עבור לתוכן

עזרה עם מחשב סוני VAIO, התקנת וינדוס 7

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, הנני משתמש מאוד ותיק פה אך לא פעיל פה בפורומים כבר זמן רב.

נתקלתי בבעיה ואני צריך את עזרתכם.

יש לי כרגע מחשב סוני VAIO, על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ויסטה HOME. וכידוע היא כבדה, מסורבלת ובכללי המערכת הפעלה הכי גרועה שנקלתי בה אי פעם.

יש לי אפשרות להתקין וינדוס 7 על המחשב, אני פשוט לא מוצא את הדרייברים של המחשב ברשת, גם לא באתר של סוני, אני מתכוון כמובן לדרייברים של הכרטיס מס, כרטיס קול, רשת וכדומה, כול הדרייברים של סוני שמותקנים כרגע, ואני צריך שיהיו מותאמים לוינדוס 7.(או שאפשר להשתמש בדרייברים של XP?)

בכללי לא מצאתי את הדרייברים בכלל. לא של ויסטה ולא של XP ולא של 7.

הדגם הספציפיי של המחשב (אם זה משנה) זה: PCG-7143M סידרה NS11-SERIES

יש למישהו אפשרות לעזור לי בזה?

תודה מראש.

ד"א - האם וינדוס 7 ירוץ עליו טוב בכלל?

המפרט הוא כזה:

מעבד - CORE DUO T5800 2.00GHZ

זיכרון: 3GB

רמת התאימות לויסטה זה 3.8

פורסם

יש סבירות מאוד גבוהה שמערכת ההפעלה תדע למצוא בעצמה את הדרייברים מתוך המאגר שלה.

אין שום סיבה שהיא לא תרוץ כמו שצריך על החומרה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר פשוט להתקין וזהו? ואם המערכת הפעלה לא תזהה את הדרייברים? מה עושים אז?

אני פשוט רוצה להיות מוכן למקרה הגרוע ביותר.

פורסם

יש לי כרגע מחשב סוני VAIO, על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ויסטה HOME. וכידוע היא כבדה, מסורבלת ובכללי המערכת הפעלה הכי גרועה שנקלתי בה אי פעם.

WIN7 מערכת הפעלה מאוד דומה לויסטה, אם מבחינתך ויסטה היא "הכי גרועה אי-פעם" (ואתה לא אומר סתם כי אמרו לך), סביר להניח שדעתך על WIN7 תהיה דומה, אלא אם תשכנע את עצמך שאתה צריך לאהוב אותה כי כולם אומרים שהיא טובה.

פורסם

מייקרוסופט קצת למדו מה"מתחרים" והרחיבו את מאגר הדרייברים הגנריים שלהם וגם כאלו שזמינים דרכם ברשת. כל זה כמובן לא מבטיח לך שום דבר ב 100%.

ניסית להריץ detect my model פה אולי?

פורסם
  • מחבר

WIN7 מערכת הפעלה מאוד דומה לויסטה, אם מבחינתך ויסטה היא "הכי גרועה אי-פעם" (ואתה לא אומר סתם כי אמרו לך), סביר להניח שדעתך על WIN7 תהיה דומה, אלא אם תשכנע את עצמך שאתה צריך לאהוב אותה כי כולם אומרים שהיא טובה.

את האמת יש לאחי הקטן במחשב וינדוס 7 ואני אהבתי, אין לי איך להסביר אבל הויסטה פשוט מסורבלת ומעצבנת, והיא מאוד מכבידה על הלפטופ, וממה שהבנתי 7 קצת יותר קלה למחשב.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2011 בשעה 13:17:19

מייקרוסופט קצת למדו מה"מתחרים" והרחיבו את מאגר הדרייברים הגנריים שלהם וגם כאלו שזמינים דרכם ברשת. כל זה כמובן לא מבטיח לך שום דבר ב 100%.

ניסית להריץ detect my model פה אולי?

כן ניסיתי את זה כבר, משום מה הוא לא מצליח לזהות את הדגם, ממש מעצבן כי אני לא יודע אם להתקין או לא, למשל במחשב של אחי הקטן כשהתקנו את הוינדוס 7 לא התקנו שום דרייברים, הכול עבד פיקס כולל רשת, תצוגה וקול, אבל אני מפחד כי זה מחשב נייד ואוליי זה שונה.

פורסם

את האמת יש לאחי הקטן במחשב וינדוס 7 ואני אהבתי, אין לי איך להסביר אבל הויסטה פשוט מסורבלת ומעצבנת, והיא מאוד מכבידה על הלפטופ, וממה שהבנתי 7 קצת יותר קלה למחשב.

סביר להניח שהכניסו לך את זה לראש, אז זה מה שאתה מרגיש. :)

לגבי זה ש7 קצת יותר קלה זה נכון, אך במחשב מודרני ההבדל לא יורגש. מה שכנראה מכביד על המחשב שלך זו ההתקנה הספציפית עם התוכנות הנלוות שסוני בחרו לשים וההגדרות שלהם, לאו דווקא מערכת ההפעלה עצמה.

אבל בלי קשר - מומלץ להתקין מערכת הפעלה נקיה, ואין סיבה שזה לא יהיה WIN7. כאמור - ממה אתה חושש? אם יהיו דרייברים חסרים שהמערכת לא תמצא בעצמה, בסופו של דבר אחרי מעט שיטוטים ברשת תמצא את כולם.

פורסם

יש מצב שכפתורים מיוחדים לא יעבדו.

סוני גרועים בקטע הזה חבלז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים