עבור לתוכן

כיסויי לאייפון 4 מאיבאיי , מקורי או לא ?

Featured Replies

פורסם

נראה לגיטימי יחסית.

תדאג לבדוק את הפידבק של המוכר.

פורסם

לא הבנתי מזה אומר מקורי?

לא תמיד היקר הוא הטוב ביותר.. קנה סיני מסילקון הם אחלה.

פורסם
  • מחבר

סיני מסיליקון זה חרא

אם שילמתי כבר כל כך הרבה בישביל המכשיר אני אדאג גם לשמור עליו במצב טוב .

פורסם

אם שילמתי כבר כל כך הרבה בישביל המכשיר אני אדאג גם לשמור עליו במצב טוב .

ואיך זה קשור לזה שהוא סיני ?

פורסם
  • מחבר

זה בגלל שאני שונא סינים , סתם , ולעניין

כיסויי טוב עולה בהתאם , כיסויי זול לא יעשה את העבודה כמו שצריך, והיו לי כבר כמה זולים .

פורסם

זה בגלל שאני שונא סינים , סתם , ולעניין

כיסויי טוב עולה בהתאם , כיסויי זול לא יעשה את העבודה כמו שצריך, והיו לי כבר כמה זולים .

באמת ?

שמע סיפור.

יש לי כרגע N97, שהזמנתי לו מגן מDX, עלה לי שם מגן סיליקון 2 חלקים + מגן מסך 4.66$.

אני כל כך מרוצה ממנו !

וחבר שלי קנה כמה ימים לפניי מגן מאיזו חנות פה בארץ, שעלה לו 75 ש"ח, המגן מעפן, והצהיב לו כבר כמה ימים לאחר מכן.

המגן שלי אצלי כבר 3 חודשים, והוא עוד לא הצהיב, ונשמר, והוא הרבה יותר יפה ממה שיש בארץ.

אין שום סיבה לא לקנות את המגן הזה, גם אם הוא "סיני" (למרות שהכל היום סיני :screwy: ), וזה שהוא "סיני" לא אומר שהוא פחות טוב מהרמה שבה מייצרת החברה המקורית.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי משהו שמוצא חן בעיניי ב DX , בגלל זה אני שואל בנוגע למוצר הספציפי הזה .

פורסם

מזוייף מאיזו בחינה?

עשוי מקרטון במקום סיליקון?

זה כולה מגן סיליקון, ffs

פורסם
  • מחבר

יש כזה דבר שנקרא בקרת איכות , הכוונה היא לא לקרטון אלה לאיכות החומרים שממנו עשויי המוצר .

פורסם

יש כזה דבר שנקרא בקרת איכות , הכוונה היא לא לקרטון אלה לאיכות החומרים שממנו עשויי המוצר .

מסיליקון.

פורסם

באמת ?

שמע סיפור.

יש לי כרגע N97, שהזמנתי לו מגן מDX, עלה לי שם מגן סיליקון 2 חלקים + מגן מסך 4.66$.

אני כל כך מרוצה ממנו !

וחבר שלי קנה כמה ימים לפניי מגן מאיזו חנות פה בארץ, שעלה לו 75 ש"ח, המגן מעפן, והצהיב לו כבר כמה ימים לאחר מכן.

המגן שלי אצלי כבר 3 חודשים, והוא עוד לא הצהיב, ונשמר, והוא הרבה יותר יפה ממה שיש בארץ.

אין שום סיבה לא לקנות את המגן הזה, גם אם הוא "סיני" (למרות שהכל היום סיני :screwy: ), וזה שהוא "סיני" לא אומר שהוא פחות טוב מהרמה שבה מייצרת החברה המקורית.

זה כי החבר שלך קנה את אותו מגן שאתה קנית

אם רוצים מגן איכותי לא סתם הולכים לחנות ומבקשים מגן - כי מה שיש להם זה לרוב את מה שיש לDX פשוט פי 10 במחיר, קונים מגן *ספציפי* שיש לו מותג ושם מאחוריו

פורסם

זה כי החבר שלך קנה את אותו מגן שאתה קנית

אם רוצים מגן איכותי לא סתם הולכים לחנות ומבקשים מגן - כי מה שיש להם זה לרוב את מה שיש לDX פשוט פי 10 במחיר, קונים מגן *ספציפי* שיש לו מותג ושם מאחוריו

לא בהכרח.

מנסיון אני אומר שקרו לי הרבה מקרים, שפריטים ממותגים נהרסו מהר יותר מפריטים שקניתי בDX, אחרי אותו שימוש.

פורסם

פותח הדיון, בדיוק היום בדקתי את העניין הזה :)

בדקתי את כל העניין של Switcheasy בגלל שיש אותם ב-KSP

בערימות ובמחיר לא הרבה יותר גבוהה מב-eBay(בעיקר מדגם ה-Nude).

קראתי על דגם ה nude וה capsule rubber בערך 3-4 ביקורות וראיתי סרטוני Youtube.

הביקורות לא מהללות את ה Case הזה, הוא מה שנקרא "הרבה רוח, בלי הרבה פרקטיקה"

בפועל, אין לו שום Drop protection והוא אמנם יותר טוב מהסיליקון הג'נרי שתמצא,

אבל הוא עדיין לא בשמים.

ממה שראיתי הממולצים באינטרנט הם Griffin Reveal וה-

Apple Bumper(מהביקורות והחיפוש ב-Google וב- Youtube בעיקר).

בכל מקרה, אני בדילמה שלך בדיוק אז גם אני אשמח להמלצות של מישהו שהשתמש בפועל.

פורסם
  • מחבר

השילוב המנצח הוא גם של יופי וגם של אופי , אני לא מתכון להסתובב עם מק מחובר לאוזן בידיעה שהוא לא ישבר לעולם אבל גם כן חשוב באמת שהוא לא ישבר , ככה שצריך למצוא איזשהו כיסויי שהוא באמצע שמשלב גם את זה וגם את זה .

בדקתי עכשיו בKSP, הכיסויים שם קצת יותר יקרים 150 ש"ח בהשוואה ל 25 דולר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים