עבור לתוכן

מעוניין במארז SILVERSTONE FT03 יש למישהו מושג אם ניתן להשיג בארץ ?

Featured Replies

פורסם

היבואן של silverstone התחיל להביא לארץ מארזים חדשים כמו ה-ft02 ו-tj07 אז ייתכן שאם תבקש מהם הם יסכימו להביא אותו לארץ, אבל תתכונן למחיר גבוהה מאוד (~1000 ש"ח)

פורסם

תנסה להתקשר ל CD-LOG ולברר אם הם מביאים אותו. למיטב ידיעתי הם מביאים את ה FT02 (בלי חלון), RV02 (עם חלון) וה FT01 (בלי חלון). כולם בשחור.

קניתי השבוע FT02 דרך זיגזג (הם הביאו לי מ CD-LOG במיוחד) ואולי בקרוב גם אכתוב ביקורת מקיפה עליו. המחיר היה לא משתלם בעליל...אבל אני מאוד מרוצה מהמארז.

פורסם

תנסה להתקשר ל CD-LOG ולברר אם הם מביאים אותו. למיטב ידיעתי הם מביאים את ה FT02 (בלי חלון), RV02 (עם חלון) וה FT01 (בלי חלון). כולם בשחור.

קניתי השבוע FT02 דרך זיגזג (הם הביאו לי מ CD-LOG במיוחד) ואולי בקרוב גם אכתוב ביקורת מקיפה עליו. המחיר היה לא משתלם בעליל...אבל אני מאוד מרוצה מהמארז.

כמה עלה לך ה-ft02?

פורסם

1385...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

למה לא קנית בTMS ? יותר זול שם וכבר שאלתי אם הם מביאים את הFT03 אבל נעניתי בשלילה

פורסם

בשביל 120 שקל הפרש אני מעדיף לרכוש מזיגזג ולהיות רגוע. שלא לדבר על זה, שקיבלתי את המארז תוך יומיים מהרגע שהוא נחת אצל זיגזג עם שליח הביתה.

פורסם

tomerzz

עד כמה שקט FT02?

פורסם

יש עליו ביקורת מקיפה ב SPCR , זה כולל הקלטות אם ממש מתחשק לך לשמוע כמה שקט הוא :)

בכל אופן נורא אוהבים אותו שם

פורסם

הוא לא כל כך שקט כמו שציפיתי ...

המאווררים ה"חדשים" של סילברסטון טיפה יותר רעשניים. אני קבוע עם שלושת המאווררים על LOW. אבל זה כל כך לא משנה, היכולת קירור של המארז הזה מדהימה.

עברתי ממארז XASER III ישן עם 7 מאווררים של 80 , עם BIG TYPHOON ישן שיושב על E8400. הטמפ' על המעבד ירדה ב 10 מעלות (!!) אחרי המעבר ל FT2.

מה שכן, הספק שלי כנראה רעשן לא קטן (TR2 ישן) וגם המאוורר 120 הנוכחי על הגוף קירור שעובד קבוע ב 1400 RPM ... :-\ אחרי ההחלפה של הספק והמאוורר 120 לאיזה NOCTUA שעובד קבוע ב 500 , אני מניח שההבדל יהיה משמעותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים