פורסם 2003 בנובמבר 1921 שנים האב מתקשר בין מחשבים אך לא יודע לבצע NATnetwork adress translationוראוטר יודע לבצע נאט כלומר את יכול לחבר אותו ישירות לאינטרנט והוא ידע לנתב את המידע לכל מחשבדבר שהאב לא יודע לעשותעוד דבר ראוטר פועל כמו סוויץכאשר מדמים את ההאב והסוויץ לכביש אז ההאב הוא צומת והסוויץ הוא מחלףהכוונה שתקשורת בין שני מחשבים לא מפריעה לתקשורת בין שני מחשבים אחרים בסוויץ ואילו בהאב היא כן מפריעה
פורסם 2003 בנובמבר 1921 שנים האב מתקשר בין מחשבים אך לא יודע לבצע NATnetwork adress translationוראוטר יודע לבצע נאט כלומר את יכול לחבר אותו ישירות לאינטרנט והוא ידע לנתב את המידע לכל מחשבדבר שהאב לא יודע לעשותעוד דבר ראוטר פועל כמו סוויץכאשר מדמים את ההאב והסוויץ לכביש אז ההאב הוא צומת והסוויץ הוא מחלףהכוונה שתקשורת בין שני מחשבים לא מפריעה לתקשורת בין שני מחשבים אחרים בסוויץ ואילו בהאב היא כן מפריעהלא מדויק - ראוטר לא חייב לכלול switch. דוגמה: האלקטל המשודרג, שיש לו רק כניסה אחת (כמובן שאפשר לחבר לשם switch/hub)הראוטר משמש לחיבור בין שתי רשתות (למשל, רשת ביתית והאינטרנט), וה-switch משמש לחיבור רשת פנימית (LAN)
פורסם 2003 בנובמבר 2021 שנים ! אני אישית עניתי על זה כ"כ הרבה... לדוגמא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=34120;start=msg307776#msg307776
פורסם 2003 בנובמבר 2321 שנים יש לי SWITCH ומחובר ל4 מחשבים לרשת ביתית עם שיתוף מדפסות קבצים ואינטרנטלאחרונה קניתי נתב על מנת להתגבר על בעיות של קבלת קבצים דרך ICQ וכד'נראה לי שהנתב לבדו לא תיקן את המצבהייתי חייב לחבר את המודם לנתב ואת הSWITCH אחריו רק בצורה זו יש לי רשת ביתית + אינטרנט בילתי תלויהאם זו הדרך ?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.