פורסם 2011 במרץ 514 שנים שבוע טוב לכם! צירפתי תמונה,ורציתי לדעת האם המתחים האלו תקינים.תודה רבה לכם![attachment deleted by admin]
פורסם 2011 במרץ 514 שנים שבוע טוב מתחים תקינים. אפשר לשאול מה פשר השאלה ? נתקלת בבעיות שאתה חושב שהמקור שלהן במתחים ?
פורסם 2011 במרץ 514 שנים מחבר שבוע טוב מתחים תקינים. אפשר לשאול מה פשר השאלה ? נתקלת בבעיות שאתה חושב שהמקור שלהן במתחים ? שבוע טוב ומבורך האמת שלא נתקלתי בבעיות אבל החריגה היתה לי קצת מוזרה ולכן שאלתי... תודה רבה
פורסם 2011 במרץ 514 שנים לא ניתן לדעת אם הם תקיניםהמתחים בתוכנה מראים רק ערך אפקטיבי ולא rippleהערך האפקטיבי אצלך תקיןמה שגורם לבעיות מחשב / הרס חומרה זה בדרך כלל ripple גבוה (שלא ניתן למדידה בתוכנה / ב BIOS / במולטימטר) ולא ערך אפקטיבי לא תקין
פורסם 2011 במרץ 514 שנים מחבר לא ניתן לדעת אם הם תקיניםהמתחים בתוכנה מראים רק ערך אפקטיבי ולא rippleהערך האפקטיבי אצלך תקיןמה שגורם לבעיות מחשב / הרס חומרה זה בדרך כלל ripple גבוה (שלא ניתן למדידה בתוכנה / ב BIOS / במולטימטר) ולא ערך אפקטיבי לא תקיןאוקיי תודה רבה על התשובה המפורטת..פשוט יש לי ספק בין כ3 שנים ורציתי לוודאות שהוא עדיין תקין.
פורסם 2011 במרץ 514 שנים אוקיי תודה רבה על התשובה המפורטת..פשוט יש לי ספק בין כ3 שנים ורציתי לוודאות שהוא עדיין תקין.אפשר לדעת איזה ספק יש לך ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.