עבור לתוכן

קצת הזוי, אבל אני מחפש נתוני מכירות של צמחי נוי

Featured Replies

פורסם

בקשו ממני להשיג נתוני מכירות של צמחי נוי בעולם או במדינה ספציפית, משהו בסיגנון" הקיף המכירות של צמחים מסוג X הוא כX דולר בשנה במדינה X" .

הסיבה שאני פונה לפורום פה, היא שבכל פעם שיש וויכוח על איזה שהוא נושא, חברה מביאים פה תמיד טבלאות ונתונים מוצקים ומעניינים, אז אני חושב שיש פה קישרון במציאת מידע.

תודה מראש :)

פורסם

אתה הולך לפתוח משתלה? :]

פורסם
  • מחבר

חחח עוד לא, פשוט משהו שאני מכיר צריך לעשות עבודה ולהוכיך אם העסק הזה משתלם, או לחלופין אם לא, עד כמה הוא לא משתלם.

מספיק נתונים של מדינה אחת.

פורסם

תלך למשתלה עם ראש קטן תשחק אותה רוצה לקנות צמח נוי לאשתך או לחברה שלך ותבקש מהם לראות את הצמחי נוי שהכי נמכרים אצלהם .

פורסם
  • מחבר

תלך למשתלה עם ראש קטן תשחק אותה רוצה לקנות צמח נוי לאשתך או לחברה שלך ותבקש מהם לראות את הצמחי נוי שהכי נמכרים אצלהם .

לא לא זה לא העיניין, הסיפור הוא לא לבדוק את זה בכנה מדיה קטן ועל צמח ספציפי, אלה לבדוק את זה בגדול, כאילו איך זה בתור עסק, וכמה זה מגלגל במדינה.

פורסם

לך למשתלה ותבדוק איזה אוטו חונה בחניה של הבוס...

א) X5 - עסק מרוויח

ב) מאזדה 3 - עסק ממוצע

ג) סובארו פשע - עסק כושל

יותר מזה אני לא מאמין שתצליח למצוא נתונים בנושא כזה הזויי :silly:

פורסם

שמע אל תיכנס לשוק אם יש לך מוצר אחד בלבד ....

אתה תגיע מהר מאוד לתהום.....

אתה רוצה להיות חכם ? תעשה סקר שוק ברחוב ואז תדע אם כדאי או לא....

פורסם
  • מחבר

חברה, אני חושב שאני צריך להסיבר את עצמי יותר, מדובר על עבודת מחקר, והרעיון הוא למצוא נתונים לגבי הנושא.

פורסם

צור קשר עם חנויות אינטרנט בשמוכרות צמחי (יש כאלו בכל חור, חיפוש גוגל מהיר יענה לך על הכל) ובקש מהם נתונים לגבי המכירות שלהם

פורסם
  • מחבר

שוב חברה, אני מדבר על סטטיסטיקה גלובלית ככל האפשר, בקנה מידה של מדינה או של העולם אם יש (כמו הסטטיסטיקות של מכירת הסמארטפאנים למניהם).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, זה בערך הכיוון, ואם למישהו יש משהו נוסף בנושא, אני יודה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים