עבור לתוכן

מספר שאלות בסיסיות (מאוד) לפני רכישה

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות קונסולה לסלון, אין לי ממש מושג במה לבחור (פלייסטיישן או אקסבוקס)

אני לא הולך לפרוץ כלום, כך שלא ממש אכפת לי מי קורא צרובים ומי טוען מערכת הפעלה לא מקורית - לא בשבילי.

אני מאמין שכל המשחקים שאני אפעיל יהיו משחקי רשת.

מבחינת שלטים - שניהם נוחים לי (המקורי של הפלייסטיישן והמקורי של האקס-בוקס).

כן הייתי שמח אם תיהיה אפשרות לנצל את הקונסולה ליותר מרק משחקים (אינטרנט/יוטיוב/סטרימינג וידאו מהמק וכו') - פחות קריטי אבל מן הסתם זה יתרון.

דבר שני זה נושא החיישני תנועה שקצת קראתי כאן תראדים עליו ולא ראיתי תשובה חד משמעית אם יש לזה איזשהם יתרונות למשחקי רשת, fps וכו' (אני לא הולך לשחק משחקי ספורט/מוזיקה/לצייר שטויות כמו בסרטונים של סוני ומיקרוסופט).

דבר שלישי זה נושא השלטים המקוריים. ראיתי שלמשל לפלייסטיישן, שלט מקורי עולה 55 דולר, כששל לוג'יטק עולה 30. עד כמה זה קריטי? מה בעצם ההבדל?

וכל פרט אחר שלא ציינתי שיכול להבהיר לי את התמונה ולעזור לי בבחירה יהיה מבורך.

בקשר לטלויזיה, זה פלזמה 50" עם חיבור hdmi, בקשר לרזולוציה... אין לי מושג... את המק אני מחבר ב-720p, יש מצב שהיא גם תומכת ב-1080i/p, אף פעם לא טרחתי לבדוק.

פורסם

לשחקן רציני שלא הולך לנופף בידיים שתי המערכות זיהוי תנועה כמעט לא רולוונטיות , אבל מביניהן - הMOVE יותר טוב (נסה לשחק במשחק רציני בלי כפתורים... וגם לקיקט אין משחקים רציניים מתוכננים ממש)

גם בתחום המסביב של הוידאו - עם מדיה סטרימר טוב יותר (PS3 מדיה סרבר שכתוב אליו יעודית) ועם כונן בלו ריי - הPS3 מקדימה.

לגבי שלטים מקוריים - לדעתי קריטי , אני לא מוכן לקנות שלט אחר (גם לא אלו של לוגיטק).

בא נגיד שזו קניה ראשונית שמחזיקה לשנים על גבי שנים (יש לי 4 , 2 מהם מאז ההשקה - כולם פועלים ללא דופי) עדיף לך להשקיע.

ליביו

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה (:

יש לי חבר שממש ממש לא מרוצה מהפלייסטיישן 3 שלו וזה דיי מרתיע אותי, התלונות העיקריות שלו הם:

- למפתחים יותר קל לפתח ל-360. זה קשור לאריכטקטורה או משהו, בשורה התחתונה הדברים רצים יותר טוב על ה-360.

- עדכוני מערכת לוקחים המון זמן ואי אפשר להריץ ברקע.

- הדשבורד עילג, הורדת והתקנת משחקים/דמואים לוקחת המון זמן, אי אפשר לעשות אקטיבציה לדמואים (אחרי רכישה).

- הג'ויסטיק פחות נוח מב-360.

אתה מרגיש באותם חסרונות? יש טיפים להסתדר עם זה?

פורסם

היי,

לגבי הפיתוח ל 360 זה משהו שהיה נכון עד בערך 2008, מאז הרבה דברים השתנו ומפתחים למדו טוב מאוד את הפיתוח ל PS3, כיום אין כמעט הבדלים בתצוגה בין ה 360 ל PS3 ולראיה כל המשחקים מקבלים בדיוק את אותם ציונים על 2 הקונסולות,

קיצר לגבי השאלה על ריצה התשובה חד משמעית, מה שחבר שלך אמר לך כבר לא נכון ודברים לא רצים יותר טוב על 360.

כמו כן ה PS3 יצא שנה אחרי ה 360 ככה שקיים סיכוי שהוא גם יחזיק קצת יותר זמן בשוק.

עדכוני מערכת קורים פעם בכמה חודשים ולוקחים בערך 20 דקות עד חצי שעה (אצלי לפחות), זה לא נורא. מה שיותר מציק זה עדכונים שיוצאים למשחקים ויכולים לקחת 3-5 דקות שזה יכול להציק קצת אבל גם לא משהו שצריך לשנות בבחירה

הורדת והתקנת דמואים באמת איטית ומציקה ואי אפשר לאקטב דמו שזה מציק,

מצד שני האונליין ב 360 עולה כסף (דמי שימוש חודשיים) בזמן שב PS3 זה חינם

לגבי הג'ויסטיק, עניין של הרגל, יש לי 2 ג'ויסטיקים של 360 ו 3 של PS3,

בהתחלה היה לי הרבה יותר קל עם הג'ויסטיקים של 360 אבל כיום אני לא מסוגל להשתמש בהם, הידיים שלי גדולות והמקום של הסוללות ממש מפריע לי. לעומתם אני מסתדר מעולה עם הג'ויסטיקים של ה PS3 (גם ב FPS)

מה שכן כדאי לשים לב זה לסדרות משחקים שקיימים רק לקונסולה אחת,

ל 360 יש את halo ו gears of war ועוד כמה משחקים מעטים

ל PS3 יש קצת יותר ביניהם יש את killzone, uncharted, Infamous

מה שכן אני חייב להסכים עם ליביו, אל תתפתה לקנות שלטים לא מקוריים, זה פשוט לא שווה את העצבים שיהיו לך אח"כ

בכל אופן בהצלחה עם מה שלא תקנה

פורסם

לגבי הורדת עידכוני מערכת - מורידים בפיסי ושמים על DOK , או ששמים את זה עם כיבוי אוטומטי כשהולכים לעשות משהו אחר.

ליביו

פורסם

המון ממשחקי ה360 קימים גם לPC וגם הגימפד שלו נתמך בPC

למי שיש מחשב משחקים הוא לא מומלץ

בPS3 גם יש הרבה משחקים שיצאו לPC אבל פחות וזה יתרון גדול

יש משחקים רק לPS3

חוץ מזה הוא " הכל בקופסה"

360 הייתי קונה רק בגרסת הארקיד 4 גיגה בגלל המחיר הזול

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני הולך לכיוון ה-ps3.

שאלה אחרונה, כשיוצאים משחקים חדשים, קרוס-פלטפורם, לדוגמא מ-rockstar. הם יוצאים בדר"כ באותו הזמן ל-2 הקונסולות או שיש מגמה של יציאה מוקדמת לאחת מהם?

תודה רבה על כל התשובות!

פורסם

בדרך כלל באותו זמן

לPS3 יש יתרון שאין למשחקים הגנה אזורית

ל360 לחלק מהמשחקים יש הגנה אזורית ככה שעם יש לך 360 אירופי ויוצא משחק חודש לפני אירופה באמריקה

אתה נדפק ומחכה חודש

בPS3 אתה יכול להזמין את המשחק מאמריקה וזהו

אתה יכול גם לפתוח חנויות ווירטואליות בכל אזור בניגוד ל360

פורסם

ב 90% מהמקרים המשחקים יוצאים באותו יום/הפרש של פחות משבוע. ב DLC יש הבדל גדול יותר, MS ו SONY מעבירות הרבה מאוד כסף בשביל לזכות להיות הראשונות שיביאו למשחק תוכן חדש. ל MS למשל יש הסכם עם ACTIVISION לכל מה שקשור ל COD, לסוני יש הסכם עם WB לתוכן נוסף ובלעדי לחלק מהמשחקים שלהם (בבאטמן היה אפשר לשחק עם הג'וקר וב MORTAL KOMBAT החדש יש דמות נוספת בגירסה ל PS3).

בכללי בתוכן נוסף ל MS יש יתרון אבל גם שם ההפרש קטן. תקרא על PORTAL 2 ותיראה כמה דברים VALVE הוסיפו לגירסה של ה PS3, חברה שעד לפני כשנתיים אמרה שה PS3 הוא דבר נוראי ואי אפשר לעבוד איתו (וגם הייתה בקשר טוב עם MS עד לפני כמה שנים, קשר לנפל בגלל המדיניות הגזלנית ב XBOX 360 והרצון של MS להיכנס לשוק של STEAM).

אם אתה הולך לשחק ברשת הרבה יותר קל לפזול ל PS3, השירות ניתן בחינם.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני ממליץ על אקסבוקס עם קינקט. המשחקים טובים יותר וגם השלטים נוחים יותר (לדעתי) החיסרון הרציני היחיד הוא שצריך לשלם עבור הלייב.

פורסם
  • מחבר

לא רלוונטי, תודה.

לקחתי ps3, מבסוט עד הגג.

תודה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים