עבור לתוכן

איך אני יודע עם הCROSSFIRE עובד

Featured Replies

פורסם

ישלי שתיים של shappire 6850 crossfire

אני מוריד ומחזיר ת ENABLE CROSSFIRE

אין הבדל בFPS במשחקים

אז איך אני ידע א םהוא פועל או לא

פורסם

תוריד HEAVEN 11

תבטל CF

תעשה בנצ'מרק לכרטיס אחד.

תפעיל CF

תעשה בנצ'מרק

תבדוק אם זה עובד או לא.

אני יוצא מנקודת הנחה שחיברת את החיבור CF על הכרטיסים

פורסם

תוריד HEAVEN 11

תבטל CF

תעשה בנצ'מרק לכרטיס אחד.

תפעיל CF

תעשה בנצ'מרק

תבדוק אם זה עובד או לא.

אני יוצא מנקודת הנחה שחיברת את החיבור CF על הכרטיסים

הוא אמר שאין הבדל מבחינת הFPS, זה אומר שלא יהיה הבדל גם בתוצאות.

פורסם

זה בסה''כ שאלה של אם הCF הוא על ENABLE או לא

כשאני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך שלי אני הולך לפי תוצאות של בנצ'מרק שאני מכיר ופחות לפי התחושה במשחק שאני מכיר.

בכל מקרה אפשר להחליף את השורה של 'תוריד בנצ'מרק' עם 'תשחק במשחק אקראי בנקודת משחק שאתה מכיר'

פורסם
  • מחבר

אני יוריד עכשיו תתוכנה אבל עידכנתי תדרייבר של הכרטיס מסך ועכשיו לא עובד לי ה CATLAYST CONTROL מה עושים[br]פורסם בתאריך: 4.03.2011 בשעה 12:10:05

שאני עושה ENABLE או מוריד אותו צריך לעשו תריסטאט למחשב או משהו ?

עשיתי 3DMARK זה נורמלי למחשב שלי? amd x6 1075t שתי כרטיסים 6850 CROSSFIRE

http://3dmark.com/3dm06/15487489

פורסם

האתי אומר שזה יותר מידי נמוך, אפילו המערכת שלי מריצה על 24000 בערך על ההגדרות שלך, משהו לא בסדר אצלך.

פורסם
  • מחבר

איך אני ידע אז? \= אני אני ידע מאיפה הבעיה

פורסם

3DM06 הפסיק להיות מדד טוב לביצועי כרטיסים עוד בשנה שהוא יצא לדעתי, ב1280X1024 לא בודקים מערך CF של HD6850. זה פשוט דבילי.

פותח הדיון, מה דעתך להוריד FRAPS ולבדוק FPS בין כרטיס אחד לבין 2 ואז לדעת בוודאות במקום לשער?

פורסם

המדד הכי טוב לדעתי זה להתקין את CRYSIS הראשון שהוא בעצם לדעתי המשחק הכי כבד היום עדיין, ולבדוק אותו על ההגדרות הכי גבוהות שקיימות בו בעזרת FRAPS, ואז בטוח תדע אפו אתה נימצא, יש לך גם את FAR CRY 2 שנחשב למשחק כבד מאוד על הגדרות מלאות, כמו כן יש לך את METRO 2033 שכבד מאוד על הגדרות מלאות.

פורסם
  • מחבר

עשיתי א תזה בcall of duty black ops עם ה ENABLE ובלי ה ENABLE זה עדיין היה 60 FPS לא זז יכול להיות אולי בגלל VERTICAL SYNC

פורסם

עשיתי א תזה בcall of duty black ops עם ה ENABLE ובלי ה ENABLE זה עדיין היה 60 FPS לא זז יכול להיות אולי בגלל VERTICAL SYNC

אני בטוח 99% שזה בגלל VSYNC.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני בבעיה חדשה עידכנתי תדרייבר דרך הסטים ועכשיו לא עובד לי ה CATLYST CONTROL איפה שיש תENABLE וכל זה אני לוחץ זה לא נפתח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים