פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים לאחר הורדה של קובץ מסויים, הוא השאיר מגה אחד שהוא לא הוריד והוא כבר כמה שעות לא ממשיך להוריד אותו אלא רק מעלה לרשת.מה הסיבה? זה נראה לי כמו טריק של התוכנה כדי שאני אשתף את הקובץ בכוח, אך האם יש דרך לסיים את ההורדה?
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים כנראה שלא היו מקורות בעת סיום הקובץ,וזה לא טריק מכיון שאני גם מוריד מהתוכנה הזו והיא מעלה כול הזמן לרשת מהרגע שאתה מתחיל להוריד קובץ מסוים מתי שאתה מסיים מהירות ההעלאה רק גוברת .
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים כשאני מסיים להוריד משהו שהוא מביטורנט הזה ואני משתמש בתוכנה Burst אז איך אני פותח את הקובץ שסיימתי?תודה
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים בתוך התקיה של ביטרונט איפה שהתקנת יש תיקיה שקואים לה INCOMING ששם הקבצים רוב הפעמים הם בקובץ CUE וBIN אז תשתמש בתוכנה DAEMONTOOLS שהיא שולטת בתחום הכי קלה לשימוש
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים זאת לא הבעיה אני קבעתי תיקייה משלי איפה יהיו הקבצים שאני מורידעכשיו כשסיימתי אני רואה הרבה קבצי WINRAR אבל כשאני נכנס הווינרר אומר שהוא לא יכול לפתוח אותם וכח גן WINACE וכדומהמה אני יכול לעשות?
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים תשנה את הסיומת של הקובץ הראשון לRAR ותנסה לפרוס, זה אמור לפרוס לך מכל הקבצים אוטומטית.או שפשוט תלך לקנות את מה שאתה מנסה לגנוב, לא יעשה לך שום בעיות.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים Dev-c3aהקובץ האחרון:Dev-c3a.sfvקובץ אחד לפני אחרון:Dev-c3a.r50תוריד תוכנה בשם QUICKSFV ותריץ אותה על קובץ ה-SFV. היא תבדוק את תקינות ה-RARS שלך ותודיע לך איפה יש בעיה.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים או שפשוט תלך לקנות את מה שאתה מנסה לגנוב, לא יעשה לך שום בעיות.אני לא הזכרתי שום דבר שקשור לגנבה או לוורזפשוט שאלתי איך פותחים קובץ מתוכנה מסויימתאז תפסיק עם ההאשמות שלך
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים אני אמרתי שאני מוריד וורז?בסך הכול ביקשתי עזרה ולא אמרתי שאני מוריד משחק או משהו
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים גמד בבקיני, תרסן את עצמך... מה איכפת לך מה הוא מוריד? זה לא עניינך וזה לא עניינו של כל אף אחד.התוכנה שהוא משתמש בה-חוקית. אז אין שום בעיה. לא רוצה לעזור לו, אל תעזור.תפעיל פשוט את הקובץ r01 אם אין לך קובץ rar, ואם יהיו crc errors אז תצטרך להוריד את מה שהורדת מההתחלה.הפלוס הגדול של ביטטורנט הוא שהוא מוריד בקצב משוגע, אבל המינוס הוא שבניגוד לאמיול, הוא לא בודק אם החלקים שהוא מוריד מהקובץ תקינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.