עבור לתוכן

לתבוע את פאיפאל (הסאגה תמה-עמ' 10)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי זה נראה שטותי, אבל 7 כרטיסים לסרט+160 ש"ח זה 400 ש"ח, וכזה כסף לא בא בקלות. עם השעון זה 500 ש"ח, וזה ממשיך להצטבר, אז יוצא שהחברה לא תפיק שום לקח מהעניין ותמשיך לדפוק את הלקוחות, ואתה רק תסבול מזה.

לא לעשות כלום ולוותר כל פעם זו הדרך הקלה, הדרך הקשה היא כן לעשות משהו שיוביל לשינוי.

• תגובות 120
  • צפיות 21.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא. פשוט להיות חכם ולא לקנות מוצרים סיניים ביוקר ::)

בשעון איכותי משקיעים כסף טוב ולא 20$ לא דרך EBAY ומצפים לאחריות מלאה מצד פייפל, למרות שבמקרה הזה המוכר היה לא צודק - ממה שאתה מספר אתה לקוח מעצבן וטיפש.

פורסם
  • מחבר

הסקתי והחכמתי ;D עובדה עכשיו אני מסתובב עם שעון 100$ (שגם מופיע בEBAY) ואני רק מקבל מחמאות עליו, בנוסף לאיכות הגובהה שלו והמנגנון המדוייק שלו.

אגב הכל מוצרים סיניים, איך שלא תסתכל על זה.

צריך פשוט להיות חכם ולא לקנות מוצרים סיניים בארץ ביוקר המחיר שלהם בדיחה שם.

קניתי את השעון מהמוכר כי כבר מימשתי דרכו אחריות על שעון אחר והוא נתן שירות טוב, וידעתי כי פאיפאל מגבה את הכסף שלי.

אני לא יודע מה איתך אבל כאשר אני משלם את מיסי הקנייה אצל פאיפאל ולא משנה עד כמה בור האדם שעושה את הקנייה, פאיפאל צריכה לספק את השירות אליה היא מתחייבת ולהגן עליו, ברגע שהיא לא עושה זאת אין לא זכות לגבות מאיתנו כסף.

אולי לך פשוט אין בעייה שלוקחים לך את הכסף לחינם, ולעוד אלפי לקוחות אחרים, אבל לי כן יש בעייה עם זה :nono:

אני מניח שיש לך מספיק כסף כך שלא אכפת לך מכמה מאות שקלים, לי אין מספיק כסף ואני בודק בדיוק מה קורה עם כל שקל שלי.

פורסם

מספיק עם הויכוחים האישיים, אם אין לכם מה לתרום לדיון פשוט אל תגיבו.

פורסם

הסקתי והחכמתי ;D עובדה עכשיו אני מסתובב עם שעון 100$ (שגם מופיע בEBAY) ואני רק מקבל מחמאות עליו, בנוסף לאיכות הגובהה שלו והמנגנון המדוייק שלו.

איכות גבוהה תמדד לאורך זמן ארוך קצת יותר.

המנגנון המדוייק? :lol:

למה, מדדת מול שעון אטומי?

פורסם

מדויק אולי בהשוואה לשעון הקודם שהיה לו, שהוסיף 30 שניות ביום.

אני מצטער מאוד אבל תוספת של 3 שניות ביום זה לא מדויק בשום חלום.

פורסם
  • מחבר

אתה מודע לעובדה שאני מדבר במונחים של מנגנונים מכאניים נכון? אצל מנגנון מכאני הדיוק הגבוהה ביותר שניתן להשיג (גם ברולקסים) הוא + 2 שניות ליום. אז כן 3 שניות זה דיי מדוייק.

שים לב שרשמתי שעון מכאני ולא דיגיטלי\קוורץ, שעון ללא סוללה, רק גלגלי שיניים, פטישון וכולי... :)

פורסם

מי צריך שעון שכל הזמן טועה?

נראה לי אני יעדיף קאסיו דיגלטי פשוט ב-40 ש"ח, אבל זה רק אני.

פורסם
  • מחבר

לדוגמא אנשים שמסתובבים עם רולקס.

אגב השעון הדיגיטלי שלי עצר לפני כחודש, נגמרה לו הסוללה, אבל השעון המכנאי שלי ממשיך לתקתק.

אם אתה רוצה דיוק, ולא שום דבר אחר, קח שעון דיגיטלי\קוורץ (אני לוקח אותו למבחנים כאשר יש צורך בסטופר לדוגמא)

אם אתה רוצה קלאסה, לזכור שיש לך שעון ביד ולא חתיכת פלסטיק מסכנה, ולענוד יצירת מופת של טכנולוגיה מורכבת עם מנגנונים מורכבים, אתה לקוח שעון עם מנגנון מכאני (כמו של רולקס)

אולי זה באמת עניין של טעם :P

פורסם

לא אוהב לתחזק דברים שלא צריכים תיחזוק, כבר 8 שנים אני עם אותה בטריה ואותו שעון שמשרת אותי נאמנה.

למרות שאני מעריך את היופי של מנגון מכאני, במידה והוא ידרוש התערבות תמידית לדיוק השעה, לא נראה לי שאמצא לו שימוש רב ביום-יום.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי, זה כבר עניין של העדפות אישיות :)

אני לא אשקר לך ואומר לך שהשעון המכאני יותר מדוייק ודורש פחות תחזוק, אני כן אומר לך שכשאני עונד שעון מגאני אני מרגיש שאני באמת עונד שעון על היד, ולא חתיכת פלסטיק כמו שכולם מסתובבים.

זאת בדיוק הסיבה שאנשים עונדים רולקס, להרגיש את האיכות ואת העובדה שיש לך שעון, למרות שהדיגיטלים של היום הרבה יותר מדוייקים.

פורסם

אני כן אומר לך שכשאני עונד שעון מגאני אני מרגיש שאני באמת עונד שעון על היד, ולא חתיכת פלסטיק כמו שכולם מסתובבים.

מה?? אתה מסתובב עם צעצוע סיני שעלה לך 100 שקל!

פורסם
  • מחבר

צעצוע סיני? אני מסתובב עם שעון שעלה לי 100 דולר לא 100 שקל.

אני מבטיח לך שבמחירים האלה לא מדובר בצעצועים כלל (100 דולר). כבר ניתן לרכוש SEA-GULL במחירים הללו.

אז, אני מסתובב עם שעון איכותי שעלה לי 100 דולר, מה הבעיה עם זה? :nixweiss:

פורסם

עכשיו גם ה100 ש"ח חזרו אליי וגם יש לי את השעון (עם הפגם הקטן)

פה אמרת שמדובר על 100 ש"ח.

פורסם

והוא גם אמר שהוא קנה שעון חדש, ב98$.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים