עבור לתוכן

מפרצים או התחלה של התקרחות?...

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שהרבה פה עברו סוג של נשירת שיער...עכשיו תורי.

אני בן 19 ועכשיו אחרי שהורדתי תפוני התגלו מפרצים בלי עין הרע לא קטנים. לא מפריע לי הקטע הזה, הבעיה היא שאני מפחד שזה התחלה של התקרחות עד למפרץ אחד גדול והלוואת שיער מצד לצד עם הצמדה עוד 5 שנים. אני מכיר אנשים עם מפרצים כבר 15 שנה, אבל גם בני 20 עם חצי קרחת.

את אבא שלי אנינ לא יכול לבדוק אבל לשני אחי הגדולים אין קרחת. מצד שני אני הרבה יותר שעיר מהם.

איך יודעים? מה עושים עם זה?

פורסם

תחשוב בהגיון, אין לך הרבה מה לעשות מלבד :

א. לחיות עם זה ולהתנהג כמו גבר. לא לעשות הלוואות ושאר שטויות - תשמור על שיער קצוץ מאוד והכל יהיה בסדר - שוב, אתה גבר.

ב. ללכת לרופא עור ולראות אם יש משהו שמתאים לך

פורסם

אחי התחיל לקחת כדורים נגד התקרחות לפני כמעט שנה, בנתיים הם עושים את העבודה מעולה, ולא שמעתי שום טענה שהם מזיקים לבריאות (רק לכיס).

פורסם

בן דוד שלי התחיל עם מפרצים בסביבות גיל 20 ולא היה ספק שזה מתקדם לכיוון הלוואות סטייל אולמרט, ואז הוא התחיל למרוח איזה קרם שצריך להיזהר איתו אחרת יגדלו לך שערות על פני היד (איפה שלאף אחד אין שערות) ועכשיו יש לו ראש עם שיער עבה. בקיצור זה עבד בשבילו.

אני יודע שיש עוד טיפולים כדורים וכאלו, הכי טוב שתלך לרופא כי יש מה לעשות, בהנחה שאתה מקריח.

אל תהיה סקפטי

פורסם

מי שמתחיל לו מפרצים כבר בגיל הזה סביר להניח שזה ימשיך

בגיל הזה גם לי התחילו מפרצים

יש טיפול יעיל היום להתקרחות פרופסיה בכדורים ומיניקסודיל בתמיסה

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם המפרצים, רק לא באלי להקריח בגיל 24.

הכדורים האלה לא משפיעים גם על זקן ושיער בכל הגוף? לא באלי להיות קוף (יותר ממה שאני עכשיו) בלי קרחת.

פורסם

לא, משפיע רק על שיער הראש.

פורסם

אני מכיר מתקרחים שזה עזר להם.. תנסה מה ישך להפסיד

פורסם

אתה מצפה שבפורום מחשבים וללא תמונה של הבעיה אנשים יוכלו לעזור לך.

לך לרופא עור הוא בטוח מבין יותר מכולם פה.

ורק שתדע , חשיפה לקרינה יכולה לגרום להתקרחות מוקדמת

פורסם

יש (מספר) פורומים ייעודיים לזה. למה לא לנסות שם?

"אבל silky, למה אתה לא נותן לי את הלינק????" כי בשביל זה המציאו את גוגל(מבטיח לך תוצאות בעמוד הראשון).

פורסם
  • מחבר

חשבתי שלאנשים פה יש ניסיון בזה אז.אולי קצת יוכלו לעזור...סבבה פרשתי

פורסם

עזוב אותך. תקריח כמו גבר!

פורסם

שלחתי לך נאום קצר בה"פ.

פורסם

אני מקריח גאה - מאז גיל 22

ממש לא אכפת לי ממה שקורה לי על הראש - אני מעדיף להשקיע יותר במה שיש בתוכו...

אני הולך לספר פעם באף פעם (מתי שאשתי כבר מעירה לי...) יושב זורק 45 שקלים והוא מקצץ לי את ה-2 שערות וחצי שגדלו לאורך בלתי נשלט.

וכן - להעביר מכונה על הראש זה טירחה בשבילי... בסדיר הייתי עושה את זה כל כל חודש. קרחת יפה הולכת מצוין עם זקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים