עבור לתוכן

עזרה - המארז האידילי והמשתלם!

Featured Replies

פורסם

שלום חברי פורום Moding @ OverClocking! ,

כאנשים שכל מה שקשור למודינג הוא הצד החזק שלהם לכן מארזים נכללים בזה,

רציתי לדעת איזה מארז יספק לי נוחות עבודה, עיצוב, מקומות פנויים לאוורור מסיבי וכדומה..!

במארז אחד, רצוי שיהיה המשתלם ביותר מבחינה כספית והכלול כמה שיותר מהמאפיינים הנ"ל,

המחיר נע בטווחים של עד 600 ש"ח מחיר מקסימלי רצוי מאוד מחירים זולים יותר!

מודה מאוד למי שיעזור, תודה ויום טוב!

פורסם
  • מחבר

Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower מעולה למודינג לפי דעתי

http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1159627796.htm

מעולה! אהבתי תסגנון, הגודל מושלם והדלת השמאלית של המארז מעולה בדיוק הסגנון רק עם אפשר יש לי עדיפות לחלון פרספקס בצד המארז, אני זוכר שראיתי משהו מאוד דומה למארז הנ"ל של ג'יפטאק רק עם פרספקס בצד, אשמח עם תוכלו להראות לי עוד דגמים, תודה בכל מקרה במידה ואני לא ימצא משהו אז כנראה ג'יפטק תיהיה הבחירה - זה בעדיפות גבוה תודה :)

פורסם

יש את המארז הזה:

http://www.pchardware.co.il/docs/pi1688074037.htm

supertalebt, הוא קצת יותק קטן מהשני המוצע אך הוא גם גדול יחסית למארזים רגילים, עם מקום לחמישה מאווררים, עם חלון והוא גם מאלומיניום משמע הוא קל מאוד. לפי דעתי זהוא אכן המארז האידיאלי למודר ולאדם שמחפש מארז בעל קירור טוב, גדול, קל, יפה ומשתלם תקציבית.

פורסם

שלום חברי פורום Moding @ OverClocking! ,

כאנשים שכל מה שקשור למודינג הוא הצד החזק שלהם לכן מארזים נכללים בזה,

רציתי לדעת איזה מארז יספק לי נוחות עבודה, עיצוב, מקומות פנויים לאוורור מסיבי וכדומה..!

במארז אחד, רצוי שיהיה המשתלם ביותר מבחינה כספית והכלול כמה שיותר מהמאפיינים הנ"ל,

המחיר נע בטווחים של עד 800 ש"ח מחיר מקסימלי רצוי מאוד מחירים זולים יותר!

מודה מאוד למי שיעזור, תודה ויום טוב!

800 ש"ח עם ספק או בלי?

אם זה עם ספק אז לך על הSuperTalent, ועל ספק ThermalTake 420W.

אם זה 800 ש"ח בלי ספק.....אותו דבר... ;)

פורסם
  • מחבר

רציתי לדעת מה אתם אומרים על המארז הבא :

Dragon DX 01-SLD USB SILVER

האם הוא שווה? מזכיר קצת את המארז הראשון שהביאו לי רק זול יותר + 2 כלובים נשלפים להרדיסקים

פורסם

אני ממליץ לך את הסופר-טלנט שהציעו לך כאן

הוא פול טואר, זול, עם חלון פרספקט, מקום ל5 מאווררים (נראה לי), יפיפה ונוח! ;)

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ לך את הסופר-טלנט שהציעו לך כאן

הוא פול טואר, זול, עם חלון פרספקט, מקום ל5 מאווררים (נראה לי), יפיפה ונוח! ;)

נכון מארז באמת יפה רק קצת יקר 600 זה גבר גבולי מידי , 500 זה עוד טוב ובשביל הפרספקס לשלם עוד 100 שקל שאני יכול לקנות מארז דומה ולהכין חלון בעצמי עדיף לחסוך את ה100 שקל האלה :-\

פורסם

אגב.. שמנת לב שיש ביקורת על המארז הזה כאן באתר?

פורסם

רציתי לדעת מה אתם אומרים על המארז הבא :

Dragon DX 01-SLD USB SILVER

האם הוא שווה? מזכיר קצת את המארז הראשון שהביאו לי רק זול יותר + 2 כלובים נשלפים להרדיסקים

למרות שאני לא צריך מארז, אני אשמח אם תתן לי לינק למקום שהוא מוצג, כלומר שאפשר לקנות אותו.

מעולם לא ראיתי מארז Dragon כזה יפה.

:o

פורסם
  • מחבר

Crackpot, תסתכל בפרטי שלחתי לך כתובת לגבי האמרז, לזה שנתן את הסיקור על המארז של ג'יפטק, ראיתי את הסיקור והוא באמת נחמד אבל תשים לב שהחלטתי בסוף כנראה על המארז של דראגון שהם נראים דומה מאוד, ואילו נבדלים ב100 שקל שכדי לחסוך, תודה בכל מקרה! :)

פורסם

בתור מארז האפור הזה מצויין ובתןר אחד שמחפש מארז אז כבר מצאת אותו אז קח אותו וזהו!

פורסם

קחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ת'מארז!!!!!!!!!!!!!! אחלה מארז אבלי לי אין פשוט כסף לקנות אותו 8) :'(

פורסם

DuDe3000 - בדוק הודעה פרטית.

הדיון מוצה וננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים