פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים המשקפיים של ASUS שלמעלה זה בדיוק מה שיש לאח שליתשימו לב להבדל רק במשחקי פעולה וכדומה באסטרטגיה לא רואים שום הבדל
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים מוזר שבביקורת ווידאו מ3DGAMEMAN שיש קישור אליה באתר של המוצר רק שיבחו את המוצר, לא הזכירו שום בעיתיות וכאבי עיניים.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אחי, יש לי את זה כאן מונח בבית. אם אתה באמת רוצה (או משהו אחר מכם) אני מוכן למסור לך את המשקפיים להתנסות. בחינם ללא כל תמורה. (רק תשמור לי עליהם... ). אני גר בחולון ואם יש לך (לכם) איך להגיע, אני מוכן לתת אותם אפילו מחר. זו התרומה שלי לקהילת HWZONE. סבבה ? HF
פורסם 2003 בנובמבר 2121 שנים כל מה שקיבלתם עם הג'יפורסים מזמן זה דברים יותר ישנים. מה שיש עכשיו הוא הרבה יותר טוב ואיכותי והוא עובד בתלת-מימד על כל מה שעובר דרך הכרטיסהגרפי ולא רק משחקים (גם סרטים). קיצר זה די שווה וזה חדש אני לא חושב שזה מהישנים שיש לאנשים פה באתר. :-\
פורסם 2003 בנובמבר 2221 שנים זה נשמע ענק! אם יש לי במחשב הישן Geforce 4MX אני אוכל ליישם את זה? כן אתה יכול, האמת שגם לי זה נשמע טוב אם כי כדאי קצת לחכות. אבל אני מתאר לעצמי את הקליע במטריקס יוצא אליי מהמסך בבוליט טיים. כי איפה שקראתי על זה אמרו שזה ממש יפה וכך גם בסרט ההדגמה שראיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.