פורסם 2003 בנובמבר 1921 שנים שלום לכולם!!!לפני כמה ימים קיבלתי מודם חדש מבזק - Eci Focus, האמת היא שהמודם הזה ממש מצוין חוץ מהעובדה שהוא מתמתק מהרשת אחרי כמה זמן ואני צריך להפעיל את המחשב מהתחלה ואני לא יכול להוריד ב- Emule.הייתי רוצה לדעת אם משהו יכול להביא לי דרך שבה אני יוכל לפתוח את הפורטים שלו....בתודה רבה רבה אדי
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שהפכת את המודם לנתב ולכן אתה לא מצליח.נכון ?או שתיפח את כל הפורטים בfirewallאו שתוריד את הfirewall1) גישה לנתב (192.168.1.1(2) admin/Bezeqwow3) כניסה למסך Firewall4) כניסה למסך IP Filtering5) הכנס את הספרה '1' ב- precednce6) לחץ APPLY7) לחץ "SAVE" במסך "SAVE&REBOOT"8) לחץ "Reboot " במסך הנ"ל
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שהפכת את המודם לנתב ולכן אתה לא מצליח.נכון ?או שתיפח את כל הפורטים בfirewallאו שתוריד את הfirewall1) גישה לנתב (192.168.1.1(2) admin/Bezeqwow3) כניסה למסך Firewall4) כניסה למסך IP Filtering5) הכנס את הספרה '1' ב- precednce6) לחץ APPLY7) לחץ "SAVE" במסך "SAVE&REBOOT"8) לחץ "Reboot " במסך הנ"ליש לי אותה הבעיה.עשית את מה שאמרת, אך עדיין מקבל LowID.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים בשום פנים ואופן אל תוריד את הfirewall בנתב, מסוכן! פתח את הפורטים של האימיול בהתאמה לTCP / UDP לפי התמונה (הפורטים המוצבים להמחשה בלבד, תפתח את אלו שמוגדרים אצלך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.