פורסם 2011 במרץ 1214 שנים הקבלים האלה הם התקלה. תחליפי אותם לקבלים חדשים מסוג LOW ESR ואותם נתונים כמו הקבלים המקוריים
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים קיצר עם כול הטירחה תחליפי לוח וזהו,לא אמור להיות יקר מידי.התקלה היא בלוח אם.
פורסם 2011 במרץ 1214 שנים הקבלים האלה הם התקלה. תחליפי אותם לקבלים חדשים מסוג LOW ESR ואותם נתונים כמו הקבלים המקורייםלא חושב שכדי להמליץ להחליף קבלים נפוחים למישהו שלא יודע איפה נימצא הג'אמפר אני מדבר באופן כללי,חוץ מיזה זה 50-50 עד כמה שאני יודע, לכן מומלץ להחליף לוח אים הוא עדיין בגדר אחריות זה יותר טוב.
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים מחבר או'קיי, תודה רבה. אנסה להחליף את הלוח אם. חשבתי שכנראה הבעיה הלוח אם, אבל רציתי להיות בטוחה שעברתי על הכל לפני שאחליף לוח אם - יש לי תקציב נורא נורא מוגבל.תודה.
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים עוד משהו אולי לא ניסית..ואגב זה קרה לי פעמיים עם מעבדי פנטיום 4, מפעילים וכלום לא מגיב ,אז ככה תנסי למרוח מחדש משחה טרמית, אולי יעזור..
פורסם 2011 במרץ 1314 שנים חבל על הטירחה ועל המשחה התרמית. אם רוצים לבדוק אם המעבד סובל מהתחממות יתר מספיק לתת לו לנוח (מכובה ) שעה-שעתיים ואז להדליק ולראות אם מראה משהו
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים אז אתה מוכן להסביר לי - מחשב שיש לי לא הדלקתי אותו חודש כי לא עבד, אחרי שמרחתי מחדש את המשחה זה עלה?
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים למחשב שלך יש בעיה של מגעים. כשפירקת את הקירור הזזת משהוא וזה הסתדר. בינתיים
פורסם 2011 במרץ 1414 שנים ^^ מסכים, כנראה שהמעבד לא ישב טוב וכנראה שהוצאתה את הקירור החזרתה אותו למקום,לאחר שמרחתה את המשחה הטרמית.[br]פורסם בתאריך: 14.03.2011 בשעה 20:00:28תשים לב שהגוף קירור מחזיק את המעבד במקום שלו הוא אמור להיות צמוד למעבד,ככה שהמעבד לא יזוז מהמקום שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.