עבור לתוכן

שאלה והמלצה לגבי ראוטר לכבלים

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מודם של הכבלים, חיבור של 12MB. ו 2 מחשבים ניידים.

לכן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (משולב חוטי). כמובן שאני רוצה אחד אמין בלי ניתוקים.

השאלות שלי:

1) האם אני צריך לקנות ראוטר עם מודם? או שאני יכול לקנות ראוטר ללא מודם שיתחבר ליציאת רשת של המודם שכבר יש לי?

2) על איזה דגם אתם ממליצים?

תודה למשיבים.

פורסם

לקנות נתב נפרד.

בקשר להמלצה,

יש צורך ברשת קווית 1G?

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה.

יש צורך ברשת ביתית אבל המהירות לא קריטית...אני הכי הרבה מעביר כמה קבצים פעם ב.....

מהמחיר? כמה שפחות מצידי שיעלה 100 ש"ח אבל אם שווה לקנות אחד ב 300+ אז אין לי בעיה בהנחה שזה שווה(הכי קריטי שלא יתנתק לי, חיבור יציב).

-אני לא מוריד יותר מדי ברשתות שיתוף קבצים אבל אם וכאשר אני אוריד אני ארצה שהוא יעמוד בזה...

-הבית לא גדול - 2 חדרים - בלי קירות בטון... אז אפילו לא צריך קליטה רחוקה מדי...

בקשר לנתב נפרד, אני לא בטוח שהבנתי. אתה מציע לי לקנות נתב ללא מודם, ושהוא יתחבר למודם של הכבלים שלי? איך הוא מתחבר? דרך כבל רשת?

פורסם

tp-link wr841n

או

d-link dir-615

שניהם באיזור ה200 שקל

פורסם

מצטרף לשאלה

מה ההבדל TL-WR841ND לזה שאתה ציינת? מה הקטע של הND ?

מה עדיף הDLINK או הTP ? שמעתי שלאחרון התמיכה בעייתית.

פורסם

טעות שלי, הכוונה אכן לND שמחליף את הדגם הישן N (N כבר לא מיוצר ונמכר רק מהמלאי).

אם אתה מנסה להשוואת בין הTP לDLINK

אז מהזיכרון, לדעתי TP עדיף. הרכיב האלחוטי שלו יותר חדיש. וגם יש לו אפשרות לDD-WRT

DLINK מכיל IPV6 מהקופסא, אבל (אם אני לא טועה) רק 2 מגה זיכרון פלאש לקושחה בניגוד ל4 של TP

פורסם

ההבדל בין ה-ND ל-N הוא היכולת להחליף את האנטנות. ב-N ניתן להחליף אותן, ב-ND לא. ההבדל בנפח בפלאש ממש לא רלוונטי. הפרש בנפח הזכרון הרגיל (שאין ביניהם) הוא החשוב.

פורסם

אז מה קונים??

פורסם

שני הדגמים שהומלצו לך בטוח המחירים הזה הם טובים וההבדלים בינהם הם בעיקר בקושחה. לשניהם יש אמולטורים באתרים של החברות אז אני מציע שתעבור על מבנה הקושחה ותראה מה מתאים לך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים