עבור לתוכן

כיצד היתכן כשהייתי ב15 מגה ADSL2+ הפינג שלי לספק היה נמוך יותר מאשר ב20 מגה VDSL

Featured Replies

פורסם

כל הבדיקות שאני אומר כרגע נעשו ב@1

הייתי ב15 מגה : הייתי מוריד על 15Mb/s ומעלה 780Kb\s היה לי פינג לספק, לאתר בדיקת מהירות של בזק או לרדבק שאני מחובר אליו של 15MS.

שדרגתי ל 20 מגה : מוריד בדיוק על 20Mb/s ומעלה על 1131Kb/s ועכשיו שאני עושה פינג לאותן הכתובות זה עלה ל20MS.

כשהייתי ב15 מגה השתמשתי בTNN 600E.

ועכשיו אני NETGEAR VV2000 שמוגדר במצב BRIDGE ישירות למחשב.

הNOISE ב15:

DS: 14

US: 9

הNOISE ב20:

DS: 15

US: 29

הרי בתאוריה VDSL לעומת ADSL2+ אומר שאני יותר קרוב לסיב האופטי, מה שאומר שאני עם פחות copper ככה שאני אמור לקבל לכל היותר את אותו הפינג או לפחות נמוך יותר, אבל גבוה יותר? לי זה נשמע לא בסדר.

כמובן שדברתי עם התמיכה ובשבילם זה תקין, אך מה הקטע של VDSL אם זה אפילו לא מוריד לי את הפינג אלא מעלה לי אני לא מבין את הלוגיקה מאוחרי הדבר.

דבר נוסף: למודם נתב הזה לוקח ממש המון זמן להסתנכרן, קרוב ל4 דקות, ועוד חשבתי שה600E לוקח לו זמן...

פורסם

ה NETGEAR VVG2000 של בזק דפוק.

יש לו פינג מאוד גבוהה. גם לי היתה את הבעיה הזו.

הוא גם נתקע פעם בכמה ימים.

החלפתי אותו ל D-Link 6740 בבזק סטור, ועכשיו הכל תקין. פינג של 9ms לספק.

שים לב שיש את ה D-Link הזה רק בחלק קטן מחנויות בזק סטור. אותי שלחו עד פתח תקווה בכדי להחליף אותו, לכן שווה לבדוק קודם בטלפון אם יש במלאי.

פורסם
  • מחבר

אוקי, כי שאני הגעתי לבזקסטור אני בקשתי את הDLINK ואמרו שאין להם אז הצטרכתי להסתפק בNETGEAR, ואני גם לקחתי את המספר בשביל להחליף אותו , תודה רבה לך :)

מקווה שאכן זה הדבר גם אצלי.

פורסם
  • מחבר

אכן זאת הייתה הבעייה, היום הבאתי את הDLINK 6740U והפינג לספק, תשתית עכשיו עומד על 7 במקום 22, סנכרון של המודם לוקח קרוב ל20 שניות במקום 4 דקות, והאינטרנט מתפקד טוב יותר.

תודה :)

פורסם

למה בזק ממשיכים לשווק את ה NETGEAR VV2000 ?

הם לא ראו שהוא דפוק ושכולם מחליפים אותו ל DLINK ?

פורסם

בטח יוציאו לו איזה שדרוג קושחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים