עבור לתוכן

זקוק להמלצה לחנות לרכישת מכשיר סלולרי.

Featured Replies

פורסם

המכשיר, כמעט סגור שיהיה SAMSUNG GALAXY S. מיקום החנות:

רעננה / כפר סבא / תל אביב / הרצליה / רמת גן.

ראיתי בערך מה יש בZAP, אבל אני מעדיף להסתמך על הנסיון של חברי הפורום עם חנויות. מעדיף המלצות של אנשים שכן היו צריכים שירות ו/או תיקון אחרי הקנייה על חנות שנתנה שירות טוב.

פורסם

קניתי את שלי מדים פון ואני מאוד מרוצה.

בכל מקרה אני לא ממליץ על איליין. חברה שלי קנתה שם 2 פלאפונים ובשניהם היו כמה תקלות ולא תיקנו כלום...

פורסם

בכל מקרה אני לא ממליץ על איליין. חברה שלי קנתה שם 2 פלאפונים ובשניהם היו כמה תקלות ולא תיקנו כלום...

+1

הם לא מוכנים לתת אחריות כמעט על שום נזק, המוכר אפילו לא מתבייש להגיד שברגע שאתה יוצא מהחנות אין לך אחריות.

פורסם

אישית אין לי ניסיון איתם, אבל הבנתי מחברים שהם מאוד נדיבים בשירות, וי מובייל.

פורסם

אני אישית גם רצתי לקנות מדים פון .. הייתי סגור נעול היא נראתה לי החנות הכי טובה

שלחתי להם מייל עם כמה שאלות .. התקשרתי אליהם כמה פעמים והם בטענה שיחזרו אליי מישהו שמבין

כלום ולא סימן קטן של התעניינות בלקוח פוטנציאלי ..

פורסם

הזמנתי את הSGS שלי מדים פון ביום שישי.

בעקרון המוכרת הייתה נחמדה מאוד ומבינה עניין (וכן חזרו עלי)

בעבר גם רכשתי משם N95 8GB שעבד מעולה עד שאיבדתי אותו, הם שלחו אותו בטעות עם מקלדת אנגלית/ערבית, התקשרתי ותוך יומיים קיבלתי מקלדת עברית אנגלית.

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי עם דים פון, המחיר נראה לעניין והם ממוקמים לא רע, אבל משום מה רשום שם שהוא מגיע בגרסא 2.1 עם תמיכה עברית, ושהתוספת כדי לקבל אותו עם 2.2 ותמיכה בעברית היא כ-250 ש"ח מה שהופך את המחיר שלהם לגבוה למדי. מאחר ומדובר שברגע שמתקינים / מעדכנים גרסא האחריות פגה אני מעדיף לקבל את המכשיר כבר עם הגרסא העדכנית.

כמה אתה שילמת וקיבלת עם או בלי עברית?

פורסם

קניתי באיליין והם היו בסדר גמור. בינתיים אין בעיות עם המכשיר, ככה שאני לא יודע לגבי השרות, אבל זה נוקיה אני בספק אם יקרה לו משהו.

אל תקנה ברומיפון.

דרך אגב, שים לב באמת לכל הטריקים שהחנויות האלה עושות בשביל להופיע כהכי זולות ובסוף מתברר שהן עולות יותר. כדאי לברר מה המחיר הסופי ואז להשוות. מעדיף חנות אולי קצת יותר יקרה ובלי טריקים מחנות שמצטיירת כזולה ואז כשאתה כבר בא לקנות מכניסים לך את כל הצינור.

פורסם

הסתכלתי עם דים פון, המחיר נראה לעניין והם ממוקמים לא רע, אבל משום מה רשום שם שהוא מגיע בגרסא 2.1 עם תמיכה עברית, ושהתוספת כדי לקבל אותו עם 2.2 ותמיכה בעברית היא כ-250 ש"ח מה שהופך את המחיר שלהם לגבוה למדי. מאחר ומדובר שברגע שמתקינים / מעדכנים גרסא האחריות פגה אני מעדיף לקבל את המכשיר כבר עם הגרסא העדכנית.

כמה אתה שילמת וקיבלת עם או בלי עברית?

הזמנתי בלי שום שדרוגים שלהם יחד עם הCaseMate

אני הולך לשדרג לעצמי במדריך פשוט וברור מאוד

http://www.v00d00.co.il/I9000.pdf

אני ממש לא מתכוון לשלם למישהו בשביל זה.

בנוסף השדרוג שהם יעשו לך יהיה נחמד אבל לא כמו הרום שיש פה במדריך שהוא יעיף לך את המכשיר לשמים.

פורסם

אומגה פון .. שני מכשירים נקנו משם, לא יצא לי עדיין לממש אחראיות אבל עושה רושם של מקום מקצועי ושיש עם מי לדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים