עבור לתוכן

לכל מי שמתלבט אם לעבור לאינטרנט המהיר של HOT

Featured Replies

פורסם

אחרי למעלה משנה שהצטרפתי לשירות האינטרנט המהיר UFI של הוט, (חבילה של 12MB עם ספקית אינטרנט בזק בינלאומי) יש לי רק מילה אחת לתאר את החוויה שעברתי : אכזבה. :-\

קו האינטרנט שלי כנראה סובל מחוסר יציבות בעוצמות והוט לא הצליחו לשים עליו את האצבע. במהלך השנה היו לי לפחות 10 ביקורים של טכנאים שכל פעם החליפו משהו אחר וטענו שזה אמור לפתור את הבעיה , מספלייסים ועד הכבל כולו שמחבר את המודם לריכוז בחוץ. בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בספקית האינטרנט בזק בינלאומי, אבל מסתדר שאפילו באתר בדיקת המהירות של חברת HOT אני לא מתקרב ל-2MB. ואני לא מדבר חס וחלילה על חיבור לשרתים בחו"ל או משחקי רשת.

אבל זה פשוט כל כך מתסכל שכל פעם בא טכנאי, עושה בדיקה שטחית , רואה שלכאורה זה בסדר ואז בערב שוב אני נתקל באותה תופעה - המהירות שאני מקבל ברמת התשתית נופלת דרסטית. ואז אני מתקשר לשירות הטכני , הם עושים איתי כל מיני בדיקות, "תנתק את הכבל רשת מהמודם, תחבר אותו ישירות למחשב, תעלה את המחשב במצב בטוח" ואז כשהם כן רואים שיש לי בעיה , שיש איבודי מידע ,הם אומרים אנחנו מזמינים לך טכנאי שיפתור את הבעיה.ואז מגיע הטכנאי, עושה כמה טסטים שבמקרה מראים שבאותם רגעים הקו יציב יותר (לרוב בשעות הבוקר עד הצהריים) ,ואז הוא אומר שהוא לא מבין למה שלחו לי בכלל טכנאי כי "ממה שהוא רואה הכל בסדר, אבל הוא ישים את המודם במעקב ל-24 שעות". ואז שוב אחרי כמה שעות אותו סיפור, טלפון לשירות הטכני: הנציג אומר : "תחבר/תנתק , אני עושה לך ריסט למודם, תחבר אותו ישירות . כן אני רואה שיש בעיה של איבודי מידע - צריך לשלוח לך טכנאי". וכך נמשכים משחקי החתול והעכבר האלה ביני לבין הוט שהטכנאי לא יודע מה כתבו בשירות הטכני והם כן רואים תקלה והוא לא. בקיצור יד ימין לא יודעת מה עושה יד שמאל.לדעתי יש להם בעיה בתשתית האזורית שלא קשורה אליי לבית בכלל- הרי הם החליפו את כל ציודי הקצה אצלי.אז החלטתי שאני מוכן לשלם לבזק 10 -20 ש"ח יותר , לרדת לחבילה של 5MB בחודש אבל לפחות לקבל קו יציב יותר ולא להרגיש בתוך גהינום של טכנאים ואני שירות טכני שזורקים אותי כל פעם אחד לשני, ובסופו של יום אני מקבל אינטרנט במהירות שהיא אפילו לא רבע ממה שאני אמור לקבל. בקיצור HOT אינטרנט- לא מומלץ !

פורסם

משתמש עם תגובה אחת :lol:

בדרך כלל לא מתיחסים להודעות כאלה ברצינות אבל בכל זאת...

עד סיום שידרוג התשתית של הוט אכן היו בעיות שהתשתית לא הייתה יציבה והמהירות נפלה ל 1-2.5 מגה. מאז סיום השדרוגים התשתית הייתה ברוב המקומות יציבה ועבדה כרגיל.

לכל אחת מהחברות ,הוט ובזק, יש איזורים בארץ שבהן התשתית חלשה מאוד. להוט למשל יש תשתית נוראית במושב אורה ומושב עמינדב (ליד ירושלים), ניתוקים על בסיס יומי, תשתית שמפסיקה לעבוד עם יש רוח. מצד שני בירושלים למשל התשתית שלהם מצויינת, במיוחד בבתים החדשים.

בזמן האחרון ראיתי שהם התחיו עם משיניות חדשה, עברתי עכשיו דירה ובדירה החדשה הגיע טכנאי של הוט והוציא את כל הכבלים של הקבלן ובמקומם העביר כבלים של הוט כי הם "איכותים" יותר. לא יודע אם יש לזה חשיבות אבל יכול להיות שבאמת הם ראו שבחלק מהמקומות הכבלים היו באיכות ירודה והנצילות שלהם לא הייתה טובה מספיק, העברת כבל זולה יותר ממגבר. במקרים שיש בעיה לרוב מגבר מסדר אותה.

אשמח אם תוכל לציין איפה אתה גר והאם המקום ישן/חור שאף אחד לא שמע עליו.

פורסם
  • מחבר

היי, תודה על התגובה המהירה.

אני גר באשקלון , לא כזה חור.

ובמהלך השנה האחרונה החליפו גם את הכבל המרכזי שמזין את השלוחות בחוץ וגם את הכבל שמחבר בין המודם לנקודה בחוץ.

ברגעים אלה שוב עשיתי בדיקת מהירות באתר שלהם ושוב הבדיקה חזרה למקסימום מהירות. מה ששוב ממחיש עד כמה הקו בלתי יציב.

כמו שאמרתי לדעתי הבעיה היא אזורית.

כנראה שלמרות הכל הם לא מסוגלים באמת להתחרות בתשתית של בזק.

פורסם

אני לא מבין מה בעצם הבעיה פה?

אם אתה לא מרוצה מהשרות אז אל תהיה לקוח של החברה.

תשתית WAN שמיועדת לbroadband זה משהו שמאוד רחוק מלהיות פשוט לתחזקת בצורה נכונה לאורך זמן ובכל מקום.

פורסם

כנראה מצב מאוד נקודתי

אצלי באיזור השרון החיבור של HOT עדיף על פני בזק וזאת מנסיון אישי

הבעיה שלי שהוט לא מוכנים לתת יותר מ-12 מגה והיום בלית ברירה נאלצתי לחדש לשנה נוספת אצלם בגלל העדר התחרות מצד בזק.

פורסם

כמו שאמרתי זה משתנה ממקום למקום. יש מקומות בארץ שעל התשתית של בזק אתה לא יכול יותר מ 2.5-5 מגה ובהוט יתנו ל 100M יציב כמו סלע.

יצא לי לדבר על זה עם עובד של הוט והוא הסביר לי משהו מעניין. בהרבה מקומות ישנים התשתית של הקבלים מאוד חלשה ולכן הם רוכבים על התשתית של בזק, במקומות כאלה לרוב התשתית של הוט תיהיה חלשה מאוד כי הם לא רוצים לשלם לבזק.

באיזורים חדשים יותר יש יתרון מורגש לתשתית של הוט, היא לא מושפעת ממרחק והיא יציבה יותר. בבתים חדשים החברות דיי מאוזנות עם יתרון קל להוט (איבוד אותו נמוך יותר במרחקים גדולים, בגלל זה להוט יש חיבור 100M ולבזק יש חיבור במהירות שנעה בין 60 ל 100 מגה).

כמובן שלכל אחת מהחברות יש חורים גם בערים גדולות יחסית. אני למשל בהוט מספר שנים ובירושלים התשתית שלהם טובה, הטלויזיה והאינטרנט עובדים מצויין ואין נפילות. הטלפון טיפה יותר בעייתי ויש רעשי רקע, יש סיכוי שעכשיו זה קורה לי כי הטכנאי האחרון שהיה אצלי בחר לחבר את האינטרנט והטלפון על אותו מודם, אפרי אבל לא מבין מה זה כל כך הפריע לו שהיה לי 2 מודמים...

פורסם

אפשר לפתוח פורום שלם לתקלות בזק/הוט, אבל למה זה טוב? לכל תשתית יש את התקלות שלה, לא חסר תקלות לא לבזק ולא להוט.

אם יש תקלות אז מתקשרים ואומרים ביי ביי

ממש לא מאחר ואין תחרות

אצלי בזק נותנים 5 והוט 12

אם אני לא שבע רצון מהוט למי לעבור ?

פורסם
  • מחבר

אני בעד שעוד משתמשים ידווחו על ההתרשמות שלהם מאיכות ויציבות הקו של בזק/הוט תוך ציון האיזור בו הם גרים , על מנת שהמתלבטים יוכלו לקחת את הנקודה החשובה הזאת בחשבון כשהם באים לבחור לאיזה תשתית אינטרנט להתחבר.

אני אשמח לספר לכם אם יש שינוי בשבועות הקרובים כשאעבור לבזק.

פורסם

אצלי הקו כל כך טוב ויציב שכל חודש אני מתקשר להוט ומבקש מהירות גבוהה יותר

לא מוכנים לתת יותר וגם בזק אימפוטנטים, נותנים מקסימום 5

לא שזה מנע מהם להתקשר אלי ולהציע לי אינטרנט מהיר

אמרתי למוקדנית אתם נותנים 5 ועכשיו יש לי 12, למה לי לעבור, למה את מתקשרת בכלל ?

פורסם

אזור מגורים - שפלה (רחובות)

הוט UFI 12 MB מספטמבר 2010 (מייד כשראיתי שיש UFI ברחובות).

בבדיקה מול אתר בדיקות של הוט בהמחשת מהירות אני מקבל MB/S12.15/1.04 בהורדת קובץ לדוגמה 1.98 Mb /s

מאוד יציב וללא ניתוקים. אני עם הוט מ 2005 ומאוד מרוצה.

פורסם

UFI של הוט, (חבילה של 12MB עם ספקית אינטרנט בזק בינלאומי)

וואי איזה קומבינציה קטלנית אתה גם אוכל ניתוקים ובלגאן ואצל הספקית שכיום נחשבת להכי גרועה שיש (אלא אם כן אתה בגיימר וגם זה לא תמיד מציאה) .

דבר ראשון תעבור לספקית אחרת או לגיימר ואז תנסה להתנתק מהוט . אם אתה מאילו שיש להם בעיות עם הוט רצוי להתנתק בהזדמנות הראשונה .

לי יש 014 גיימר כבר 7+ שנים (לא זוכר בדיוק מאז שזה קיים) אני כרגע על 15 מגה לא יודע למה אבל שיהיה די דפקו אותי עם ההתחיבות הזאת אבל הם היו בסדר עד עכשיו אז נזרוק להם איזה עצם.

אני גר ברחובות . פעם היו לי בעיות שהיו קשורות לחיבור של הבניין למרכזיה ומאז שתיקנו את זה הכל דבש חוץ מוצ"ש(בגלל 014 לא התשתית). ל014 יש שירשור 14 עמודים וכל סוף שבוע מתווסף לו איזה עמוד של תלונות.

פורסם
  • מחבר

Zeus710 - תעשה מדגם במשך כמה ימים של בדיקת מהירות בזמנים שונים של היממה, אני אשמח לדעת אם התוצאות אכן מצביעות על קו כזה יציב כפי שאתה מתאר.

Niseg - אין מה לדבר על מהירות הגלישה לחו"ל והשפעת הספקית כשבתוך הרשת של התשתית עצמה המהירות נופלת בצורה כזאת. בזב"ל , גרועים ככל שיהיו הם לא הסיבה לאינטרנט הזוחל והלא יציב שלי.

פורסם

?dm=1412994483449

?dm=712994485494

עשיתי לפני חמש דקות

פורסם

מחובר עם תשתית של הוט לספקית 012.

מרוצה מכל רגע.

אינטרנט מנצל את כל רוחב הפס בכל שעות היום.

הכל טוב, הכל יציב, הכל יפה.

עשיתי לפני כמה דקות בדיקה, קיבלתי בדיוק כמו מה שיש לי בחתימה.

אזור מגורים - שפלה (רחובות)

הוט UFI 12 MB מספטמבר 2010 (מייד כשראיתי שיש UFI ברחובות).

בבדיקה מול אתר בדיקות של הוט בהמחשת מהירות אני מקבל MB/S12.15/1.04 בהורדת קובץ לדוגמה 1.98 Mb /s

מאוד יציב וללא ניתוקים. אני עם הוט מ 2005 ומאוד מרוצה.

אפשר לדעת איך בדיוק אתה מוריד על 2 מגה לשנייה ?

פורסם

תודה על התיקון מני :xyxthumbs:

התכוונתי ל 1.48 וכתבתי 1.98, כנרה אני חולם על זה וזאת היתה פליטת פה שלי בסגנון פרויד :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים