עבור לתוכן

עצה לכרטיס מסך ב1.5K

Featured Replies

פורסם

ה8800 GTX שלי עושה בעיות וכניראה עומד לסיים את תפקידו (בעיקר בגלל הארטיפקים שיש כבר בביוס), ואני בהתלבטות מה לעשות

אני לא כ"כ מעודכן מה כדאי בכרטיסי מסך, התקציב הוא סביבות ה1.5K כשמטרה היא לא לבזבז את הכול, שמתי עין על 470 GTX הזה:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7722

ויש שתי בעיות,

כמה צוואר בקבוק המעבד יהיה? (מפרט בצד)

נגיד ולא כזה משמעותי, הספק יכול להחזיק כרטיס חדש ביחד עם המערכת הנוחכית?

או שאולי עדיף בכלל לקנות מחשב חדש?

עריכה: הרזלוציה היא 1200*1600

פורסם

הGTX470 יהיה צוואר בקבוק גדול למעבד הזה וגם הספק לא יחזיק.

מה שכן GTX 460 יכול להיות אופציה יותר טובה כרגע.

פורסם

רזולוציה 1920x1080 גדולה ב-8% סך הכל מרזולוציה 1600x1200.

לדעתי אפשר לשקול את גרסאת ה-gtx460 1GB או אולי בכלל להמתין ל-gtx550 ti שאמור לצאת בעוד כחודש.

אם בכל זאת את גרסאת ה-768, אז זה עדיף: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=10803

פורסם

בכל מקרה חום במאמץ זו לא הבעייה אם תקח בחשבון את 3 המאווררים על ה-GTX470 HAWX שהוא שוקל לרכוש.

NocWis, אני מבין שאתה גם שוקל להביא מחשב חדש... השאלה היא כמה זמן אתה מתכנן להחזיק עם המע' הנוכחית + כרטיס "בינוני" חדש.

והאם התקציב לכרטיס ישתנה במידה ואתה אכן מחליט לרכוש בקרוב מחשב.

אני לדוגמא הבנתי שה-q6600 שלי לא יספק אותי בעתיד הקרוב (הוא כבר מגמגם פה ושם), בנוסף הייתי נואש לכרטיס מסך חדש, הלכתי על gtx570

(אגב הוא נכנס בתקציב 1.5k~), בינתיים איפה שיש צוואר בקבוק אני מפגיז בפילטרים לאיכות תמונה, בקרוב מביא איזה sandy bridge ומיישר קו.

העניין הוא שאם אתה מביא כרטיס זללן אתה תאלץ לקנות ספק כבר עכשיו, אבל יש מצב שה-liberty 400w שלך יחזיק gtx560 ti, בניגוד ל gtx470.

פורסם
  • מחבר

Dandy23 @ כן בגלל זה אני שוקל את גרסת הhawk שלפי הביקורות שקראתי הכרטיס דיי שקט וקריר (יחסית)

NocWis, אני מבין שאתה גם שוקל להביא מחשב חדש... השאלה היא כמה זמן אתה מתכנן להחזיק עם המע' הנוכחית + כרטיס "בינוני" חדש.

והאם התקציב לכרטיס ישתנה במידה ואתה אכן מחליט לרכוש בקרוב מחשב.

אני לדוגמא הבנתי שה-q6600 שלי לא יספק אותי בעתיד הקרוב (הוא כבר מגמגם פה ושם), בנוסף הייתי נואש לכרטיס מסך חדש, הלכתי על gtx570

(אגב הוא נכנס בתקציב 1.5k~), בינתיים איפה שיש צוואר בקבוק אני מפגיז בפילטרים לאיכות תמונה, בקרוב מביא איזה sandy bridge ומיישר קו.

העניין הוא שאם אתה מביא כרטיס זללן אתה תאלץ לקנות ספק כבר עכשיו, אבל יש מצב שה-liberty 400w שלך יחזיק gtx560 ti, בניגוד ל gtx470.

תכלס אני דיי מתלבט, מצד אחד לא תכננתי להחליף את המערכת הזאת עד ivy bridge, הגימגומים והמסכי טעינה לא מפריעים לי כ"כ.

מצד שני, בזמן האחרון (פחות מחצי שנה) הלכו לי לוח אם, HDD ועכשיו הכרטיס מסך, שלושתם נקנו ביחד אי שם ב2007, אז אולי כדאי באמת לחדש את המערכת הזאת

הכרטיס שאתה מזכיר, ה gtx560 ti, איך הוא ברמת חוזק? יהיה שווה ערך ל?

עריכה: נגיד וכן אלך על ה470 HAWK, איזה ספק צריך?

למערת חדשה אני חושב להקציב סביבות ה4.5 K

פורסם

ה-gtx560 ti חזק מה-gtx470 וצורך פחות חשמל ממנו. (הוא קרוב מאוד לביצועים של hd6950, כנראה שזהה ברזולוציה שלך)

לפי דרישות ספק ב-EVGA ה-liberty 400w עומד בדרישת 30 אמפר משולב על מסילות ה-12v, אולם הם טוענים ל 500W מינימום.

הכרטיס עצמו לפי NV צורך 170w לעומת 215w שצורך ה-gtx470. אני חושב שהספק שלך יחזיק את ה- gtx560 ti ללא אוברקלוק, תלוי גם

בשאר רכיבי המע'. ראיתי את ה-gtx560 ב-1250ש"ח בזאפ, שזה כמה, 60ש"ח מעל ה-gtx470 HAWX ?

לדעתי הוא (gtx560) רכישה טובה יותר מה-470 למרות שיש לו קצת פחות נפח ורוחב פס זכרון (הביצועים בשטח עדיין טובים יותר)

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז קראתי ביקורות וה560ti ניראה כמו בחירה נכונה, וכבר התחילו למכור אותו בארץ, יש איזה גרסא מסויימת שהכי כדאית?

בנתיים אני אקנה רק את הכרטיס (הכי דחוף, המחשב המדובר דיי מושבת כרגע) ומחשב חדש נקנה מתישהו בקרוב.

בקשר לספק, שאר המערכת היא כמו שכתוב בצד, השאלה אם הliberty 400 יחזיק, או שלהשקיע כבר בספק חדש (קח בחשבון שאני גם ככה מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, מבוסס sandy bridge)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים