פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מחבר ירוקאבל הוא עדיין לא מצליח לעלות אפילו שיש יותר מורידים ממעליםושלומו לא צריך פורטים פתוחים כדי להורידצריך פורטים פתוחים כדי להצליח לעלות
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים אם יש V ירוק הבעיה שלך אינה הפניית פורטים.נסה להוריד טורנט חוקי (הפצות לינוקס למינהן), ולבדוק אם אתה מצליח להעלות אותן.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מחבר אחי מצטער אם אני פוגע או משואבל חרטאאתה ממש לא מבין בענייןהורדה לא קשורה לפורטיםזה העלאה זה האנשים שמתחברים אליךאם הפורטים חסומים\סגורים אפחד לא יכול להצליח להוריד ממך
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים http://ping.eu/port-chk/תבדוק עם הIP הציבורי שלך והפורט שניסית לפתוח אם הוא פתוח לאינטרנט או לא.במידה ואתה רואה שהוא אכן פתוח, זה QoS של 014 שמקונפג לעשות throttling על טורנטים בין 07:00 ל00:00.גיימר יכול לעזור לך.במידה והפורט סגור, מה שנראה לי פחות סביר כי בבדיקה בקליינט שלך חזר V ירוק, (וזה בערך אותה בדיקה כמו שהצעתי למעלה), RTFM.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים זה יעבוד לו רק במידה ואותו פורט בשימוש, במידה והפורט לא בשימוש הוא יראה לו שזה סגור, אבל אם הוא יעשה שימוש באותו פורט, והפורט מופנה הוא יתן לו תשובה שזה פתוח.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים מחבר http://ping.eu/port-chk/תבדוק עם הIP הציבורי שלך והפורט שניסית לפתוח אם הוא פתוח לאינטרנט או לא.במידה ואתה רואה שהוא אכן פתוח, זה QoS של 014 שמקונפג לעשות throttling על טורנטים בין 07:00 ל00:00.גיימר יכול לעזור לך.במידה והפורט סגור, מה שנראה לי פחות סביר כי בבדיקה בקליינט שלך חזר V ירוק, (וזה בערך אותה בדיקה כמו שהצעתי למעלה), RTFM.הוא לא רושם סגורהוא רושם CONNECTION TIMED OUT
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים תבטל את הFirewall המובנה של הנתב. במקרה שלך Advanced > Firewall > IP filteringתוודא אחרי זה להפעיל מחדש את הנתב ולהאזין לפורט הנבדק עם הקליינט של הטורנט.
פורסם 2011 במרץ 1814 שנים גם אני לא מצליח להעלות כלום ל-TL (כבלים+בזב"ל 2.5 מגה).בתחילת החודש הכל היה בסדר וכנראה שהגזמתי עם ההורדות ועכשיו ביום כל הטורנטים אדומים (connection to tracker timed out) וקצב ההעלאה על הפנים. כבר שבועיים שהטורנט שלי פתוח 24 שעות ביממה ובקושי העליתי חצי ג'יגה.אני די בטוח שזו חסימה מכוונת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.