עבור לתוכן

שימוש ב-Switch ולגבי אקספון

Featured Replies

פורסם

שלום, אחרי בקשות מההורים, הם הסכימו לשדרג את האינטרנט.

עד עכשיו הייתי מנוי ל-013Netvision, וסבלתי מניתוקים קצרים של 5 דקות, בערך 5 פעמים בשבוע.

אחרי שביררתי לגבי ספקיות אינטרנט, הבנתי שכיום רק ב-013 ואקספון אין את הנושא של התעדוף ו"חבילת גיימרים" (אם אני טועה - אשמח אם תאירו את עיני).

אז החלטתי לתת ל-013 הזדמנות להסביר את הניתוקים, והם טענו שזה יכול לנבוע משימוש בסוויטץ' (אני משתמש בסוויטץ' Edimax ES-3205P).

אני משתמש בסוויטץ' בשביל לחבר את הראוטר לעוד 4 מחשבים, חוץ משלושת הפורטים התפוסים המובנים בראוטר.

המחשב שלי מחובר באופן ישיר לראוטר, אך הנציגה טענה שזה לא משנה והסוויטץ' עדיין עלול לגרום לניתוקים גם אצלי (גם הנורה של ה-DNS בראוטר נכבית כשיש ניתוקים).

אז קודם כל, זה נכון? ואם כן, מה אני יכול לעשות בשביל לחבר את ארבעת המחשבים האחרים שכרגע מחוברים בסוויטץ' לאינטרנט?

עכשיו, בלי קשר, אני רואה שיש חוות דעת מעורבות בנוגע לאקספון, אבל כל מה שראיתי היה מ-2009 ככה שזה בטח השתנה...

מה מצבם כיום?

נ.ב:

אני מחובר לשרת בכתובת IBarak, כבר כמה שנים... חשבתי שאולי הניתוקים יכולים לנבוע מכך שהשרת ישן (?).

בכל מקרה, בתמיכה אמרו לי שהשרת הזה בכלל חדש, שזה נשמע לי תמוהה במיוחד בהתחשב בכמה שנים שאני מחובר אליו.

פורסם

התשובה של הנציגה הזאת דיי שטחית.

נורת DNS? איזה ציוד קצה יש לך?

פורסם
  • מחבר

התשובה של הנציגה הזאת דיי שטחית.

נורת DNS? איזה ציוד קצה יש לך?

ראוטר משולב מודם פשוט ביותר שקיבלתי מבזק (Netgear dgn1000), לפי מה שהבנתי מהנציגים של בזק הנורה הזאת היא מה שמצביע על בעיה בספק, וקישרתי את זה ל-DNS, טעיתי?

בכל מקרה, כשנופל האינטרנט אז "פתרון הבעיות של ווינדוס" (שאני נוטה לא לסמוך עליו, אבל זה מה יש) אומר שיש לו בעיית זיהוי שמות עם השרת DNS או משהו בסגנון.

פורסם

אז על איזה נורה אתה מדבר? :smile1:

בעיה של name resolving זה סיפור מפני עצמו.

העניין הוא שנציגים במוקדי תמיכה טלפוניים מוגבלים בזמן/משאבים/ידע כדי לעזור בהרבה מקרים, במיוחד כאשר מולם עומדים אנשים שאין להם חצי מושג ממה שמתרחש ואין גישה מרחוק לציוד כדי לאבחן משהו.

הייתי מציע שתסביר בפירוט את הבעיה פה וננסה לתת לך כיוון.

פורסם
  • מחבר

אז על איזה נורה אתה מדבר? :smile1:

בעיה של name resolving זה סיפור מפני עצמו.

העניין הוא שנציגים במוקדי תמיכה טלפוניים מוגבלים בזמן/משאבים/ידע כדי לעזור בהרבה מקרים, במיוחד כאשר מולם עומדים אנשים שאין להם חצי מושג ממה שמתרחש ואין גישה מרחוק לציוד כדי לאבחן משהו.

הייתי מציע שתסביר בפירוט את הבעיה פה וננסה לתת לך כיוון.

אני מדבר על אחת הנורות בראוטר, אם זה עוזר לך אז הנורה השלישית מצד ימין בתמונה:

http://www.pckoloji.com/attachments/sirket-haberleri/43151d1281528489-sorunsuz-ve-guvenilir-internet-baglantisi-icin-yeni-netgear-adsl-modem-netgear-dgn1000_1.jpg

בעקרון אני לא יודע לפרט יותר מדיי, פעם בכמה זמן מתרחש ניתוק מהאינטרנט (אגב, תופעה מוזרה ביותר - לפעמים אני לא מצליח להתחבר ל-WIFI, ואחרי כמה ניסיונות האייפוד מתחבר אל ה-WIFI ופועל אבל האינטרנט במחשבים שמחוברים קווית נופל).

אלה ניתוקים קצרים, מקסימום 10 דקות...

בכל המחשבים מוגדר שרת DNS ידנית, לפי הוראה של 013 לאחר שהיו לנו ניתוקים בלתי פוסקים למשך שעות...

שרת DNS מועדף: 194.90.1.5

שרת DNS חלופי: 212.143.212.143

ומבחינה תאורטית, אפשרי שהסוויץ' ייגרום לנפילות?

פורסם

סוויטצ' לא בהכרך קשור לזה ואני לא שור קשר בין ניתונקים לבין הגדרה ידנית של שרתי DNS לכרטיס רשת.

מבלי להתסכל חוברת של הציוד אני יכול להגיד לך שאם המנורה נכבאת יש בעיה של PPP ואת זה הספק אמור לראות כבר אצלו בלודים של שרת הRADIUS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים