עבור לתוכן

נייד לא כבד לחישובים כבדים- לקנייה בארה"ב ב 1000$

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכוון לקנות מחשב בניו יורק בקרוב. אני מעוניין להוציא כ-1000$, אם כי אני לא לחוץ על המחיר.

הייתי רוצה להשתמש בו לתוכנות חישוביות כמו Matlab,Mathematica וכו'.

לכן נחוצות לי יכולות חישוב גבוהות וזיכרון RAM יחסית גבוה (לפחות 4GB).

חוץ מזה אני לא רוצה שיהיה כבד מדיי, לכל היותר 2 ק"ג בערך.

אשמח להמלצות,

אסף

פורסם

אף אחד ? :s05:

פורסם

תשקול Lenovo Thinkpad T410s אם אתה יכול לחרוג במידת מה מהתקציב.

האם יש לך כוונה להשתמש ברנדור 3D עם OpenGL או דברים דומים בסביבת מטלאב? אם כן, אולי שווה להשקיע בכרטיס מסך נפרד, אחרת לא.

פורסם

T410s הוא מחשב נהדר, אבל עולה כ-1250 דולר לפני מס בארה"ב (עוד כ-100 דולר) ועם שנת אחריות אחת (עוד שנתיים יעלו עוד כ-150 דולר) וזה כבר יקר מדי.

הנה מספר אופציות שנראות לי סביב התקציב:

ASUS N82JQ-XV1 ב-900 דולר ושנתיים אחריות בינ"ל שכנראה יכובדו בארץ (חובה לברר מול רונלייט)

Toshiba Portege R700-S1322 שעולה כ-1080 דולר ומגיע עם 3 שנות אחריות (חשוב לברר אם האחריות תופסת בארץ אצל מפעיל)

Dell Latitude E6410 שעולה כ-1100 דולר, אני לא יודע כמה האחריות שלו והאם תקפה בארץ אבל במקרה של דל ניתן במחיר של כ-100 דולר להרחיב ל-3 שנות אחריות בינ"ל שתקפה בארץ.

המחשב החזק מהשלושה בשימושים שלא מנצלים 4 ליבות הוא הדל, לא בהפרש ניכר מהטושיבה.

האסוס יציג ביצועים עדיפים על שניהם במידה והתוכנות שאתה עובד בהן יודעות לנצל ליבוי ליבות.

המחשב הקל משלושה הוא הטושיבה ששוקל כ-1.7 ק"ג, בעוד שני האחרים שוקלים כ-2.25 קילו.

פורסם

תודה רבה על העזרה

פורסם
  • מחבר

באמת תודה רבה על העזרה! (הפעם משואל השאלה)

פורסם

כדאי לציין כמובן את חנויות האוטלט של היצרניות בארה"ב המחירים הם שליש מהארץ ויש המון מציאות. (לדוגמא E3410 עם SSD ב 900 דולר וכו')

פורסם
  • מחבר

האם כדאי להסתכן עם מחשבים מחודשים בהנחה שאני לוקח אחריות לשלוש שנים?

פורסם

באופן כללי כן, כי עם יש לך אחריות, שמכובדת בארץ, אין סיבה שלא, ובנוסף באתרי האוטלט יש שלושה קטגוריות של מוצרים (לפחות בדל) יש מחודשים,יש פגמים חיצונים (שריטות וכו') ויש את אלה שהוזמנו אך לא נלקחו (משמע מוצר חדש לגמרי שכבר הוזמן ע"י הלקוח אך לבסוף ההזמנה בוטלה) בגלל כל מיני סיבות דל מוכרת גם את הקטגוריה האחרונה במחירים ממש זולים וניתן לקנות אותה בראש שקט. מדובר במוצר חדש לחלוטין.

פורסם
  • מחבר

טוב,

הזמנתי E6410 מחודש עם כונן SSD.

שיהיה לי במזל טוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים