עבור לתוכן

פיגוע נוסף, והפעם ליד הבית שלי...

Featured Replies

פורסם

הרבה מאוד אנשים שוכבים ללא תנועה.....קולות ירי ברקע......ניידות....שוטרים בכל מקום.....רעש נורא.......מחזה נורא.....

פורסם

מזכיר לי את הפיגוע בחיפה, שהיה ממש קרוב לבית שלי...

פורסם

תגידו, מתי כבר יכנסו באימ אימא של הפלישתינים האלה? אני מוכן לממן את הנשק!! :AR15:

אררררררררררררררר, כול המשפחה שלי גרה בנתניה..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:pissed:

פורסם

והפיגוע בתל אביב ביום שני, ברחוב דרך פתח תיקווה שהיה שני רחובות מקבילים לרחוב שלי.

אבל בנתניה היו ארבע מחבלים.

פורסם

והפיגוע בתל אביב ביום שני, ברחוב דרך פתח תיקווה שהיה שני רחובות מקבילים לרחוב שלי.

אבל בנתניה היו ארבע מחבלים.

טוב לדעת שיש לי שכנים בפורום....

פורסם

גרתי פעם בנתניה

וחלק גדול מהמשפחה שלי שם

פורסם

הייתי שם היום בשלוש לפנות בוקר... :-/

פורסם

אני גר במושב ליד נתניה (חניאל) כל היום מסוקים ליד הבית שלי( 2 מטר ליד הבית שלי )נמעס כמה זמן לוקח לכבוש את טול-כארם 3 ימים אני לא יכול לישון ביגלל המסוקים האלה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

שכל הערבים האלה כבר ימותו. :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

פורסם

רוצה לשמוע משהו מעניין ?

אני גר בבת חפר וב- 72 השעות האחרונות לא היה פה רגע של שקט !

בחמישי - שישי היו כל הזמן מסוקי קרב וקרבות נון-סטפ (אין לכם מושג איזה רעש מגניב יש לוולקן של אפצ'י).

היום היו פה רק קרבות ירי...

פורסם

אני לא אוהב את בת חפר .... שאיתי בכיתה ה אני לקחו אותנו לשם כדי שניטע שם עצים (כל העצים בכניסה) תגיד תודה :lol:

פורסם

עוד ]יגוע קשה...

בירושלים

פורסם

אני גר במושב ליד נתניה (חניאל) כל היום מסוקים ליד הבית שלי( 2 מטר ליד הבית שלי )נמעס כמה זמן לוקח לכבוש את טול-כארם 3 ימים אני לא יכול לישון ביגלל המסוקים האלה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

שכל הערבים האלה כבר ימותו. :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

ממש מסכן... לא יכול לישון (ובלי קשר אני סתם מזכיר שאנשים בכפרים ערביים מפונים מהבתים שלהם בלי לשאול אותם בכלל ובלי שהם עשו כלום!!!), יפה נפש שכמותך! >:(

שלא לדבר על כל האנשים שנפגעו בפיגוע ושהמסוקים מפנים פצועים... אבל באמת קצת התחשבות בך, אתה הרי לא יכול להרדם ככה!!

פורסם

אומנם לא היה בעיר שלי פיגוע....

אבל הגיע לפה מחבל שניסה להימלט מיישובים אחרים...

תפסו אותו ליד הבית שלי...

פורסם

לא נורא...

עכשיו עומרי ישמור עלינו! :lol:

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

פורסם

אצלנו (במגדל העמק) תפסו לפני כמה ימים 3 מחבלים!

לא יודעת איפה בדיוק אבל מכיוון שמגדל העמק עיר די קטנה אז כנראה שזה בכל זאת היה קרוב לבית שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים