פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים איך אפשר לפרמט לפטופ שהגיע עם רישיון אך ללא דיסק. טוענים כי יש גיבוי התקנה על ה-HDD.איך אפשר לפרמט את ה-HDD אם הגיבוי שלו נמצא עליו? איך מבצעים את ההתקנה בעצם?תודה.
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים מחבר מצב מפעל זה ללא כל התוכנות שהם הוסיפו שמוגבלות לזמן מסויים רק מערכת הפעלה נטו?ואיך אני מפעיל בוט ממנה? לא אמורים לקבל דיסק של המערכת הפעלה עם המחשב?
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים מצב מפעל זה המחשב איך שהוא יצא מהמפעל (שזה גם איך שהוא הגיע אליך מהחנות). זוכר את הפעם הראשונה שהפעלת את המחשב אחרי שקנית אותו? ככה הוא יהיה אחרי השחזור.לא אמורים לקבל דיסק של מערכת ההפעלה, בשביל זה יש מחיצת שחזור.
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים תחפש בגוגל את השם של היצרנית ביחד עם system recovery או בחוברת שקיבלת עם המחשב ותמצא מה עושים...לדוגמה בלנובו יש כפתור של "פרסה" ליד הכפתור של ההפעלה, ובאסוס צריך ללחוץ F9 איך שאתה מפעיל את המחשב
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים מחבר זה מחשב DELL.אני לא רוצה איך שהוא הגיע מהחנות.אני רוצה אותו נטו עם מערכת הפעלה ובלי כל מה שהתקינו עליו. איך אני עושה את זה?תודה.
פורסם 2011 בפברואר 2314 שנים יוצר קשר עם מיקרוסופט, ומסביר להם שיש לך רישיון אך ללא דיסק, הם ישלחו לך דיסק בדואר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.