עבור לתוכן

אי גידול ילדים - מהי עמדתכם בנושא?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

אני מעודד חשיבה פתוחה, ולדעתי עמדה כזו הגיונית ומקובלת בהחלט.

• תגובות 118
  • צפיות 16.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דעתי היא שכן צריך להביא ילדים,אבל מתוך רצון אמיתי ולא מתוך לחץ חברתי או כי "ככה מקובל וצריך".מן הסתם שאתה צעיר ולכן לא בא לך לקחת את האחריות הענקית הזו והמאמצים הרבים בדבר.

כמו כן אם לא נביא ילדים והחרדים ימשיכו להביא 7 ,לאן נגיע?

פורסם

דווקא הבאת ילדים לעולם היא מעשה אגוצנטרי

כאב ל2 ילדים - ועד כמה שזה לפעמים קשה (חומרית\נפשית) - זה דבר שלא הייתי מוותר עליו ולא הייתי ממליץ לוותר עליו.

יחד עם זאת - הדבר צריך להיות מקובל על 2 בני הזוג ולהיות ברור די בתחילת הקשר

וכן - גם דעתם של אלו המסרבים להביא ילדים לעולם מקובלת ומובנת - אני דוגל בפלורליזם.

פורסם

למרות שאני חושב שבימינו אפשר ועדיף לדחות את הנושא לגיל מאוחר יותר, חובה להביא ילדים, מכמה סיבות ברורות:

1: זו המטרה שלך בתור יצור חי, ולא משנה כמה התקדמנו, אנחנו עדיין חיות.

2: מי יטפל בך כאשר תזדקן? מה אתה תהיה עלוקה של המדינה? תוך כמה עשרות שנים זה יהפוך להיות מצב בעייתי.

פורסם

כדור הארץ במצב של התפוצצות אוכלוסיה. אם אתה לא מביא ילדים, זה לטובבת כל יתר בני האדם (ולא רק)

אם אתה לא רוצה להביא ילדים זה אומר שגם אם יהיו לך, הם יקשו לך את החיים ואתה לא תאהב את זה, וגם הם לא יהיו מרוצים מהאבא שיש להם

אם אתה מזדקן והופך לעלוקה, אתה תהיה עלוקה או על המדינה או על הילדים שלך. אתה אמור לא להיות זקן עלוקה שמשחק את עצמו לא יכול להסתדר בלי תאילנדית

פורסם

בסופו של דבר כשאתה מזדקן הדבר היחיד שנשאר לך זה הילדים שלך. החברים כבר מתו ואלה שעוד בחיים זקנים מדי כדי לבוא לבקר, אשתך (אם הייתה לך אחת כזאת שמוכנה לוותר על ילדים למענך) גם כן לא יכולה לטפל בך יותר (וגם זה בהנחה שהיא עדין לא מתה) ואתה נשאר למות לבד ואין אפילו מי שיקרא עליך קדיש. רק אז לקראת סוף החיים שלך אתה מבין שכל השאר זה הבל והבלים והדבר היחיד שחשוב זה המשפחה והילדים שלך.

זה דבר עצוב!

אבל, זאת דעתי ולכל אחד מותר לעשות את הבחירות שלו, ויותר מזה - אדם שלא רוצה להביא ילדים לעולם זה יהיה אסון נוראי אם בסופו של דבר הוא יביא ילדים מחוסר ברירה או מ"תקלה טכנית" כי הוא / היא יהיה הורה גרוע ויעשה רק רע לילד. זה מתכון בדוק להתעללות בילדים.

פורסם

אז תמות לפני החברים\האישה :P

פורסם

כדור הארץ במצב של התפוצצות אוכלוסיה. אם אתה לא מביא ילדים, זה לטובבת כל יתר בני האדם (ולא רק)

אתה לא שולל את מה שאני אומר, אני חד משמעית בעד הגבלת ילודה, בעיקר לכמה מגזרים ספצפיים, אבל אי הבאת אפילו ילד יחיד לעולם= אתה נשאר למות לבד.

פורסם

לא חסר ילדים כפויי טובה שלא טורחים לטפל בהורים. מצד שני לא חסר קשישים שנשארים עם יכולת תפקוד עד מותם. קח לדוגמא את שמעון פרס. אם בגיל 87 תהיה לי חצי מיכולת התפקוד שלו אני אדם בר מזל.

פורסם

אני מחזק את התומכים, ומוסיף - אני רואה בילדים כהמשך ישיר שלי. הם יהיו התיקון שלי.

שיהיה להם כל מה שלא היה לי. כל מה שעשיתי לא נכון, הם כן. אם הייתי חכם, שיהיו חכמים ממני.

אולי זה נשמע קצת משונה, אבל כך אני חושב. פאר היצירה.

נולדתי כאיש משפחה. אני חי כל חיי עם ההורים והאחים. אולי לא חשבתם על זה, אבל אני לא יכול לחשוב על עצמי בבית ריק.

פורסם

מה הקטע להתחרט פתאום ולמחוק את הנושא?

פורסם

הוא ככל הנראה גילה, כמוני, שפשוט ניתן להזמין את הילדים מ eBay, אחרי אילוף עם אפשרות החזרה.

פורסם

אני לא רואה סיבה להתחרט מהדיון הזה .

זאת שאלה לגיטימית ביותר

פורסם
  • מחבר

לפעמים נושאים כאלה, יכולים להתפרש באופן מסוים. כהצהרת כוונות...

פורסם

הוא ככל הנראה גילה, כמוני, שפשוט ניתן להזמין את הילדים מ eBay, אחרי אילוף עם אפשרות החזרה.

רק אם לא האילוף לא עלה על 14 יום ורק אם החזרת באריזה המקורית. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים