פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים שלום חברי פורום Moding @ OverClocking! ,כאנשים שכל מה שקשור למודינג הוא הצד החזק שלהם לכן מארזים נכללים בזה,רציתי לדעת איזה מארז יספק לי נוחות עבודה, עיצוב, מקומות פנויים לאוורור מסיבי וכדומה..! במארז אחד, רצוי שיהיה המשתלם ביותר מבחינה כספית והכלול כמה שיותר מהמאפיינים הנ"ל, המחיר נע בטווחים של עד 600 ש"ח מחיר מקסימלי רצוי מאוד מחירים זולים יותר!מודה מאוד למי שיעזור, תודה ויום טוב!
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower מעולה למודינג לפי דעתיhttp://www.pchardware.co.il/docs/pd-1159627796.htm
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר Chieftec Dragon DA-01BLD Blue Full Tower מעולה למודינג לפי דעתי http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1159627796.htm מעולה! אהבתי תסגנון, הגודל מושלם והדלת השמאלית של המארז מעולה בדיוק הסגנון רק עם אפשר יש לי עדיפות לחלון פרספקס בצד המארז, אני זוכר שראיתי משהו מאוד דומה למארז הנ"ל של ג'יפטאק רק עם פרספקס בצד, אשמח עם תוכלו להראות לי עוד דגמים, תודה בכל מקרה במידה ואני לא ימצא משהו אז כנראה ג'יפטק תיהיה הבחירה - זה בעדיפות גבוה תודה
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים יש את המארז הזה:http://www.pchardware.co.il/docs/pi1688074037.htmsupertalebt, הוא קצת יותק קטן מהשני המוצע אך הוא גם גדול יחסית למארזים רגילים, עם מקום לחמישה מאווררים, עם חלון והוא גם מאלומיניום משמע הוא קל מאוד. לפי דעתי זהוא אכן המארז האידיאלי למודר ולאדם שמחפש מארז בעל קירור טוב, גדול, קל, יפה ומשתלם תקציבית.
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים שלום חברי פורום Moding @ OverClocking! , כאנשים שכל מה שקשור למודינג הוא הצד החזק שלהם לכן מארזים נכללים בזה, רציתי לדעת איזה מארז יספק לי נוחות עבודה, עיצוב, מקומות פנויים לאוורור מסיבי וכדומה..! במארז אחד, רצוי שיהיה המשתלם ביותר מבחינה כספית והכלול כמה שיותר מהמאפיינים הנ"ל, המחיר נע בטווחים של עד 800 ש"ח מחיר מקסימלי רצוי מאוד מחירים זולים יותר! מודה מאוד למי שיעזור, תודה ויום טוב! 800 ש"ח עם ספק או בלי? אם זה עם ספק אז לך על הSuperTalent, ועל ספק ThermalTake 420W. אם זה 800 ש"ח בלי ספק.....אותו דבר...
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר רציתי לדעת מה אתם אומרים על המארז הבא : Dragon DX 01-SLD USB SILVERהאם הוא שווה? מזכיר קצת את המארז הראשון שהביאו לי רק זול יותר + 2 כלובים נשלפים להרדיסקים
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים אני ממליץ לך את הסופר-טלנט שהציעו לך כאן הוא פול טואר, זול, עם חלון פרספקט, מקום ל5 מאווררים (נראה לי), יפיפה ונוח!
פורסם 2003 בנובמבר 1922 שנים מחבר אני ממליץ לך את הסופר-טלנט שהציעו לך כאן הוא פול טואר, זול, עם חלון פרספקט, מקום ל5 מאווררים (נראה לי), יפיפה ונוח! נכון מארז באמת יפה רק קצת יקר 600 זה גבר גבולי מידי , 500 זה עוד טוב ובשביל הפרספקס לשלם עוד 100 שקל שאני יכול לקנות מארז דומה ולהכין חלון בעצמי עדיף לחסוך את ה100 שקל האלה :-\
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים רציתי לדעת מה אתם אומרים על המארז הבא : Dragon DX 01-SLD USB SILVER האם הוא שווה? מזכיר קצת את המארז הראשון שהביאו לי רק זול יותר + 2 כלובים נשלפים להרדיסקים למרות שאני לא צריך מארז, אני אשמח אם תתן לי לינק למקום שהוא מוצג, כלומר שאפשר לקנות אותו. מעולם לא ראיתי מארז Dragon כזה יפה.
פורסם 2003 בנובמבר 2022 שנים מחבר Crackpot, תסתכל בפרטי שלחתי לך כתובת לגבי האמרז, לזה שנתן את הסיקור על המארז של ג'יפטק, ראיתי את הסיקור והוא באמת נחמד אבל תשים לב שהחלטתי בסוף כנראה על המארז של דראגון שהם נראים דומה מאוד, ואילו נבדלים ב100 שקל שכדי לחסוך, תודה בכל מקרה!
פורסם 2003 בנובמבר 2521 שנים בתור מארז האפור הזה מצויין ובתןר אחד שמחפש מארז אז כבר מצאת אותו אז קח אותו וזהו!
פורסם 2003 בנובמבר 2521 שנים קחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ת'מארז!!!!!!!!!!!!!! אחלה מארז אבלי לי אין פשוט כסף לקנות אותו 8) :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.