עבור לתוכן

טוב אני צריך עזרה בהקמת רשת זולה ואל חוטית

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב בקומה 1 שבו יש מודם ADSL על מהירות 256K אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי שיושב בדיוק קומה מעל ואני מעוניין ברשת ללא חוטים. אני יודע שאני צריך ראוטר וכרטיס רשת אל חוטי, חוץ מזה אני לא יודע כלום

השאלות שלי הם: יש משהו ממומלץ למהירות כזאת (ואם אני רוצה להעלות את המהירות ל 750K) איך מתקינים זאת? מה המחירים (אני מעוניין במשהו יחסית זול - בכל זאת סטודנט)

תעזרו לי פה...

פורסם

אין כזה דבר רשת אל חוטית זולה .ול 250 K זה מסריח יהיו לך 128 K .

פורסם
  • מחבר

אוקי אז מה הכי זול שיש באתר של PCH? ואני יעלה את המהירות ל 750K

פורסם

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא....! מצטער :\

לא יהיו לו 128K יהיו 256 שיתחלקו לשני מחשבים! עדיין כל אחד יוכל להוריד במהירות של ה256 וביחד אם זה יהיה מאותו אתר וסרבר באותו זמן אז המהירות תתחלק לחצי בדיוק כמו שאתה מוריד שני דברים מאותו אתר אז במקום ששניהם יורידו על 70 כל אחד מוריד על 30:40

לסירוגין! פשוט יהיה עוד מסך שתוכל להוריד בו דברים זה לא ישנה את מהירות האינטרנט

פורסם

בטח שזה ישנה , שני מחשבים משתמשים באינטרנט .

פורסם

נכון! אבל הם לא משתמשים עליו במהירות המקימלית עם המחשב האחד מחובר לאינטרנט ולא עושה כלום...

אז האחד שמוריד משהו יורדיד במהירות המקסימלית של ה256

אבל אם באמת שניהם מורידים משהו אז המהירות תתחלק... בעצם מה שקורה שכל מחשב מוריד משהו אז המהירות מתחלקת לשתי ההורדות

בעצם: זה כמו להוריד במחשב אחד שני דברים והמהירות תתפצל.

אז עכשיו הוא מוריד בשני מחשבים! זהו!

זה פשוט מפצל תמהירות למי שצריך אם אחד המחשבים סתם לא עושה כלום יהיו לך 256 פנויים להורדה ולשימוש

פורסם
  • מחבר

אוקי קראתי פה על אופציה חוטית- נשמע לי זול ואיכותי. מה אני צריך? גם פה אני צריך איזה ראוטר נכון? מה מומלץ? ואיך מתקינים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים