פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים רציתי בהתחלה לקנות מארז haf 932 ששמעתי שהוא טוב הלכתי לחנות והמליצו לי על הraven 2 אמרו לי שהוא יותר טוב , ראיתי אותו והוא נראה הרבה יותר טובויש לו מקום מיועד לsd וקירור טוב יותר ,יש משהו במחיר הזה שאתם חושים שהוא טוב יותר ?
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים מארז מצויין, השאלה היא מה המחיר והאם אתה צריך full tower ומארז כזה ארוך.
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים מארז הכי טוב לקירור אוויר מכל המארזים שיש... אבל, סידור הכבלים בו פחות טוב, ולוח האם מסובב ב90 מעלות מה שאומר שהחוטים של הכרטיס מסך יוצאים מלמעלה.
פורסם 2011 בפברואר 2814 שנים מה קשורה הכותרת שלך לשאלה?שנה את הכותרת לאחת מעט עניינית יותר בבקשה. מה הבעיה לרשום משהו בסגנון של : "מתלבט בין מארזים - בסביבות ה-600 ש"ח", לדוגמא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.