם 2011 במרץ 614 שנים מאז התקלה של טריפל C בשבוע שעבר אני סובל ממהירות גלישה בלתי נסבלת לארה"ב. פינגים של 375-400ms וקצב של 0.25-0.5mbps לשרתים אמריקאיים. מהירות בישראל עם חבילה של 8mbps מצוינת עם פינגים של 25ms.אתמול טענו שזו בעייה אצלם שתתוקן, היום אני משוחח עם דניס מטריפל C שמתעקש שאין אצלי שום בעיה.מה עושים. מחליפים ספקים? אני נטול כבלים ולווין בזכות חיבור ב-VPN וצפייה בהולו ונטפליקס. עם מהירות כזאת עוד אצטרך למכור את נשמתי לשטן ולהתחבר לכבלים!יש איזו חברה אחרת מומלצת עם סטרימינג טוב מארה"ב?
פורסם 2011 במרץ 714 שנים מחבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאולי 013.. זו בעיה. אני בחור עם עקרונות ולא מוכן להתחבר לנטויז'ן בגלל שירות מזויע שקבלתי מהם לפני 8 שנים (אני לא צוחק - אני מאמין גדול בלהעניש חברות עם שירות גרוע).הצעות נוספות? האם אני הלקוח היחידי של טריפל C עם הבעיה הזו?
פורסם 2011 במרץ 714 שנים מחבר רק תבחרhttp://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspxויש גם את http://fast.net.il/ עם מחירים ברצפהמהביקורות נראה שאקספון לא הרבה יותר טובה. אין שום ביקורת על FAST. משהו ניסה אותם?אחרי כמה שנים טובות בארה"ב עם 15/5Mbps בשלושים דולר אני חייב לציין שהמצב בארץ ממש מתסכל. אין צדיק אחד בסדום שייתן חבילות סבירות עם שירות יציב?
פורסם 2011 במרץ 714 שנים כל הספקיות אינטרנט בארץ +- אותו הדבר (למעט 014, שכרגע נחשבת לגרועה ביותר), תנסה להתחבר לשירות פרימיום כמו "גיימר" ואולי תראה תוצאות טובות יותר.
פורסם 2011 במרץ 714 שנים מחבר כל הספקיות אינטרנט בארץ +- אותו הדבר (למעט 014, שכרגע נחשבת לגרועה ביותר), תנסה להתחבר לשירות פרימיום כמו "גיימר" ואולי תראה תוצאות טובות יותר.דכאון. אני אנסה את אקספון ו-fast.
פורסם 2011 במרץ 714 שנים דכאון. אני אנסה את אקספון ו-fast.אם תנסה FAST אז תעדכן כאן בבקשה איך הם. כי אף אחד לא דיווח עליהם כלום
פורסם 2011 במרץ 714 שנים ^^ וואלה? כי עושה רושם שגם אצלי הוא מצויין...מעניין, לא לפני זמן רב היה שירשור בנושא, שמנויי הגיימר טענו (כולל אותי) שהמהירות יותר טובה מהמנוי הרגיל אך עדיין איטית*, איפה היית אז ?*אני לא מדבר על הורדת טורנטים וכו', אני מדבר על וידאו ואודיו סטרימינג (למשל Youtube).
פורסם 2011 במרץ 714 שנים מחבר אם תנסה FAST אז תעדכן כאן בבקשה איך הם. כי אף אחד לא דיווח עליהם כלום בינתיים דיברתי עם טריפל C שוב והם ינסו לפתור לי את הבעיה. אני אראה אם היום זה יסתדר. אם לא אני אנסה את FAST.
פורסם 2011 במרץ 714 שנים 15 מגה ב-014 + גיימר, מקבל רוחב פס מספיק טוב כדי לצפות ב-netflix ללא קטיעות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.