עבור לתוכן

ייצוג עו"ד בעניין נהיגה בשכרות

Featured Replies

פורסם

שלום,

האם ניתן להשיג סניגור חינמי שמתמחה בתיקי תעבורה בכלל ונהיגה בשכרות בפרט?

תודה מראש.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל במידה ואתה מזומן למשפט ואין ביכולתך לממן עו"ד לעצמך, נעשות בדיקות שבאמת המצב הוא כזה והמדינה מביאה מישהו מטעמה שייצג אותך.

פורסם

למיטב הבנתי זה רק במקרים מסויימים, לפי חומרת העבירה (החל ממספר חודשי מאסר, או ממספר שנות מאסר - אני לא זוכר את המספר המדוייק).

פורסם

אם שתית והיית צלול ובמהלך נסיעה עצרו אותך וזימנו אותך למשפט רק על ידי ריח מהפה,אני מקווה שתצא מזה נקי.

אבל מישהו שותה ולאחר מכן נוסע שיכור העונש חייב להיות שלילת רישיון לצמיתות,זו דעתי בעניין.

ואני רוצה לראות את האמיץ שינהג לאחר חוק כזה שיכור בידיעה שישנה אפשרות לשלילה לצמיתות.

פורסם
אם שתית והיית צלול ובמהלך נסיעה עצרו אותך וזימנו אותך למשפט רק על ידי ריח מהפה,אני מקווה שתצא מזה נקי.

אבל מישהו שותה ולאחר מכן נוסע שיכור העונש חייב להיות שלילת רישיון לצמיתות,זו דעתי בעניין.

ואני רוצה לראות את האמיץ שינהג לאחר חוק כזה שיכור בידיעה שישנה אפשרות לשלילה לצמיתות.

איך אני אוהב את האלה שאומרים לצמיתות, לתמיד וכו'.

ואם לך יצא לנסוע אחרי בירה אחת ותהיה צלול לגמרי ואז שוטר יעצור אותך וישלול לך רשיון לצמיתות?

מעניין איך תדבר אז.

ואל תגיד שבחיים לא תסע ככה כי כמו שאומרים NEVER SAY NEVER.

לדעתי צריך לראות כל עניין לגפו. אם הבנאדם שיכור מת וזאת לא פעם ראשונה שלו אז ל10-15 שנה לשלול לו רשיון.

אם הבנאדם פלוס מינוס בסדר וזאת פעם ראשונה שלו כנס של 3000-5000 אלף שקל ו 3-5 שנים של שלילה אם זאת פעם ראשונה שלו.

תאמין לי זה ירתיע לא פחות ולא יהרוס לבנאדם את החיים בגלל השטויות שהוא עושה כשהוא צעיר, כי בלי רשיון אתה בבעיה.

ומי שעדין יסע אם כל העונשים האלה אז הוא יסע גם אם עונש של שלילה לצמיתות.

פורסם

נתחיל בכמה יצא לך בינשוף ?

כי בנושא של שתיה בשכרות החוק קובע שכל מה שמעל המותר הוא עונש שנתיים שלילה מינימום!

לשופט אין מילה בעונש, במקרים מאוד נדירים שופט החליט עונש מופחת ואז ההחלטות שלו גם ככה מתהפכות במחוזי.

הגנה טובה (בכסף והרבה) במקרה הטוב תסגור לך עסקת טיעון סבירה במקרה ויש באמת ליקויים בתיק .

או שאתה הולך לאחד הכרישים ואז הם אוטומטי(מאיימים על הפרקליטות שהם ימשכו את התיק לכל ההרכאות) דוחים לך את התיק מגיעים לעסקה של פחות משנה שלילה כדי שלא תעשה רשיון מחדש טסט ותאוריה.

נושא שמשחק לטובתך הוא שכרגע מערכת המשפט מוצפת בתיקים(שופט שהתאבד מוכר למישהו?) ומאוד רוצים להגיע לעסקאות טיעון אני יכול לתת לך דוגמא על לקוח של מכרה שלי ..היא נכנסה לתיק ממש יום לפני המשפט בגלל שלא היה לו כסף לשלם לעורך דין שלו (עשתה את זה כטובה), במשפט היא אמרה שהעורך דין השני התפטר ולא היה לה זמן לעבור על התיק ביום וביקשה דחיה, השופטת פשוט הנחתה אותה ואת התובעת להגיע לעסקה ולסיים את הנושא הוא קיבל 8 חודש כשהיה לו קרוב ל500 בינשוף.

צריך המון מזל בדברים האלה ככה זה.

תיקח אפילו עורך דין שלא מתעסק בנושא במקרה ואין לך כסף, אבל אתה חייב לשבת עליו , שנתיים שלילה זה המון זמן והכסף על הטסט והתאוריה הוא לא מעט שלא נדבר על זמן.

עוד נושא שחשוב שתדע הוא שיש כוונה רק בלי איזה לוח זמנים לעשות מדרגים לרמות השתיה גם לכאן דחיה חשוב.

הכתוב יצא זכאי ממשפט שכרות (לאחר שנה וחצי של דחיה לכן היה לי זמן לחקור את הנושא ) לאחר שהמשטרה איבדה את המקור של בדיקת האלכהול שלו :kopfpatsch: (בכל מקרה הייתי ב320 אז לא כלכך רציני הרמה המתרת היא 290 קיום ,יותר נכון עד 290 המשטרה לא עוצרת)

פורסם

איך אני אוהב את האלה שאומרים לצמיתות, לתמיד וכו'.

ואם לך יצא לנסוע אחרי בירה אחת ותהיה צלול לגמרי ואז שוטר יעצור אותך וישלול לך רשיון לצמיתות?

מעניין איך תדבר אז.

ואל תגיד שבחיים לא תסע ככה כי כמו שאומרים NEVER SAY NEVER.

לדעתי צריך לראות כל עניין לגפו. אם הבנאדם שיכור מת וזאת לא פעם ראשונה שלו אז ל10-15 שנה לשלול לו רשיון.

אם הבנאדם פלוס מינוס בסדר וזאת פעם ראשונה שלו כנס של 3000-5000 אלף שקל ו 3-5 שנים של שלילה אם זאת פעם ראשונה שלו.

תאמין לי זה ירתיע לא פחות ולא יהרוס לבנאדם את החיים בגלל השטויות שהוא עושה כשהוא צעיר, כי בלי רשיון אתה בבעיה.

ומי שעדין יסע אם כל העונשים האלה אז הוא יסע גם אם עונש של שלילה לצמיתות.

תקרא שוב את מה שאמרתי והפעם תנסה להבין.

העונש על נהיגה בשכרות חייב להיות לצמיתות כדי למנוע שיכורים על הכביש.

אתה חושב שיהיה למישהו אכפת אם זה נער שעושה שטויות פעם ראשונה אחרי שהוא יהרוג משפחה בתאונה?

יהיה קשה ליישם את זה אבל אחר כך זה יהיה ברור לכולם שכשותים לא חוזרים לרכב...

ואם אתה הנהג יוצא למקום כלשהו,שתה בתחילת הערב(נניח חצי ליטר בירה) עם החברים ועד סוף הלילה לא יקרה שום דבר אם תסע אחרי 3-4 שעות שלא שתית בהם.

פורסם

Super Sonic - ממליץ לך לצאת מהבית ולנסות להנות באמת, לא רק רבע כוס בתחילת ערב בילוי שהולך להימשך 5 שעות.

פורסם

תראה, אני לא מבין מה אתה בא להגיד פה בדיוק.

אבל אין הצדקה שתעלה על ההגה, אחרי ש"נהנת באמת" באותו ערב.

אבל אני לא מתפלא שאלה התגובות שאני קורא, אלה ההשלכות של חינוך

ה"אין השלכות למעשים שלי ואני האדם היחיד שקיים על פני כדור הארץ" המודרני.

פורסם

Super Sonic - ממליץ לך לצאת מהבית ולנסות להנות באמת, לא רק רבע כוס בתחילת ערב בילוי שהולך להימשך 5 שעות.

אז מישהו אחד לא שותה, תתפלא כמה קל "להתרגל" לשליש בירה בערב כאשר כולם עושים סבב. מצד שני גם אפשר גם לחנות אצל אחד החברים ולקחת מונית חזרה ולנסוע הבייתה רק בבוקר\לבקש הסעה מקרוב משפחה\שכן\חבר\חברה\לברדדודל מאולף...

אני לא מבין איך אנשים באמת חושבים שהם יכולים לבלות במשך 5 שעות עם אלכוהול ולנהוג, ב5 בבוקר לנהוג ללא השפעת אלכולות אחרי יום עבודה זה לא דבר טרביאלי.

אנשים לא מבינים שזה לא החיים שלהם, זה החים של החברים שלהם, והחיים של האנשים ברכב שהם עלולים לפגוע בו או בהולכי הרגל שהם עלולים לדרוס.

אם היו כבישים פרטיים לשיכורים הייתי אומר סבבה, דילול האוכלוסיה הנכה גנטית זה דבר מבורך, אבל אתם נוסעים על אותם כבישים אם אתם רוצים להיות מפגרים לחלוטין אז מגיע לכם להרכב בתחבורה הציבורית לכל החיים.

פורסם

:s07:

פורסם

לפותח השרשור קח עורך דין טוב וקח הלוואה אם צריך אפילו. אלא אם אתה מוכן להמר על רשיון הנהיגה שלך ולא איכפת לך שישללו אותו לתקופה ממושכת.

אני חושב שעניין העונש כאן לא רלוונטי זה בית המשפט מחליט. בעיניי הוא צריך להיות חמור, אבל זכותו של כל אדם להתגונן ולקבל יצוג משפטי הולם.

פורסם

אני לא מתכוון להתווכח עם אף אחד לגבי שום דבר במיוחד לא ברמה כזאת.

אני התהפכתי בצבא עם FORD F350 ולא לא הייתי שיכור,בחיים לא עליתי לרכב שיכור,בשביל ללכת צריך המון ריכוז כששיכורים אני מתאר לעצמי מה זה לנהוג ככה :screwy:

אתה יודע מה יפה בתחנה מרכזית בתל אביב?

יש מוניות שירות

לא מעט פעמים אני והחברים שלי נוסעים למסיבות בתל אביב ואפילו לירושליים במוניות שירות ושותים בכיף נהנים ואתה יודע מה הכי משמח אותנו?

אנחנו יודעים שאנחנו נחזור הביתה בחיים.

אתה מוכן לקחת סיכון להרוג נפשית את ההורים שלך ושל כל אחד מהחברים שלך,בעיה שלך.

למה לסכן משפחה שלמה שחוזרת מביקור או ארוחת שישי לדוגמא,למה אתה חושב שיש לך את האפשרות הזאת בכלל?

איך השכל שלכם פועל?

אני רוסי והרבה חברים שלי גם,ובכל פעם שצריך,יש מישהו ששותה מעט בתחילת הערב ונוהג חזרה,אז כן זה מציק לפעמים אבל המטרה של זה מובנת מאליו משהו שאני לא מבין איך אצלכם לא,עושים סבב! אז פעם בחודשיים לא תשתה כמו שאתה רגיל לא יקרה כלום אל תדאג,מניסיון.ועוד אומרים שרוסים שיכורים.

אני דווקא לא חושב שמגיע לבנאדם להתגונן אחרי שנהג שתוי,שתית נהגת? קיבלת זימון למשפט? תיהיה גבר כמו שהיית כשנסעת ותבוא להודות "שתיתי ונהגתי מגיע לי עונש"

פורסם

אני התהפכתי בצבא עם FORD F350

לא שזה כזה מסובך... הרכב הזה יושב גבוה בטירוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים