פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים אתם מכירים את השקיות הקטניות האלה עם הכדורי סיליקון הקטנםי בפנים ? אם אני יפזר כמה שקיות בתוך המחשב זה ישפיע ? תודה
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים מחבר אה איזה באסה,יש דרך אחרת ?נמאס לי כל שבוע לנקות את המחשב זה משגע אותי
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים לא יודע איפה אתה גר אבל כל שבוע לנקות אבק זאת אובססיה.אני מנקה פעם בחצי שנה אבק, ואין מסנני אבק במחשב. גם לא מצטבר כ"כ הרבה אבק... (ירושלים אם זה חשוב)אפשר תמונה של קרבי המחשב שלך לפני שאתה מנקה בפעם הבאה אותו?
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים מחבר אני מקרית מלאכי,לא יודע אני מנקה פשוט שאני מתחיל לראות אבק וכשאני מעביר אצבע רואים הבדל..זה בין שבוע לשבועיים..
פורסם 2011 בפברואר 2614 שנים מאוורר אחד להזרמת אוויר פנימה עם פילטר לפניו+ חור ממול עם שואב אבק תעשייתי חזק שישאב לך את כל האבק שיפעל 24/7 והמחשב שלך נקי לתמיד! בנוסף לכך לא לשכוח שהמארז צריך להיות אטום בכל המקומות מלבד חור היניקה והסניקה. תהנה! נ.ב- תכין אטמיי אוזניים כי לא תוכל לישון עם מערכת מחשב שכזו.
פורסם 2011 בפברואר 2714 שנים חלק מהאבק נוצר בתוך החדר (בדים, קירות, אתה) , אז זה יותר תלוי בנקיון של החדר ולא רק של החלון / המחשבאמלי עומד מארז פתוח ולא אוסף יותר מדיי אבק, מנקה אותו כל כמה חודשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.