פורסם 2011 במרץ 614 שנים בעקרון מה שחשבתי זה להזמין 6 חברים (7 כולל אותי) יותר מאוחר להביא כמה בנות, על האש, סלטים בירות, קצת סרטים מוזיקה (הכל אצלי בבית)יש לכם עוד רעיונות או שבערך כיסיתי את כל האפשרויות?
פורסם 2011 במרץ 614 שנים מחבר ....?מצטער שזה יצא ככה חחחהכוונה אם להזמין את כולם באותה שעה או יותר מאוחר לקרוא גם לבנות (בנות שלא עולות כסף)
פורסם 2011 במרץ 614 שנים עדיף בחורות שעולות כסף דווקא...בדרך כלל שזה לא בא בכסף זה בא עם מחלות וכינים. סתם.עזוב אותך, תזמין את כולם באותה שעה, מזה ההפליות האלה?
פורסם 2011 במרץ 614 שנים מחבר אם כבר אז ההיפך, קודם תזמין את הבנות שייפנקו במתנה מיוחדת (ורצוי משותפת) זה בעייתי יש לפחות 5 בנות אם אחת לא תרצה היא תברח :'(
פורסם 2011 במרץ 614 שנים מחבר תמכור את המחשב ותביא לפחות 5 בנות איכותיות בכסף ככה חוגגים 17 זה לא שווה את זה אני מעדיף את החורים של הקירור מים
פורסם 2011 במרץ 714 שנים מחבר גדול לחתימה אחי אבל צריך לדעת באיזה הקשר זה אחרת זה לא כל כך מצחיק בכל מקרה המטרה שלי הושגה אני בחתימה של מישהו אפשר לנעול
פורסם 2011 במרץ 714 שנים זה לא שווה את זה אני מעדיף את החורים של הקירור מים חחחחח גדול !! לדעתי מה שהצעת ממש טוב, אבל תביא את כולם באותה שעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.