פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים שלוםיש לי WINXP על מחיצה אחת וWIN7 על מחיצה שניהועולה לי רק הWINXP , איך אני מוסיף גם את הWIN7 שתהיה לי בחירה איזה WIN להריץניסיתי את EASYBCD אבל הוא כנראה לא עובד על XP (רושם הודעת שגיאה)בכל מקרה מה עושים במצב כזה, תודה
פורסם 2011 בפברואר 2114 שנים אתה צריך לבנות את הBCD מחדש ורק אז לערוך אותו עם Easy BCD.לבנות bootloader מחדש ניתן מדיסק ההתקנה של Windows 7.
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים מחבר תודה רבהאבל ממה שקראתי זה עובד על WIN VISTA וכמו שציינתי אני עובד על XP שיושב בC ואני רוצה להריץ גם את WIN7 שיושב בDהבנתי שב WIN7 אין קובץ BOOT אלה רק עריכה של BCD וWINXP כן עובד עם הקובץ BOOTהשאלה איך אני משלב בין השניים.כרגע רק הXP עובד אצלי, ואני רוצה שהוא יזהה לי גם את ה7
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים תקרא את כל המאמר מהתחלה ועד הסוף.Windows 7 משתמשת באותו bootloader כמו Vista ואת כל הפעולות האלו אתה מבצע מדיסק ההתקנה של 7.
פורסם 2011 בפברואר 2214 שנים מחבר הלכתי לפי השלבים אבל ברגע שאני בוחר את הWIN שאני רוצה לתקן (WIN7) הוא רושם לי שהמערכת איתחול והמערכת הפעלה שאני רוצה לתקן לא אותה גירסהאותו דיסק שממנו התקנתי את הWINיש לציין שאני עובד עם WIN7 64BIT אולי יש קשר?קבל תיקוןהגעתי לCMD אבל משום מה הפקודות שם לא עובדות לי
פורסם 2011 בפברואר 2414 שנים מחבר ניסיתי את כל הפקודות האשפריות אבל אפאחת מהן לא פתרה את הבעיה למרות שהוא רשם "סקסספול" אחרי כל פקודההוא גם רשם שהוא מצא 0 מערכות הפעלה (מוזר)דרך אגב כשאני מפעיל את התיבת דו שיח שלהם או איך שהם לא קוראים לזה הוא כן מוצא לי את הWIN7 אבל רושם כמו שאמרתי מקוד שהגירסאות של המערכת הפעלה ושל הריקברי לא תואמותשמתי לב שהוא מחפש קובץ INF של SETUP מחיפוש ברשת הבנתי שהוא אמור להיות בתקייה של WINDOWS או של SYSTEM, השאלה אם קובץ זה קיים גם בWIN7 כי הוא אומר לי שהתקייה של הSYSTEM ריקה בכלל (לא הגיוני כי לא נגעתי בWIN7 מאז שהתקנתי את הXP שהתחיל את הבלגן).בXP הוא כן מוצא את הקובץ הנ"ל.
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים מחבר באמת שאני משתדל, ניסיתי לספר את הסיפור בקצרה אבל כנראה שזה לא עוזר, אז לפני שאני ארשום אותו כי אני רוצה להמנע מחפירה ארוכההגעתי למדריך הזה http://support.microsoft.com/kb/919529/he הבעיה היא שלאחר שאני רושם לו את הפקודה הזוD:\Windows\system32\Bcdedit /create {ntldr} /d "'WINXP " (כמו שאני אמור לרשום) הוא אומר לי שהגירסת BCDEDIT לא תואמת את מערכת ההפעלה ושאני צריך לבדוק אם היא 64 או 32כמו שציינתי אני עובד עם64 WIN7 (הXPהוא 32) הבעיה היא שאני לא יודע אם יש בכלל DCBEDIT ל64 או אם צריך בכלל דבר כזהבכל מקרה בכונן C כרגע רץ לי WINXP 32בכונן D מותקן לי WIN7 64 שכרגע לא מזוהה
פורסם 2011 בפברואר 2514 שנים אתה בכלל לא צריך לגעת ב BCDedit.קודם כל צריך שיהיה לך bootloader מוגדר ואחרי זה יהיה הרבה יותר פשוט (למי שמתקשה לעבוד בCLI) לערוך אותו מתוך 7 עם easy BCD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.