עבור לתוכן

הזמנה מ DX שעדיין לא הגיעה ..

Featured Replies

פורסם

כתוב באתר שמהרגע שהחבילה נשלחה לוקח לה 14 יום ..

עשו לי Split להזמנה

אלו התאריכים:

Shipment Date

2/10/2011 5:53:03 AM

2/19/2011 5:03:58 AM

למישהו יש ניסיון מהזמנות משם ? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע ?..

פורסם

תן לזה זמן. גם לי בוצע פיצול והגיע אחרי כחודש ימים.

פורסם

לא יודע מי סיפר לך שלוקח 14 יום. לחבילות מ-DX לוקח בממוצע חודש להגיע. וכשאני אומר ממוצע זה אומר שיכול להיות לפעמים פחות אבל גם יכול להיות יותר, וזה סטנדרטי. ככה זה המשלוח החינמי שלהם. רוצה משלוח מהיר? אין בעיה, זה עולה כסף.

פורסם

לחבילות מ-DX לוקח כל כך הרבה זמן להגיע שעד שהן נוחתות בסניף הדואר, כבר שכחתי שהזמנתי אותן - ואז זה כמו הפתעה!

פורסם

כשאתה קונה מDX תמיד תזכור שאתה לא קונה סתם מוצר בשבילך, אתה קונה הפתעה לעצמך העתידי!

פורסם

לא נראה לי שיש לך סיבה לדאוג...

יש לי שתי חבילו האחת מה 19\1\2010 שעדיין לא נשלחה ואחת מה12/16/2010 שרק חצי ממנה נשלחה..

שירות לקוחות פשוט מתעלם ממני :P כנראה הגיע הזמן לעבור לFOCALPRICE (כבר מזמן הגיע).

פורסם

שירות לקוחות פשוט מתעלם ממני :P

יש להם שירות לקוחות ?!

פורסם

הוו אתה עוד צעיר, אני הזמנתי בינואר ועדיין מחכה :yelclap:

פורסם

באמת שאני לא מבין מה אתם רוצים, נדמה לי שחשתי מעט תלונה ב"טון" שלכם. יש שם מוצרים שעולים פחות מדולר ונשלחים אליכם בחינם, יותר מזה?

פורסם

באמת שאני לא מבין מה אתם רוצים, נדמה לי שחשתי מעט תלונה ב"טון" שלכם. יש שם מוצרים שעולים פחות מדולר ונשלחים אליכם בחינם, יותר מזה?

לא מכיר מוצר פחות מדולר שעוד שולחים לנו אותו.... :lol:

באמת מוצרים בודדים עם מחיר של פחות מ5$ לרוב בכלל לא מגיעים ומהניסיון שלי רק אחד מתוך שלושה מגיע. :P

זה מובן כי גם הם צריכים להרוויח ממשהו אבל כשקונים אצלם מוצרים בשווי של 60 דולר והם לא שולחים לך אותם זה מרמה.

פורסם

אבל למה אתה משקר? כי זאת לא חנות ישראלית והם לא יתבעו אותך בבית משפט על השקר הזה?

פורסם

אתה עוקב אחרי או משהו כדי לדעת מה קורה לי בחיים??

אמרתי מהניסיון שלי ובתור אחד שמזמין מDX כול חודש כבר שנתיים זה מה שיש לי לשטף.

פורסם

לא נראה לי שיש לך סיבה לדאוג...

יש לי שתי חבילו האחת מה 19\1\2010 שעדיין לא נשלחה ואחת מה12/16/2010 שרק חצי ממנה נשלחה..

שירות לקוחות פשוט מתעלם ממני :Pכנראה הגיע הזמן לעבור לFOCALPRICE (כבר מזמן הגיע).

אל, פשוט אל תעשה את זה. גנבו ממני 315 דולר. שקרנים ומכחישנים. עכשיו אני מול פייפל בקייס שצריך לשלוח לו מסמכים וח"וד מגורם חיצוני.. מזל שזיגזג עזרו לי.

אגב, DX אחלה; קיבלתי מוצר תקול (DOA) והינה התגובה:

Dear Nir,

We apologize for this inconvenience that we have brought you.

a replacement or store credit or refund can be processed for you.

which way do you prefer?

regards

peter.

פורסם

אני הזמנתי 3 מגנים לסלולרי שלי, וביחד יצא לי 4.66$, הגיע אחרי 18 יום.

פורסם

כל מה שהזמנתי מ-DX הגיע. בסוף.

המחירים שלהם נוחים, אבל רצוי להזמין מהם רק דברים שלא אכפת לך לחכות בשבילם הרבה זמן.

לצורך השוואה - פריטים שנשלחים מסוחרי איביי מהמזרח הרחוק לרוב מגיעים תוך שבועיים לכל היותר. פריטים מארה"ב ואירופה לפעמים תוך 3-4 ימים (אבל מחיר המשלוח מאוד גבוה).

הפעם היחידה שמישהו רימה אותי בסחר אלקטרוני מחו"ל היה דווקא סוחר מארה"ב. למזלי הרכישה הייתה דרך איביי ופייפל וקיבלתי את כספי בחזרה עם מינימום התעסקות (שני אימיילים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים