פורסם 2011 במרץ 314 שנים אהלן נתקלתי במוצר הזה שאני מעניין לרכוש , מה דעתכם, האם הוא מקורי ומתאים לאייפון 4 או שזה זיוף טוב ?כמו כן אשמח לקבל המלצות לכיסויים לאיפון 4 תודה http://cgi.ebay.com/Switcheasy-CapsuleRebel-Case-4-iPhone-4-4G-BLACK-/170601228727?pt=PDA_Accessories&hash=item27b8a029b7
פורסם 2011 במרץ 314 שנים לא הבנתי מזה אומר מקורי? לא תמיד היקר הוא הטוב ביותר.. קנה סיני מסילקון הם אחלה.
פורסם 2011 במרץ 314 שנים מחבר סיני מסיליקון זה חרא אם שילמתי כבר כל כך הרבה בישביל המכשיר אני אדאג גם לשמור עליו במצב טוב .
פורסם 2011 במרץ 314 שנים אם שילמתי כבר כל כך הרבה בישביל המכשיר אני אדאג גם לשמור עליו במצב טוב . ואיך זה קשור לזה שהוא סיני ?
פורסם 2011 במרץ 314 שנים מחבר זה בגלל שאני שונא סינים , סתם , ולעניין כיסויי טוב עולה בהתאם , כיסויי זול לא יעשה את העבודה כמו שצריך, והיו לי כבר כמה זולים .
פורסם 2011 במרץ 314 שנים זה בגלל שאני שונא סינים , סתם , ולעניין כיסויי טוב עולה בהתאם , כיסויי זול לא יעשה את העבודה כמו שצריך, והיו לי כבר כמה זולים . באמת ? שמע סיפור. יש לי כרגע N97, שהזמנתי לו מגן מDX, עלה לי שם מגן סיליקון 2 חלקים + מגן מסך 4.66$. אני כל כך מרוצה ממנו ! וחבר שלי קנה כמה ימים לפניי מגן מאיזו חנות פה בארץ, שעלה לו 75 ש"ח, המגן מעפן, והצהיב לו כבר כמה ימים לאחר מכן. המגן שלי אצלי כבר 3 חודשים, והוא עוד לא הצהיב, ונשמר, והוא הרבה יותר יפה ממה שיש בארץ. אין שום סיבה לא לקנות את המגן הזה, גם אם הוא "סיני" (למרות שהכל היום סיני ), וזה שהוא "סיני" לא אומר שהוא פחות טוב מהרמה שבה מייצרת החברה המקורית.
פורסם 2011 במרץ 314 שנים מחבר לא מצאתי משהו שמוצא חן בעיניי ב DX , בגלל זה אני שואל בנוגע למוצר הספציפי הזה .
פורסם 2011 במרץ 314 שנים מחבר יש כזה דבר שנקרא בקרת איכות , הכוונה היא לא לקרטון אלה לאיכות החומרים שממנו עשויי המוצר .
פורסם 2011 במרץ 314 שנים יש כזה דבר שנקרא בקרת איכות , הכוונה היא לא לקרטון אלה לאיכות החומרים שממנו עשויי המוצר . מסיליקון.
פורסם 2011 במרץ 314 שנים באמת ? שמע סיפור. יש לי כרגע N97, שהזמנתי לו מגן מDX, עלה לי שם מגן סיליקון 2 חלקים + מגן מסך 4.66$. אני כל כך מרוצה ממנו ! וחבר שלי קנה כמה ימים לפניי מגן מאיזו חנות פה בארץ, שעלה לו 75 ש"ח, המגן מעפן, והצהיב לו כבר כמה ימים לאחר מכן. המגן שלי אצלי כבר 3 חודשים, והוא עוד לא הצהיב, ונשמר, והוא הרבה יותר יפה ממה שיש בארץ. אין שום סיבה לא לקנות את המגן הזה, גם אם הוא "סיני" (למרות שהכל היום סיני ), וזה שהוא "סיני" לא אומר שהוא פחות טוב מהרמה שבה מייצרת החברה המקורית. זה כי החבר שלך קנה את אותו מגן שאתה קנית אם רוצים מגן איכותי לא סתם הולכים לחנות ומבקשים מגן - כי מה שיש להם זה לרוב את מה שיש לDX פשוט פי 10 במחיר, קונים מגן *ספציפי* שיש לו מותג ושם מאחוריו
פורסם 2011 במרץ 314 שנים זה כי החבר שלך קנה את אותו מגן שאתה קניתאם רוצים מגן איכותי לא סתם הולכים לחנות ומבקשים מגן - כי מה שיש להם זה לרוב את מה שיש לDX פשוט פי 10 במחיר, קונים מגן *ספציפי* שיש לו מותג ושם מאחוריולא בהכרח.מנסיון אני אומר שקרו לי הרבה מקרים, שפריטים ממותגים נהרסו מהר יותר מפריטים שקניתי בDX, אחרי אותו שימוש.
פורסם 2011 במרץ 314 שנים פותח הדיון, בדיוק היום בדקתי את העניין הזה בדקתי את כל העניין של Switcheasy בגלל שיש אותם ב-KSP בערימות ובמחיר לא הרבה יותר גבוהה מב-eBay(בעיקר מדגם ה-Nude). קראתי על דגם ה nude וה capsule rubber בערך 3-4 ביקורות וראיתי סרטוני Youtube. הביקורות לא מהללות את ה Case הזה, הוא מה שנקרא "הרבה רוח, בלי הרבה פרקטיקה" בפועל, אין לו שום Drop protection והוא אמנם יותר טוב מהסיליקון הג'נרי שתמצא, אבל הוא עדיין לא בשמים. ממה שראיתי הממולצים באינטרנט הם Griffin Reveal וה- Apple Bumper(מהביקורות והחיפוש ב-Google וב- Youtube בעיקר). בכל מקרה, אני בדילמה שלך בדיוק אז גם אני אשמח להמלצות של מישהו שהשתמש בפועל.
פורסם 2011 במרץ 314 שנים מחבר השילוב המנצח הוא גם של יופי וגם של אופי , אני לא מתכון להסתובב עם מק מחובר לאוזן בידיעה שהוא לא ישבר לעולם אבל גם כן חשוב באמת שהוא לא ישבר , ככה שצריך למצוא איזשהו כיסויי שהוא באמצע שמשלב גם את זה וגם את זה .בדקתי עכשיו בKSP, הכיסויים שם קצת יותר יקרים 150 ש"ח בהשוואה ל 25 דולר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.