פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאני גמור כאחד שלא סובל חתולים זה היה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי והכי משמחים בו זמנית אם הייתי מוצא את היוצר של הסרטון הייתי מנשק לו את הרגליים ומבקש חתימה אלוהים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים וואו התגובות פה קצת מוגזמות לא? אפשר לחשוב שזה הדבר הכי מצחיק שמישהו ראה מעולם זה לא עד כדי כך מצחיק.. :
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^PARTY POOPERבהחלט אחד הסרטונים המצחיקים ;Dזה בסוף זיוף או לא ?
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים זה בסוף זיוף או לא ?למי איכפת?!?!?!?!?! העיקר שאנחנו יודעים שנגרם פה נזק בלתי ניתן לתיקון לחתול שליח השטן הזה!
פורסם 2003 בנובמבר 2122 שנים ככה יעשה לכל חתול וכלב בעולם. מה אמרתה? בכל מקרה, זה נחמד , אך לא יותר ..
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים לכל מי שחושב שזה מזוייף טועה בגדול...רואים שאין לכם חתול בבית... החתול נתלה על חתיכת חוט שקשורה למאורר תקרה, ולא למאורר עצמו. לכן הסרטון שהוא באיכות ירודה ביותר נראה לכם מזוייף. יותר מצחיק לראות את זה לייב על חתול הבית שלכם, פשוט תקשרו פיסת חוט למאורר תקרה
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים לכל מי שחושב שזה מזוייף טועה בגדול...רואים שאין לכם חתול בבית... החתול נתלה על חתיכת חוט שקשורה למאורר תקרה, ולא למאורר עצמו. לכן הסרטון שהוא באיכות ירודה ביותר נראה לכם מזוייף. יותר מצחיק לראות את זה לייב על חתול הבית שלכם, פשוט תקשרו פיסת חוט למאורר תקרה אני אנסה מתי שהוא עם החתול של שכן שלי.. נקווה שהוא יעוף כ"כ חזק שהוא ישבור משו.
פורסם 2003 בנובמבר 2222 שנים למי שלא הבין הצפצוף בתחילת הסרטון זה העכבר שתלוי על המאוורר. הם תלו עכבר מהזנב והחתול תופס אותו ועף על הקיר
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים לכל מי שחושב שזה מזוייף טועה בגדול...רואים שאין לכם חתול בבית... החתול נתלה על חתיכת חוט שקשורה למאורר תקרה, ולא למאורר עצמו. לכן הסרטון שהוא באיכות ירודה ביותר נראה לכם מזוייף. יותר מצחיק לראות את זה לייב על חתול הבית שלכם, פשוט תקשרו פיסת חוט למאורר תקרה :lol::lol: חחח אני אנסה אולי אצל חבר שלי, יש לו 7 חתולים בערך בבית של מטר על מטר.. ;D אבל הסרטון אדיר!!! :lol::lol::lol::lol: שולט!!, חזקק!!! אני נקרעתי!!! :lol:
פורסם 2003 בנובמבר 2322 שנים הנה הסרטון המלאhttp://briefcase.walla.co.il/data/c/l/u/b/_/5/0/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311240019016135/200311240027019725/kitty_vs_ceiling_fan.mpg
פורסם 2003 בנובמבר 2422 שנים לכל מי שחושב שזה מזוייף טועה בגדול...רואים שאין לכם חתול בבית...אוי אין לך מושג כמה שאתה טועה ובגדול! זאת פרסומת... אני ראיתי אותה.ויש לי חתול בבית... (חתולה ליתר דיוק)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.