פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אני לא חושב שפרסמו ידיעה בנושא המשך.אבל המשחק הזה פשוט דורש חבילת הרחבה! ואני בטוח שתצא אחת או שתים.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים מחבר שמע אחי אני שואל רק בגלל שכבר נראה לי שחרשו את הנושא של מלחמת העולם השניהאז פשוט אני לא יודע אם יוצאו עוד אחתאני כול כך מהר סימתי את המשחק הזה שזה השאיר לי טעם של עוד אז בנאתיםם אני משחק במולטי פלייר וזה משהו ממש קפיואם יהיה איזה חבילה כמו במדל אוף הונור אז יהיה טובהלוואי ויציאו
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים לדעתי אם יוציאו חבילת הרחבה אז הגיע הזמן לתת לקרבות בין היפנים לאמריקאים גם במה.את אירופה חרשו כבר מכל הכיוונים,כולנו כבר שיחקנו בפלישה לנורמנדי ועל אף ההנאה זה נמאס מתישהו בייחוד שפעם נחתנו על החוף ופעם הצניחו אותנו...בקיצור התרחשו קרבות לא פחות גדולים באוקיינוס על האיים בין האמריקאים ליפנים, כמו הקרב במידווי, בגוודאקנאל,איו-ג'ימה,אי האלמוגים וכמובן פרל הארבור וכמו כן עוד קרבות חשובים ועקובים מדם.בקיצור החבר'ה שם ב infinity ward תתחילו לעבוד על חבילת הרחבה שתוקדש כל כולה למלחמה ביפנים כי כזכור לא היה רק VE DAY אלא גם VJ DAY.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים כרגע לא מדובר על שום חבילת הרחבה.אבל יש כמה מודים למשחק שאני בהחלט מצפה להם, אחד מהם זה Operation Overlord (http://overlord.codfiles.com/index.html) שאמור להוסיף לקמפיין הרגיל גם את הפלישה המפורסמת לנורמנדי מהים (הפלישה שהופיע ב-MoH המקורי).
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים מחבר הלווואי שיצא כבר איזה משוהו כזה המשךאני לפי דעתי צריך כבר לסיים אם הקטע של מלחמת העולם השניה ולעבור למלחמת ויטנם כי שם זה גם מלחמה עקובה מדםושם זה מלא פלישות מהאוייר ומהקרקע ויש שם עלילה ארוכה גם כןוזה לפי דעתי יהיה דור ההמשך של כול fpsזהו יאאלה שתצא כבר איזה מוד או חבילת הרחבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.