פורסם 2002 במרץ 923 שנים יהיה טוב אחרי שיפוצצו את כל העולם, כולם ימותו חוץ מחשב אחד שיבנה את העולם מחדש.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים זאת המציעות שלנו...אתם כל פיגוע מתרגשים מחדש,תתרגלוגם ליפני שבוע היה פיגוע,אז מה אני צריך לרוץ ליראות מה קרה?תנו לאנשי המיקצוע לעשות את שלהם...וכך התהליך של הפינוי וכל מה שצריךיהיה יעיל יותר!זה לכל מדינת ישראל.לא רק לאנשי הפורום
פורסם 2002 במרץ 923 שנים פחחחחח איך שהם מתרבים אין לי כבר לב או רגישות כל יום מתים אז עוד אחד נפל..... נמאס כבר
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מאז הפיגוע שהיה ע"י בית מעריב בשבוע שעבר, אני בפירוש מפחד להסתובב ברחובות. כל יום אני נאלץ לעבור בכל המקומות ההומים בעיר כשאני חוזר מהגמנסיה והולך אליה (דיזינגוף, כיכר רבין ורחוב אבן גבירול, קינג ג'ורג', בן יהודה, בוגרשוב...) והמחשבה על העומד להתרחש פשוט משגעת אותי.המצב הידרדר מאוד ולצערי, תופעת הפיגועים רק הולכת וגוברת.זה מצחיק שלפני כשבוע אמרתי לעצמי שהחל מגיל 14 כל נער ונערה צריכים להחזיק אקדח תחת רשיון, כמה ימים לאחר מכן אני שומע שמנסים להעלות הצעה דומה לשלי בכנסת.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים כן זה לא נראה שהם מתקשים במיוחד להגיע לפה במיוחד שערבים ישראלים מסריחים משתפים איתם פעולה..אמן שימותו כולם :AR15:
פורסם 2002 במרץ 923 שנים הם לא מתקשים להגיע לפה מהסיבה הפשוטה: ישראל היא מדינה בלי גבולות(פיזיים) מוגדרים ומגודרים. ה"גבולות" של ישראל פרוצים מכל הכיוונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.