עבור לתוכן

מהירות גלישה לארה"ב עם טריפל C על הפנים

Featured Replies

פורסם

מאז התקלה של טריפל C בשבוע שעבר אני סובל ממהירות גלישה בלתי נסבלת לארה"ב. פינגים של 375-400ms וקצב של 0.25-0.5mbps לשרתים אמריקאיים. מהירות בישראל עם חבילה של 8mbps מצוינת עם פינגים של 25ms.

אתמול טענו שזו בעייה אצלם שתתוקן, היום אני משוחח עם דניס מטריפל C שמתעקש שאין אצלי שום בעיה.

מה עושים. מחליפים ספקים? אני נטול כבלים ולווין בזכות חיבור ב-VPN וצפייה בהולו ונטפליקס. עם מהירות כזאת עוד אצטרך למכור את נשמתי לשטן ולהתחבר לכבלים!

יש איזו חברה אחרת מומלצת עם סטרימינג טוב מארה"ב?

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אולי 013..

זו בעיה. אני בחור עם עקרונות ולא מוכן להתחבר לנטויז'ן בגלל שירות מזויע שקבלתי מהם לפני 8 שנים (אני לא צוחק - אני מאמין גדול בלהעניש חברות עם שירות גרוע).

הצעות נוספות? האם אני הלקוח היחידי של טריפל C עם הבעיה הזו?

פורסם
  • מחבר

רק תבחר

http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx

ויש גם את

http://fast.net.il/

עם מחירים ברצפה

מהביקורות נראה שאקספון לא הרבה יותר טובה. אין שום ביקורת על FAST. משהו ניסה אותם?

אחרי כמה שנים טובות בארה"ב עם 15/5Mbps בשלושים דולר אני חייב לציין שהמצב בארץ ממש מתסכל. אין צדיק אחד בסדום שייתן חבילות סבירות עם שירות יציב?

פורסם

כל הספקיות אינטרנט בארץ +- אותו הדבר (למעט 014, שכרגע נחשבת לגרועה ביותר), תנסה להתחבר לשירות פרימיום כמו "גיימר" ואולי תראה תוצאות טובות יותר.

פורסם
  • מחבר

כל הספקיות אינטרנט בארץ +- אותו הדבר (למעט 014, שכרגע נחשבת לגרועה ביותר), תנסה להתחבר לשירות פרימיום כמו "גיימר" ואולי תראה תוצאות טובות יותר.

דכאון. אני אנסה את אקספון ו-fast.

פורסם

^^ שכחת לציין שרק אצלך הגיימר של 014 הוא מצויין...

פורסם

^^ וואלה? כי עושה רושם שגם אצלי הוא מצויין...

פורסם

דכאון. אני אנסה את אקספון ו-fast.

אם תנסה FAST אז תעדכן כאן בבקשה איך הם. כי אף אחד לא דיווח עליהם כלום

פורסם

^^ וואלה? כי עושה רושם שגם אצלי הוא מצויין...

מעניין, לא לפני זמן רב היה שירשור בנושא, שמנויי הגיימר טענו (כולל אותי) שהמהירות יותר טובה מהמנוי הרגיל אך עדיין איטית*, איפה היית אז ?

*אני לא מדבר על הורדת טורנטים וכו', אני מדבר על וידאו ואודיו סטרימינג (למשל Youtube).

פורסם
  • מחבר

אם תנסה FAST אז תעדכן כאן בבקשה איך הם. כי אף אחד לא דיווח עליהם כלום

בינתיים דיברתי עם טריפל C שוב והם ינסו לפתור לי את הבעיה. אני אראה אם היום זה יסתדר. אם לא אני אנסה את FAST.

פורסם

15 מגה ב-014 + גיימר, מקבל רוחב פס מספיק טוב כדי לצפות ב-netflix ללא קטיעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים