פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש (יותר נכון 2). אני חסיד מושבע של nvidia ולעולם עוד לא היה לי כרטיס אחר, החלטתי לעשות את הצעד ולקנות לוח אם שתומך בcrossfire.כרגע אני עובד עם 9600gt יחיד ורוצה להתחיל לעבוד עם מערכת crossfire. התקציב הוא כ2000 שקל.יש המלצות? האם שווה לקנות שני כרטיסים של ג׳יגה אחד במקום אחד של שניים? (אני מתעניין גם במשחקים וגם עריכה גרפית, ולא דואג ממצבים של צוואר בקבוק יוותר מידי, כל שאר המפרט חזק משמעותית מהכרטיס הנוכחי)תודה מראש!
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים אתה חסיד של nVidia ורוצה crossfire? האמת שכל ההודעה שלך לא עושה יותר מדי היגיון אז למה שלא תסביר מה בדיוק המטרה של השדרוג שאתה מתכנן ואיזה חומרה יש לך כיום מעבר לכרטיס מסך, בדגש על מסך וספק כח.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים אתה יכול לקנות צמד של 6850 שיעלו לך הרבה כ1600 ש"ח, ואפי' פחות.אבל רק שתדע, שמערך CF משתמש בכמות זכרון של אחד הכרטיסים. ז"א ששניהם ישתמשו ב1G זכרון, ואולי זה יהווה צוואר בקבוק לתפקוד שלהם.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים מחבר חסיד של nvidia אבל החלטתי לקנות לוח תואם קרוספייר כדי לעבור לזה, לא חשבתי שסיבכתי יותר מידי.. מצטער אז השימוש בקרוספייר שווה את המאמץ? לא שווה לקנות כרטיס אחד חזק בתקציב כזה? תודה מראש!
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים יש חסרונות במערך מרובה כרטיסים (חשמל, חום, רעש, חוסר תאימות מסוים), אבל כוח העיבוד שלהם, משתלם למחיר יותר מכרטיס בודד.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים ראשית, כמו שאמרו לך אתה צריך לוודא שהמערכת שלך מתאימה-1) האם יש לך לוח אם שתומך ב-crossfire לפחות ברוחב פס של x8 x8?2) האם יש לך מעבד שלא יהווה צוואר בקבוק לזוג hd 6850?3) האם יש לך ספק כוח חזק מספיק לשני כרטיסים כאלה (לפחות 550w איכותי)?4) האם יש לך מארז מאוורר היטב כך שלא יווצר חימום יתר של הכרטיסים?
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים אתה מבין ש-CrossfireX זה מנוח של חל על כרטיסי AMD בלבד? מר חסיד NVIDIA?לטכנולוגיה של NVIDIA קוראים SLI.
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים מחבר כן אני יודע מה ההבדל בין SLI לCROSSFIRE. וגם אמרתי שאני חסיד של nvidia אבל עובר למערכת אחרת. הייתי בטוח שזה הבהיר את זה שאני הולך להשתמש בati. סתם רציתי לדעת אם יש למישהו הערות בנושא, אם כדאי לעשות את המעבר או לא המעבד מספיק חזק core i7 extreme והלוח תומך במערכת מאה אחוז. אני רק רציתי להתייעץ אם המערכת משתלמת מבחינה של מחיר/ביצועים ואם אני באמת ארגיש הבדל משמעותי. עד היום ה9600gt שהיה לי עשה את העבודה ויותר, פשוט כשעברתי לרזולוציות גדולות הוא טיפה התחיל לצלוע. תודה לכל המגיבים עד עכשיו!
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים הכל שאלה של תקציב ואופן שימוש. מהי הרזזולוציה המקסימאלית שאתה יכול להשתמש בה וכמה תקציב יש לך?באופן כללי אני תמיד בעד כרטיס בודד חזק אל מול צמד במערך אם המחירים דומים. עממה, נוצר מצב כזה שאת HD6850 וGTX460 אפשר להשיג במחירים מאוד נוחים מול האחים הגדולים שלהם שרחוקים מלהיות חזקים כמו מערכים כפולים שלהם.
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים מחבר 1920x1680. אם הבנתי את השאלה נכון. והתקציב כרגע הוא רק לכרטיס אחד. אם אני ארתה מערך כפול אני אקנה אחד של ati ואוסיף לו אח תאום בעתיד או אקנה nvidia אחד טיפה יותר חזק שישאר בודד. תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.