עבור לתוכן

בבקשה עזרה בבחירת ניד איכותי!

Featured Replies

פורסם

לפי מה שקראתי ממך כאן, בעצם החלטת ואתה רק מחפש חיזוקים לקנות את המק. סורי, ממני לא תקבל אותם.

פה המקום לציין שמטחנת הפרסום האגרסיבית של אפל/שטיפת מוח, מוכיחה שאין כמעט מי שיעמוד בפניה, כאשר בסה"כ בתכלס

היא מציעה עיצוב, עיצוב ועיצוב ושום דבר חוץ ממנו. לא אמינות, לא שרות ולא שום חדשנות טכנולוגית נטו.

על מה שהיא לא מציעה אפשר לכתוב ספר..

בהצלחה,

פורסם

חברים, אשמח לקבל עוד דעות והמלצות...

אתה ממילא לא מתייחס לדעות והמלצות ונעול על ה-Mac, אז קנה את ה-Mac ותהנה.

פורסם
  • מחבר

חברים אתם ממש לא בכיוון. אני נעול על האנבי עוד מתחילת הדיון הזה אז לא להגיד סתם דברים שנראים לך.

והוגו לגבי המקבוקים אני לא מסכים איתך. זה נכון שיש את כל העניין של הפרסום של אפל וזה, גם אני לא סובל את זה. אבל להגיד שהמחשבים שלהם לא אמינים זה 1000 אחוז לא נכון ולהגיד שאין שום חדשנות טכנולוגית זה הכי לא נכון - תיכנס לאתר של אפל ותראה את המפרט אז אל תגיד סתם דברים. לגבי שירות אין לי מושג כי לא היה לי מחשב שלהם בחיים וגם מי שהכרתי עם מחשב כזה לא השתמש באחריות שלו עד כמה שידוע לי.

אני בניגוד להרבה אנשים פה ריאלי ומסתכל על העובדות. רוב האנשים פה ששומעים את המילה מקבוק ישר קופץ להם שזה חרא בלי לחשוב פעמים ואני מוכן להתערב שרובם לא עבדו איתו. . וכן אם לא שמתם לב זה אחד המחשבים החזקים היום בשוק - אז השאלה הפשוטה שלי הייתה אם שווה להתפשר על כל החסרונות של אפל ולקבל מחשב חזק יותר ומהיר יותר?

אז לא אני לא אתפשר ואשאר עם pc.

מחר הולך להתרשמות אחרונה מהאנבי לפני קנייה. תודה למי שעזר באמת ולא לאלה שחושבים שכל בנאדם שחושב לקנות אפל הוא פאן בוי. תודה.

פורסם

אתה כותב שהמקבוק נוח יותר, בנוי טוב יותר וחזק יותר מה-Envy. בנוסף לכך, אתה טוען שמערכת ההפעלה של אפל לא פחות טובה מ-Windows. אם כן, אנא האר את עיניי היכן בדיוק ההתלבטות שלך? איני בטוח אם אתה פאן בוי אך ברור לחלוטין שדגם ספציפי של מחשב נייד מצא חן בעינייך ואתה מחפש הצדקה לרכישה שאינה מוצדקת, בעיקר כאשר אתה יכול לחסוך כמה אלפי שקלים ולקבל חומרה יחסית דומה בדגמים אחרים מבוססי Windows.

פורסם
  • מחבר

בבקשה אני אאיר את עייניך. למקבוקים אין סוללה נשלפת דבר שמאוד חשוב לי. דבר שני ממש אין לי כוח להתחיל ללמוד עכשיו מערכת הפעלה חדשה (מספיק פרו טולס וקיובייס מסובכות), ובנוסף התוכנות שאיתן אני עובד לא עובדות טוב כמו בווינדוס. פשוט מאוד, זאת ההכרעה. אני מעדיף להישאר עם הפיסי וזהו.

אני מסכם בדיוק את מה שאני חושב על המקבוקים כדי שאולי תבינו - המקבוק לא עושה הכל (ובגלל זה גם לא מצדיק את המחיר), אבל את מה שהוא כן עושה הוא עושה בצורה הטובה ביותר. אבל אני, לא מוכן להתפשר ולוותר על דברים שתמיד היו לי בpc. וזהו סוף עניין.

חברים יש לכם בעיה רצינית מאוד נגד אפל ואתם לא קראתם את ההודעות שלי מספיק טוב כנראה.

פורסם

אז השאלה הפשוטה שלי הייתה אם שווה להתפשר על כל החסרונות של אפל ולקבל מחשב חזק יותר ומהיר יותר?

תלוי מה השיקולים שלך. ביצועי המחשב נובעים מהחומרה בלבד, והחומרה של Apple לא ייחודית. כל מה שתמצא שם, תוכל למצוא בניידים אחרים בשוק, אך אולי לא ספציפית בEnvy שמושך אותך.

גם מבחינת חוזק המחשב - המחשבים של Apple בהחלט מכובדים, אך לא מובילים את השוק. הם לא יותר עמידים מאשר מרבית הניידים העסקיים, שלא לדבר על מחשבים מוקשחים (יש דגמים של Panasonic וDELL).

אבל שוב, כשאתה משווה לenvy בלבד - סביר להניח שמבחינת איכות נטו, ידה של Apple על העליונה.

מבחינתי זו השוואה לא רלוונטית, כי כמו שאתה יודע, הMac הוא עולם שלם, שונה מהותית מעולם הPC. חוויית השימוש של Apple היא טובה רק כשאתה הולך איתה עד הסוף, כי Apple בונה את המוצרים שלה (חומרה ותוכנה) באופן שיעבדו בצורה מושלמת זה עם זה, ובצורה עקומה הרבה יותר עם מוצרים שאינם של Apple.

לכן אני לא רואה שום טעם להשוות בין Mac לPC על סמך מפרט או כל דבר אחר. או שאתה רוצה PC או שאתה רוצה Mac. תתחיל מלענות על השאלה הזו, ואז כבר אפשר לבחור דגמים ספציפיים.

פורסם

בבקשה אני אאיר את עייניך. למקבוקים אין סוללה נשלפת דבר שמאוד חשוב לי. דבר שני ממש אין לי כוח להתחיל ללמוד עכשיו מערכת הפעלה חדשה (מספיק פרו טולס וקיובייס מסובכות), ובנוסף התוכנות שאיתן אני עובד לא עובדות טוב כמו בווינדוס. פשוט מאוד, זאת ההכרעה. אני מעדיף להישאר עם הפיסי וזהו.

אני מסכם בדיוק את מה שאני חושב על המקבוקים כדי שאולי תבינו - המקבוק לא עושה הכל (ובגלל זה גם לא מצדיק את המחיר), אבל את מה שהוא כן עושה הוא עושה בצורה הטובה ביותר. אבל אני, לא מוכן להתפשר ולוותר על דברים שתמיד היו לי בpc. וזהו סוף עניין.

חברים יש לכם בעיה רצינית מאוד נגד אפל ואתם לא קראתם את ההודעות שלי מספיק טוב כנראה.

אם אפל הייתה מתמחרת את המחשבים שלה בצורה הגיונית, לאף אחד לא היו בעיות איתה. לא ברור למה אתה מסתכל על הדיון בפורום כשחור ולבן (כולם נגד אפל) במקום לקרוא ללא משוא פנים את התגובות שנכתבו לך.

מערכת ההפעלה מקינטוש מאוד קלה להבנה כך שזה לא אמור להוות שיקול מבחינתך וכך גם החלפת הסוללה, זה בסופו של דבר פירוק של כמה ברגים (אלא אם אתה מוציא את הסוללה כל כמה ימים או שבועות). המגבלה העיקרית היא התוכנות שאתה עובד איתן והשימוש בהן על Mac אך במקרה הזה איני מבין מספיק ולכן איני יכול לייעץ לך.

פורסם

אם אפל הייתה מתמחרת את המחשבים שלה בצורה הגיונית, לאף אחד לא היו בעיות איתה.

זה הדבר הכי לא קשור. התמחור של המחשבים הניידים של אפל הגיוני בהחלט בהתחשב בזה שהאיכות שלהם היא מעל הממוצע, ומבחינת החבילה כולה הם משחקים בשוק ללא תחרות. הבעיה המשמעותית עם אפל נעוצה בפילוסופיה של החברה, לא במחיר של מוצר זה או אחר.

ואל תשכח גם שהיבואן הבלעדי בישראל שמח לגזור קופון. בשוק הראשי (ארה"ב) אין הבדלים משמעותיים במחיר בין Apple לבין, נאמר, ניידים עסקיים ממוצעים.

פורסם
  • מחבר

אם אפל הייתה מתמחרת את המחשבים שלה בצורה הגיונית, לאף אחד לא היו בעיות איתה. לא ברור למה אתה מסתכל על הדיון בפורום כשחור ולבן (כולם נגד אפל) במקום לקרוא ללא משוא פנים את התגובות שנכתבו לך.

מערכת ההפעלה מקינטוש מאוד קלה להבנה כך שזה לא אמור להוות שיקול מבחינתך וכך גם החלפת הסוללה, זה בסופו של דבר פירוק של כמה ברגים (אלא אם אתה מוציא את הסוללה כל כמה ימים או שבועות). המגבלה העיקרית היא התוכנות שאתה עובד איתן והשימוש בהן על Mac אך במקרה הזה איני מבין מספיק ולכן איני יכול לייעץ לך.

לא שחור ולא לבן. כבר אמרתי : "תודה למי שעזר באמת ולא לאלה שחושבים שכל בנאדם שחושב לקנות אפל הוא פאן בוי"

זה לא כמה ברגים - צריך לשלוח את המחשב לחברה (מה שלוקח זמן ותוקע אותך בלי מחשב) , זה עולה הרבה יותר מסטנדרט רגיל של סוללות. ולא מבין איך אתה קובע שזה לא אמור להיות שיקול מבחינתי. אני אומר לך שזה שיקול, לי זה חשוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים