עבור לתוכן

דפים חלקים גם לאחר החלפת סט שלם של ראשי דיו במדפסת

Featured Replies

פורסם

מדפסת Brother MFC-425CN נכרשה לפני שנתיים, עבדה היטב בעבר,

נגמרו ראשי הדיו, היא לא עבדה למעלה משנה,

כעת רכשתי סט חדש של ראשי דיו, החלפתי הכל, היא ביצעה פעולת ניקוי ארוכה,

אבל בניסיון להדפיס, יוצאים דפים חלקים.

מה יכולה להיות הסיבה ? האם דיו שהתייבש בצנרת ?

מה ביכולתי לעשות לבד בבית ? (נראה לי שלתקן אותה זה לא כלכלי, עדיף לרכוש חדשה)

תודה רבה.

פורסם

תשמע היה לי בדיוק אותו דבר, יש לי MFC490CW יותר מחצי שנה...

הבעיה קרתה אחרי חודשיים בערך שהיא הייתה אצלי. כנראה מה שקורה זה שהצינורית שמזרימה את הצבע לראש נסתמת, וניקוי לא מספיק.

אני מקווה שיש לך עדיין אחריות, אם כן תממש אותה ותגיד להם שהצינורית נסתמה, זה מה שאני עשיתי, ועכשיו זה עובד טוב.

בכל מקרה אם אין לך אחריות תבדוק כמה עולה תיקון, אולי עדיף לתקן למרות שהמחירים של המדפסות האלה לא יקרים כמו פעם.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

תפרק את כל החלק של הצינורות ותזרים בו אלכוהול / תטבול אותו באלכוהול להמסת הדיו שהתייבש בפנים, כך שהצינורות יהיו פתוחים שוב

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך לפרק את הצינוריות ו/או איך זה נראה,

מישהו יכול להסביר ? אולי יש מדריך כלשהו עם תמונות ?

פורסם

כנראה שתצתרך לפרק ברגים כדיי להגיע לכל זה

תוצי מהמדפסת (בחלק אחד) את החיבור למחסנית + צינורות + ראש הדפסה ותנקה אותם אם אלכוהול, תנסה למלא אלכוהול גם לתוך הצינורות דרך החיבור של המחסנית (אם מזרק למשל)

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה לפרק, אם אני לא אנסה, אז בכל מקרה המדפסת הולכת לזבל :-)

נניח ופירקתי, מה אני מחפש ואמור לראות ? צינורות שקופים שלתוכם אזריק אלכוהול ?

פורסם

צינורות מלאים דיו ונוטפים דיו, ספוג גדול מלא דיו בתחתית המדפסת שמלכלך כל מה שנוגע בו, ראש הדפסה אם קצת דיו עליו ולפעמים כתמים של דיו

קודם תשטוף במים זורמים את מה שאתה יכול לא כולל הספוג (תשאר את הספוג כמו שהוא אל תנקה אותו). תעשה את זה במים זורמים בחוץ או בתוך כיור - הולך לצאת משם מלא דיו

אחריי שמה שהיה יכול להישטף אם מים נשטף תמלא את הצינורות אם אלכוהול (לתוך הקצה שמתחבר למחסנית, לא לעשות אם המזרק חורים בצינורות) ותן לו להמיס את הדיו שבתוך הראש הדפסה מ 2 הצדדים (מבפנים דרך הצינור ומבחוץ תנקה את השטח של הראש איפה שהדיו יוצא אם אלכוהול) עד שיפסיק לצאת צבע

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, יש איזו תמונה שאוכל לראות איך כל האינסטלציה הזו אמורה להראות פחות או יותר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים