פורסם 2011 במרץ 614 שנים איזה ספק יותר טוב ANTEC TRUE POWER TRIO 550WATT או FSP 550WATT ? שניהם באותו מחיר.
פורסם 2011 במרץ 614 שנים באנטק נתת דגם ובFSP רק הספק, ככה שקשה להשוות ממש בלי לראות את הספסיפיקציות של הFSP.
פורסם 2011 במרץ 714 שנים מחבר זה הדגם של הFSP http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2450המוכר אמר לי שהוא יותר טוב מהANTEC הוא אמר שהFSP ספק יעיל מעולה וחזק.
פורסם 2011 במרץ 714 שנים למה רק מתוך השניים הללו? אם אתה יכול לבחור עוד ספקים, הוסף תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום
פורסם 2011 במרץ 714 שנים מחבר למה רק מתוך השניים הללו? אם אתה יכול לבחור עוד ספקים, הוסף תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורוםאני קונה בRSM ושמתי במפרט מארז קולרמסטר 370 עם 2 מאווררים וספק ב525 והמוכר אמר לי שעדיף לי לשנות את הספק לFSP כי הוא יותר טוב והוא עם ההקולרמסטר 370 ו2 מאווררים עולים 499.
פורסם 2011 במרץ 714 שנים אז שוב, ציין בכותרת שאתה קונה ב-RSM. - לא מסובך לרשום : " ספק עד X ש"ח מ-RSM בלבד"
פורסם 2011 במרץ 714 שנים מחבר אז שוב, ציין בכותרת שאתה קונה ב-RSM. - לא מסובך לרשום : " ספק עד X ש"ח מ-RSM בלבד"אתה לא יכול פשוט להגיד לי מה מבניהם עדיף?
פורסם 2011 במרץ 814 שנים אתה לא יכול פשוט להגיד לי מה מבניהם עדיף?יכול להיות שבמחיר שאתה מוכן להשקיע, ובהתחשב בזה שאתה קונה רק בRSM, נוכל למצוא לך ספק מתאים יותר.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים מחבר אז התקציב הוא 500 שקל למארז עם 2 מאווררים וספק. כל ספק ששמתי בנפרד גרם לעלייה של 95 שקל במחיר של המחשב לפחות.
פורסם 2011 במרץ 814 שנים הבעיה העיקרית היא שאין על הספקי כוח האלה ביקורות מקצועיות ברשת ולכן קשה מאד להמליץ עליהם כך או אחרת.מאחר וזה גם כנראה יורש של הGLN, שבהספקים גבוהים לא נחשב לאיכותי במיוחד, ההיתי הולך על האנטק, למרות שגם הוא לא יהיה הבחירה הראשונה שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.