עבור לתוכן

לתבוע את פאיפאל (הסאגה תמה-עמ' 10)

Featured Replies

פורסם

עניין של אופי.

אני בוחר להיאבק כאשר הצדק עימי וניתן להוכיח, ובמיוחד אם הצד השני נתפש כרמאי.

מי שבוחר לוותר על מאבק קטן - קרוב לוודאי יוותר או יכשל גם במאבק גדול כי זה קשה שבעתיים ודורש יכולת עמידה לאורך זמן.

אם אתה מתאמן על הקטנים - יהיה קל עם הגדולים.

בכל מקרה צריך לחזק את ידיו של אור כהן על בחירתו לעמוד על זכויותיו עד תום.

• תגובות 120
  • צפיות 21.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

היום שוחחתי פעם נוספת עם פאיאל, עם אדם בשם נדב.

הפעם, בעלת החשבון הייתה נוכחה, אז הייתי יכול להמשיך בתהליך.

תחילה הודיעו לי כי עליי לספק הוכחת משלוח כתובה בכת יד רשום מדואר ישראל.

אני כבר ניסיתי להשיג דבר כזה ולהכתי לדואר, דיברתי עם מנהלת הדואר והיא הודיעה לי כי הטופס אותו אני מקבל בעת שליחת הפריט הוא טופס חתום על ידי דואר ישראל המהווה הוכחת שליחה, ושדואר ישראל אינם מספקים כאלו מכתבים.

אכן כך יש חתימה המעידה על תאריך המשלוח, מחיר ומשקל. וזאת אמורה להיות הוכחה מספקת (כבר נשלחה בפקס לפאיפאל)

עכשיו גם במעטפה שנשלחה חזרה מסין מצאתי כי יש עוד חתימה המוכיחה כי הפריט נשלח.

נדב הסכים עמי שהמצב הזה לא הוגן, והעביר את הוכחות השליחה אל המקומות המתאימים בפאיפאל, תוך כדי שהוא מבטיח לי כי העירעור יתבצע.

הוא הודיע לי כי אני אקבל תשובה באי-מייל באנגלית מפייפאל, ועלי להיות מוכן לכך.

אני מקווה כי לא אצטרך להסלים את המקרה עם פאיפאל לתביעה. כבר 3 חודשים אני רב איתם כדי להשיג את ה100 ש"ח הללו.

ממשיך לעדכן,

אור כהן.

פורסם

אני מאמין שתקבל החזר בסוף.

תמשיך להתעקש, זה הכול מאבק של מי עקשן יותר :lol:

פורסם

וגם מי צודק יותר ;)

פורסם
  • מחבר

ואז אני גם אוכל לשמור את השעון? ::)

כלומר, כבר שלחתי ושילמתי את הוצאות המשלוח על שליחת השעון, והמוכר סירב ועדיין מסרב לקבל אותו.

אין לי בעייה להביא לפאיפאל את השעון ושהם ישלמו את הוצאות המשלוח, אבל אני לא חושב שזה יהיה המצב :P

זה כמו באותו המקרה כאשר אני ואחי הזמנו את HEAVY RAIN מבריטניה, הוא נשלח בטעות לברזיל ואחרי 40 יום קיבלנו את הכסף חזרה.

מספר ימים אחרי החבילה חזרה מברזיל לישראל, ואז היה לי גם את המשחק וגם את הכסף :silly:

פורסם

נו, רואה? אז במקום לבכות במשך 10 עמודים, פשוט תבין שככה זה החיים.. פעם אתה נדפק ופעם אתה מרוויח.

בינתיים אני דיי בטוח שהפסדת יותר כסף וזמן מאשר אם פשוט הייתי מוותר על זה וממשיך הלאה.

אבל אם אתה מספיק עשיר בשביל להילחם ולהשקיע כסף רק בשביל עקרונות - אני בעד.

פורסם

אני רק הערה.

אור, אם אתה מחפש שעון בלי פאקים בסגנון מה שקנית, תתרחק מ"מציאות" (ועוד מסין FFS).

רוצה שעון איכותי? תשלם בהתאם.

קונה שעון מעאפן מסין תמורת פחות מ100 שקלים ומצפה לאיכות גבוהה? חי בסרט, סלח לי.

בעניין ההחזר שמגיע לך - אני לא מתווכח. אם יש לך את הזמן והעצבים לשרוף על 100 שקל - תעשה חיים משוגעים :silly:

פורסם
  • מחבר

אני רק הערה.

אור, אם אתה מחפש שעון בלי פאקים בסגנון מה שקנית, תתרחק מ"מציאות" (ועוד מסין FFS).

רוצה שעון איכותי? תשלם בהתאם.

קונה שעון מעאפן מסין תמורת פחות מ100 שקלים ומצפה לאיכות גבוהה? חי בסרט, סלח לי.

בעניין ההחזר שמגיע לך - אני לא מתווכח. אם יש לך את הזמן והעצבים לשרוף על 100 שקל - תעשה חיים משוגעים :silly:

אז זהו :) שהתנסתי בעוד מספר שעונים במחירי "מציאה" מסין.

האחרון היה הAlpha Carbon שעלה 70 דולר, אך כאשר הוא הגיע התנועה הייתה מלוכלכת, השעון היה נראה משומש ובזכוכית הייתה קרוזיה. בנוסף תנועות החודש והשנה התבררו כמזוייפות (צריך להזיז לבד) והוא איבד 30 שניות ביום, אז החזרתי את השעון.

כעבור הרבה יותר זמן (למעשה לפני כחודש) התחדשתי בשעון נוסף מסין, הפעם מחברה פחות מוכרת מAlpha, בשם Tai International, כאשר השעון עונה על כל דרישותיי: מחוון יום\לילה, חודש, יום, ותאריך, עם גב אחורי שקוף ותנועה מכנית איכותית.

השעון עלה לי 98 דולר והוא כולל בתוכו תנועת שנגחאי (חברת מנגנונים מכאניים של שעונים בת 40 שנה) אשר הביאה לתוצאות של +3 שניות ליום, תוצאות מדהימות! להפתעתי השעון הגיע במבנה מושלם, ללא שום סריטה או פגם, עד כמה שניסיתי לחפש.

אני כרגע עונד אותו, ומאושר עד הגג, מדובר בעיצוב חדש של שנת 2011 דרך אגב :)

IMG_20110414_155946-1.jpg

ברזולוציה גבוהה: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/IMG_20110414_155946.jpg

השעון הוא מסין, ומבחינתי הוא מציאה, שתדע לך שיש חברות מאוד איכותיות בסין כמו SEA-GULL או SHANGHAI, אל תזלזל בהם.

דיברתי עם מנהל רולקס והם כרגע מאוד מתעניינים בתנועות הSEA-GULL הללו (TAO גם מוכר שעונים עם מנגנוני SEA-GULL)

למען האמת בזמן האחרון לא היה לי הזמן והכוח לגשת לתביעות הללו, אך אחי הזכיר לי זאת היום והחלטתי כן להמשיך, אני מקווה שזה יניב פירות בהתאם.

זה רק יכול ללמד אותי בחיים. אפילו אם זה יגרר לתביעה ואפילו אם אפסיד בה, רק אלמד מכך, יש אנשים שמבינים מיד ויש אנשים שמבינים בדרך הקשה, אז שתיהיה הדרך הקשה :)

ואם להיות כנה, אני דיי נהנה מכל ההתנסות הזאת, תמיד נהנתי. זה למה אני תמיד מחפש לראות האם יש פגמים.

אני גם נלחם למען הצדק, גם מקבל על כך את התמורה וגם לומד מהחוויה כיצד להתייעל בהמשך.

כך לדוגמא הוצאתי מרב-חן 7 כרטיסי קולנוע עקב 2 תקלות טכניות בהקרנת הסרט הארי פוטר, או 160 ש"ח משופרסל על אבן בחלה שקניתי משם, משתלם להיות צודק ::)

מה קרה? אי אפשר לצאת גם צדיק וגם חכם? :xyxthumbs:

הטיפש הוא דווקא מי שנותן לחברות הללו לדפוק אותו :hat:

פורסם
  • מחבר

The case has been closed in your favour. A credit will be added to your

PayPal account.

:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:

עכשיו גם ה100 ש"ח חזרו אליי וגם יש לי את השעון (עם הפגם הקטן)

סוףסוף ;D

למדתי מהעניין ששיחה עם שירות הלקוחות בטלפון הרבה יותר מהירה ויעילה מאשר התכתבות במייל במשך חודשים.

פורסם

כבוד לאור כהן :yelclap:

תתחדש! השעון הוא פיצוי הולם על התנהגות בלתי ראויה של הספק.

בוז לכל אלו שמוותרים על זכויותיהם ומנציחים שרות גרוע ובלתי הוגן ;D

פורסם

במקומך לא הייתי מתגאה בזה, אתה די מזכיר לי את הבכיין ההוא מסקראבס, שמנסה להשיג דברים חינם ופיצויים על כל שטות

פורסם

אני כן הייתי מתגאה בהישג, אבל בתגובה שלך פחות הייתי מתגאה.

הוא לא בכיין, זה עקרון פשוט. אם כולם היו מתעקשים ככה רמת השרות של כל דבר שקיים בעולם הייתה משתפרות במאות אחוזים.

לדעתי אנשים שמוותרים ולא נכנסים לקרבות האלה הם הבעיה האמיתית...

פורסם

במקומך לא הייתי מתגאה בזה, אתה די מזכיר לי את הבכיין ההוא מסקראבס, שמנסה להשיג דברים חינם ופיצויים על כל שטות

אבל זו לא שטות, באמת מגיע לו לקבל את הכסף בחזרה...

פורסם

כנראה שהם נלחצו מהתביעה המממשת ובאה... :lol:

שמח בשבילך אחי וכול הכבוד על ההתמדה. בין אם היית מצליח ובין אם לאו מגיע לך ישר כוח :yelclap:

לא מבין את התגובות הלא תומכות של חלק מהאנשים פה, כאילו הזמן שהשקעת בא על חשבונם. :nixweiss:

פורסם

אבל זו לא שטות, באמת מגיע לו לקבל את הכסף בחזרה...

במקרה הזה כן וכל הכבוד, אבל 7 כרטיסים לסרט ו-160 ש"ח פיצויים מהסופר ואני בטוח שזה רק אחדים מבין עשרות מקרים, אתה מפתח ממש מוח עקצני כשאתה נכנס לזה :screwy:

^ מספיק שתאמר לבחורה שאתה מתעסק בכאלה שטויות ואז תבין עד כמה זה שטותי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים