פורסם 2002 במרץ 923 שנים במזל טוב אני אמור לקבל מחר את המארז שלי (האנרמקס החדש שלי....!)ויש לי כמה שאלותהאם יש דרך להוסיף גלגלים למארז בלי להוריד את הרגליים? כלמור מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה יציב אני רוצה לשכשאני לא מזיז אותו הרגליים יהיו פתוחותאיך מוסיפים ידיות למארז?ומה המשקל של המארז כולל הלוח הזיכרון וכל השארבכל מקרה תודה
פורסם 2002 במרץ 923 שנים במזל טוב אני אמור לקבל מחר את המארז שלי (האנרמקס החדש שלי....!) תתחדש... האם יש דרך להוסיף גלגלים למארז בלי להוריד את הרגליים? כלמור מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה יציב אני רוצה לשכשאני לא מזיז אותו הרגליים יהיו פתוחות אני מאמין שניתן לקמבן משהו. הרגליות ניתנות להסרה... איך מוסיפים ידיות למארז? למה לך לעשות זאת? ומה המשקל של המארז כולל הלוח הזיכרון וכל השאר המארז שוקל כ 15 ק"ג. תוסיף לזה לוח,מעבד,זיכרונות,כרטיסים,כוננים ושאר ירקות, ותגיע לכ18-19 ק"ג. בכל מקרה תודה בבקשה
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר זה תלוי, אצלי הוא שוקל כ-26 קילו בקירוב... אולי כבר יותר...אם זה עוזר אני אגיד לך מה יש לי עכשיו ומה הולך להיות לי בקרוב........מה יש לי עכשיו:P3 1000intel mobo256X2 sdram2X hddcdromcdrw80mm fanfddlanmodemמה הולך להיות לי בקרוב:enermax fs710bb+350watt psuכל מה שציינתי למעלה120mmX3 fan80mmX4 fanמקווה שרגליים (אם כן אז ממתכת חזקה)וזהו פחות או יותר
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר במזל טוב אני אמור לקבל מחר את המארז שלי (האנרמקס החדש שלי....!) תתחדש... האם יש דרך להוסיף גלגלים למארז בלי להוריד את הרגליים? כלמור מכיוון שאני רוצה שהמארז יהיה יציב אני רוצה לשכשאני לא מזיז אותו הרגליים יהיו פתוחות אני מאמין שניתן לקמבן משהו. הרגליות ניתנות להסרה... איך מוסיפים ידיות למארז? למה לך לעשות זאת? ומה המשקל של המארז כולל הלוח הזיכרון וכל השאר המארז שוקל כ 15 ק"ג. תוסיף לזה לוח,מעבד,זיכרונות,כרטיסים,כוננים ושאר ירקות, ותגיע לכ18-19 ק"ג. בכל מקרה תודה בבקשה אני מתכוון בלי להוריד את הרגליים........ למה לי? אני מתכנן לעשות מסיבות רשת כל חודש בערך ולא ממש בא לי להיסחב איתו...... וחוץ מזה זה יפה ואין בעד מה
פורסם 2002 במרץ 923 שנים הוא לא יעבור את ה30 קילולמה גם רגלים וגם גלגלים ?אני העפתי את הרגלים המקוריות שהיו לו ושמתי גלגלים במקום , עם ברקסים .משהו חמוד יצא , והוא דיי יציב בלי הרגלים .
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר הוא לא יעבור את ה30 קילולמה גם רגלים וגם גלגלים ?אני העפתי את הרגלים המקוריות שהיו לו ושמתי גלגלים במקום , עם ברקסים .משהו חמוד יצא , והוא דיי יציב בלי הרגלים .אני לא רוצה שהוא יתחיל לעופף לי בחדר..... זה יהיה ממש מצער אם הוא יקפוץ לי מהחלוןאין שום דרך?ד"א מאיפה השגת את החתיכת מתכת הזאת ששמים סביב החלון למארז כדי שמתכת לא תחליד?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים הוא לא יעבור את ה30 קילולמה גם רגלים וגם גלגלים ?אני העפתי את הרגלים המקוריות שהיו לו ושמתי גלגלים במקום , עם ברקסים .משהו חמוד יצא , והוא דיי יציב בלי הרגלים .אני לא רוצה שהוא יתחיל לעופף לי בחדר..... זה יהיה ממש מצער אם הוא יקפוץ לי מהחלוןאין שום דרך?ד"א מאיפה השגת את החתיכת מתכת הזאת ששמים סביב החלון למארז כדי שמתכת לא תחליד?say again ?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר הרי מסביב לפרספקס יש כזו חתיכת מתכת......זה כדי למנוע מהפלד להחליד אחרי שאתה מנסר אותה חוץ מזה שזה די מגעיל בלי זהבקיצור איפה השגת את זה? ראיתי בתמונות של המארז שלך
פורסם 2002 במרץ 923 שנים אתה הוזה דודוהזכרת לי שאני באמת צריך לשים שם משהו ... ;D . המתכת שאתה רואה שם זאת הדלת עצמה , אני אצטרך נראה לי לעשות את החלון הזה מחדש .
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר אופס....... באמת אין לך........טעות שלי ;Dאבל נגיד שקונים חלון....... אז מגיע כזה דבר אז מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים בטח יש בACE או הום סנטר או בכל הרשתות האלה ...הידית שלי הולכת ליפול .... גרררררר ..... אני והעבודות הערביות שלי
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר מסכן.........מה בנוגע לשאלות האחרות?מישהו חשב על דרך לעשות שיהיה גם גלגלים וגם רגליים?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים אממממ ...... אתה מבין מה אתה אומר ?גם גלגלים וגם רגליים ?אין מצבבגלל הגלגלים שלי המארז יותר גבוה באיזה 4 סנטימטר מהרגיל , והרגלים מרימים אותו לגובה של איזה 2 סנטימטר בלחץ , כך שאם תשים גלגלים , הרגלים יהיו מיותרים .
פורסם 2002 במרץ 923 שנים למה, דווקא יש לי רעיון איך לעשות מארז עם רגליים וגלגלים, שבחלק הקדמי יתקין גלגלים ובחלק האחורי הוא יתקין/ישאיר את הרגליות. אז המארז שלו יראה כמו הליכון של זקנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.