פורסם 2011 במרץ 614 שנים חבר שלי מבקש המלצה למחשב. הוא נוטה לבחור מחשב של טושיבה בזכות הביטוח שהם נותנים לשנה הראשונה. זה חשוב לו כי סביבת הפעילות שלו מסוכנת למחשב.ראו למשל כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC6501CTמישהו יודע אם יש יצרן נוסף שנותן בארץ ביטוח כסטנדרט?
פורסם 2011 במרץ 614 שנים המבצע של טושיבה הוא באמת להיט ואני רוצה להגיד לך מידע שיש לי משם שגם הישראלי באופן מפתיע לא מנצלים את זה לרעה. זה מאוד שימושי לדעת שיש לך ביטוח למחשב. בכל מקרה אם הוא מראש מבצע פעולות מסוכנות אולי כדאי לקנות מחשב מוקשח מראש כמו המחשבים של פנסוניק.
פורסם 2011 במרץ 614 שנים מחבר תודה. אתה יודע איפה אפשר לקנות טושיבה, עדיף i3, במחיר הכי טוב?בקשר למחשב המוקשח, אתה מתכוון ל-toughbook?
פורסם 2011 במרץ 714 שנים לא, היבואן בארץ זה מפעיל, אז כל חנות שמוכרת עם האחריות שלו נראית לי סבירה ורק צריך לבדוק את המחיר. כן.
פורסם 2011 במרץ 714 שנים המבצע של טושיבה הוא באמת להיט ואני רוצה להגיד לך מידע שיש לי משם שגם הישראלי באופן מפתיע לא מנצלים את זה לרעה.קשה לנצל את זה לרעה. הביטוח (כמו כל ביטוח) מלא בסייגים, ובכל מקרה אתה מוגבל לתביעה אחת במשך התקופה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.