פורסם 2011 במרץ 614 שנים שלום לכולםאני מחפש קיט ספוגי להשתקת מחשב למארז COOLER MASTER HAF 912 עד 200 ש"חאילו סוגים יש?אילו טובים?ואיפה אפשר לקנות?תודה
פורסם 2011 במרץ 614 שנים קונים את היריעה לפי מטריםחותחים על פי הצורך מדביקים עם סרט הדבקב דו צדדי שנמכר בגלילים
פורסם 2011 במרץ 614 שנים אהבתי את התשובה הלא קשורה מיכאלבארץ אין לך קיטים יעודיים למחשב... ומה שיש זה זבל זול שלא שווה שימוששבוע שעבר הגיע אלי אחד הקיטים שהזמנתיhttp://www.acoustiproducts.com/en/acoustipack-ultimate.aspיצא לי 300 שקל בערך עם המשלוח לארץ, אבל זה סט של 3 שגם ככה לא ינוצל אצלי בגלל שאני תוקע את זה במארז קטןאבל בכל מקרה אני גם מחפש עכשיו קיט של dynamat שזה בידוד לרכב בכלל... יקר מאוד יחסית לגודל שלו, אתה יכול למצוא בחנויות שמתעסקות עם אודיו לרכב אותו או דומים לובסוף יצא לי בערך ס"מ של בידוד (כן, אני משוגע)
פורסם 2011 במרץ 714 שנים המאווררים שקטים, מה שאני צריך לחסל זה רעש של 6 קשיחים (שקטים גם כן)... יש לי בעיה קשה עם שקט
פורסם 2011 במרץ 714 שנים לפני שמשקיטים מארז (מארז לא מרעיש בכלל) כדאי להשקיט את המאווררים של המארז, כרטיס מסך ומעבד.
פורסם 2011 במרץ 714 שנים תבודד את הכוננים הקשיחים מהמארז אל ידיי suspension אם חוט גומיה (כמו של בגדים)
פורסם 2011 במרץ 914 שנים מחבר תודה לכול העוניםא. המאווררים באמת שקטים (יש לי אפשרות כיוון שלהם ע"י הפנל הקדמי), אבל יש רעש של זרימת אוויר שאותו אני רוצה להשתיקב. ה-HD לא כל כך שקטים, לפחות לא 4 מהם, כי מהירותם 10Kבכל מקרה, מצאתי ספוג אקוסטי לבידוד הראש באובי 8מ"מ שבדיוק מתאים ליתודה
פורסם 2011 במרץ 914 שנים מחבר לא ממש נכון, וליתר דיוק – ממש לא נכוןהכול תלוי אם אתה בונה מערכת אוורור בצורה נכונהלמשל, המערכת אוורור שלי בנויה משני מאווררים שמכניסים אוויר מקדימה על הדיסקים קשיחים, מאוורר אחד שמוציא אוויר מאחורה (שמהירות סיבוב שלו יותר גדולה מכל אחד מאלה שמכניסים), ועוד אחד של הספק, שגם כן מוציא אוויר מאחורה – פה הדבר חשוב בשביל להשוות את כמות האוויר הנכנסת עם כמות האוויר היוצאת. כמובן שחשובה גם סירקולציה שבתוך המארז, שאצלי יש עוד 4 מאווררים (כולל מאווררים של כ. מסך ושל המעבד) שממשיכים את הסירקולציה. כמובן שאין לי גם שום קבל באמצע של המארז שיכול להפריע לתנועת האוויר.אני לא משתמש בשום מאוורר צדדי, לכן אני הולך להדביק את הספוג מהצדדים של המארז. סיפור דומה גם בקשר לצד עליון ותחתון של המארז, שגם שם אני מדביק את הספוג. לכן זה לא מזיק בשום צורה שהיא לסירקולציה של האוויר, אבל הספוג "בולע" את הרעש.נכון לעכשיו אותה מערכת נמצאת אצלי במארז: COOLER MASTER CENTURION רק בצורה מבולגן קצת יותר (לכן קניתי את המארז שבכותרת) והכל עובד בצורה מדהימה ושקטה ולא חמה.כמובן שבדקתי את הטמפרטורה של הרכיבים לפני הדבקת הספוג וגם אחרי - לא היה שום הבדל
פורסם 2011 במרץ 914 שנים סירקולציה זה דבר מאוד חשוב, זה נכון. העניין הוא שברגע שאתה עוטף את המארז בחומר כלשהו שוגר חום הטמפ' הכללית של המארז תעלה. כדוגמה קיצונית, אם תעטוף את המחשב שלך בשמיכת פוך ותשאיר לו את רק את פתחי האוורור חשופים הטמפ' של הרכיבים תעלה ולא משנה כמה טובה הסירקולציה של האוויר בתוך המארז.אז אולי מה שיש לך כרגע לא הושפע בצורה ששמת אליה לב, אבל ייתכן שבבדיקות עומסים לאורך זמן תראה עלייה בטמפ' וירידה בביצועים.
פורסם 2011 במרץ 914 שנים מחבר זה נכון, אבל בצורה חלקית:יצא לך פעם להיות בחוות שרתים גדולות? כמו שרתי DATA. כמובן אני לא לוקח בחשבון את החוות שרתים כמו ב-OREGON או ב-SILICON VALLEY שב- San Francisco (ששם יש קירור מים). אז בחוות כאלה יש ארונות שבכל אחד יש משלושה ועד 12 שרתים, כאשר הארונות האלה סגורים ומכל הצדדים מבפנים מודבקים ספוגים אקוסטיים חוץ מצד תחתון ועליון ששם יש מאוורר גדול אחד שמכניס אוויר ושני שמוציא.ובחזרה למערכת שלי, ברור שאם אשים את המערכת שלי בצורת OPEN FRAME, אז היא תהיה יותר קרה, אבל היא תהיה יותר קרה ממש בקצת. ויש עוד אבל, שאם אוסיף בידוד רעש ואז אוכל להגדיל את מהירות הסיבוב של המאווררים, אז גם המערכת תהיה יותר קרה. אל תשכח את אופן התפשטות גלי החום שצריך לקחת בחשבון, וכמובן גם את העובדה שכשמסתובב המאוורר אז הוא יוצר וואקום ובזמן הזה, האוויר מתקרר קצת, ואם הוא יסתובב מהר יותר, גם האוויר יתקרר קצת יותר.כמובן, שאפשר גם לשים את המאווררים במהירות מקסימלית וזה יהיה הכי טוב לקירור, אבל אני צריך שיהיה גם שקט, לכן יוצא לי משתלם להוסיף בידוד רעש ובזה להרוויח שקט וגם לא להפסיד בקירור (בפרופורציה).
פורסם 2011 במרץ 914 שנים בחוות שרתים יש רעש גבוה של מאווררים וכוננים קשיחים. הבידוד שם הוא יותר להגנה על העובדים מנזק לשמיעה ולא להשקטה מוחלטת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.