עבור לתוכן

ספק פלוס מארז ב500 שקל מRSM

Featured Replies

פורסם

איזה ספק יותר טוב ANTEC TRUE POWER TRIO 550WATT או FSP 550WATT ? שניהם באותו מחיר.

פורסם

ANTEC

פורסם

אנטק, כמובן.

אבל הFSP לא כזה גרוע, זה בטוח. אחלה ספקים יש להם.

פורסם

באנטק נתת דגם ובFSP רק הספק, ככה שקשה להשוות ממש בלי לראות את הספסיפיקציות של הFSP.

פורסם

FSP גם בסדר, פשות הנחתי שאם מחיר זהה, אז עדיין ANTEC יותר טוב.

פורסם

למה רק מתוך השניים הללו? אם אתה יכול לבחור עוד ספקים, הוסף תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

למה רק מתוך השניים הללו? אם אתה יכול לבחור עוד ספקים, הוסף תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

אני קונה בRSM ושמתי במפרט מארז קולרמסטר 370 עם 2 מאווררים וספק ב525 והמוכר אמר לי שעדיף לי לשנות את הספק לFSP כי הוא יותר טוב והוא עם ההקולרמסטר 370 ו2 מאווררים עולים 499.

פורסם

אז שוב, ציין בכותרת שאתה קונה ב-RSM. - לא מסובך לרשום : " ספק עד X ש"ח מ-RSM בלבד"

פורסם
  • מחבר

אז שוב, ציין בכותרת שאתה קונה ב-RSM. - לא מסובך לרשום : " ספק עד X ש"ח מ-RSM בלבד"

אתה לא יכול פשוט להגיד לי מה מבניהם עדיף?

פורסם

אתה לא יכול פשוט להגיד לי מה מבניהם עדיף?

יכול להיות שבמחיר שאתה מוכן להשקיע, ובהתחשב בזה שאתה קונה רק בRSM, נוכל למצוא לך ספק מתאים יותר.

פורסם
  • מחבר

אז התקציב הוא 500 שקל למארז עם 2 מאווררים וספק. כל ספק ששמתי בנפרד גרם לעלייה של 95 שקל במחיר של המחשב לפחות.

פורסם

בפעם האחרונה - תקציב בכותרת

פורסם

הבעיה העיקרית היא שאין על הספקי כוח האלה ביקורות מקצועיות ברשת ולכן קשה מאד להמליץ עליהם כך או אחרת.

מאחר וזה גם כנראה יורש של הGLN, שבהספקים גבוהים לא נחשב לאיכותי במיוחד, ההיתי הולך על האנטק, למרות שגם הוא לא יהיה הבחירה הראשונה שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים